- Сергей М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый
Кронштейн просто топ, держит спокойной и 27 и 19 дюймов мониторы и большей диагонали выдержит легко, регулировка удобная раз настроил и потом можно крутить вертеть как угодно и положение держит просто замечательно, кабель каналы тоже очень удобные, сборка интуитивно понятная и очень быстрая, буду брать позже ещё один такой же
- Достоинства:
- Очень качественный
- Недостатки:
- Нет недостатков
- Евгений К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый
В целом за эти деньги очень и очень хороший
- Достоинства:
- Цена -качество , простота установки , кабель менеджмент
- Недостатки:
- Окраска с мусором
- АндрейОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый
топ крепление, с регулировкой нужно повозится. топ дизайн, приятные материалы, к столу крепится без проблем
- Недостатки:
- нет резиновой подкладки на тарелке крепления к столу
- АртурОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый
Дуже якісне кріплення, з товстого металу, тримає монітори максимально надійно, хід плавний та чіткий, вісі по яким обертються ноги змащені мастилом, гарно зроблені канали для дротів, пластмасові накладки з гарного пластику та міцно фіксуються, всередині досить простий механізм з звичайною пружиною без регулювання натягу, я так розумію саме за рахунок цього вийшло більше грошей вкласти саме в товщину металу а не в якісь там usb-хаби, газ-ліфти та купу регулюваннь які абсолютно не мають сенсу якщо ви не крутити той монітор по три рази на день:)
Покупкою задоволений, своє пряме призначення виконує на всі 100%- Достоинства:
- Товстий метал, надійна конструкція, фіксація дротів
- Недостатки:
- Маленькі гвинтики які фіксують ноги, дуже мʼякі, краще закручувати нормальною викруткою, а не з набору, щоб не зірвати їм голови, але на міцність конструкції це не вливає, за таку ціну можна пробачити
- МиколаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый
Дуже якісний кронштейн, на усі 100% виконує свої функції.
- Достоинства:
- Міцний, якісний
- Недостатки:
- не виявив
- Алімов
А якщо стіл стоїть прижатий до стіни він підійде?
- ОлегОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый
Лусшай за свою цену
- Достоинства:
- Прочная, пружины отличные, материалы качественные
Доброго дня. Олег. Дякуємо за відгук. Приємного використання
- Дмитро В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый
В цілому все дуже навіть добре. Конструкція виглядає стабільно і надійно. Не певен скільки точно важать мої 24' монітори, але приблизно по 3,5-4кг кожен і звісно ж кріплення витримує їх взагалі без проблем. Поставив 4 зірочки так як жорсткість фіксації регулюється шестигранниками, тобто без інструменту це зробити неможливо (шестигранник є в комплекті, але якщо ви його десь загубите - без нового нічого зробити буде не можна), а самі болти затягнуті досить туго і потрібно докласти чимало зусиль, щоб їх вперше відкрутити для регулювання. Болти затягнуті настільки туго, що ти боїшся зламати це кріплення поки намагаєшся відкрутити. Відповідно, після того як ви трошки відкрутили ці болти і відрегулювали висоту моніторів - їх потрібно буде знов затиснути, щоб зафіксувати висоту. Коротше - процес не дуже зручний і вимагає сили в руках, а інструкція передбачає різні варіанти кріплення і не зовсім зрозуміло де продовження поточного варіанту, а де вже інший варіант. Але з іншого боку - раз налаштував і забув, а всі кріплення дуже надійні.
- Достоинства:
- Хороше співвідношення ціна-якість, дизайн, кабель-менеджмент
- Недостатки:
- Складність налаштування
- Павло Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый
Хорошое качество, рекомендую
- Ярослав
сетап мечты :(
- Віталій Б***
Доброго дня, підкажіть ви замінювали вертушки в корпусі?
- SwitchbackОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый
Хороший кронштейн, тримає мої 2 монітора, 1 монітор 27 дюймів, 2 монітор 25, все чудово)
- Достоинства:
- Достатьньо міцний, монітори тримає, не люфтить.
- Недостатки:
- Інструкція дуже специфічна, налаштування газлівту трішки складне якщо перший раз таке бачите.
- Антон К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый
Якщо маєте монітор менше 27 дюймів ( або він дуже легкий) то відрегулювати його висоту у вас не вийде. Пружина що знаходиться в середньому "плечі" просто не опусте монітор. Мій 27 монітор чудово регулюється а інший на 23 ні. Можу припустити що важчій монітор з більшою діагоналлю пружина просто не триматиме в потрібному положенні і конструкція схилиться до низу.
- Достоинства:
- надійна контсрукція,проста в збиранні
- Недостатки:
- Регулювання висоти
Доброго дня, Антон. Дякуємо за відгук. Приємного використання
- Олександр Р***Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый
Все ніби ок. Але є один нюанс, у мене 2 монітори один 32 дюйми, інший 24, і як виявилось той що 24 дуже легкий, і його не можливо опустити, пружина його постійно піднімає в самий верх, а регулювання відсутнє.
- Достоинства:
- Надійне кріплення, дизайн, легке встановлення
- Недостатки:
- Відсутнє регулювання жорсткості пружини