Отзывы покупателей о Крем дезодорант DEOZEN упаковка 24 саше на 12 використань

Оценка пользователей 4.42/5
  • Отзывы про товар продавца Beautiful-Girl
  • Марина Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Beautiful-Girl

Це просто знахідка,працює на всі 100%! Не пече,єдине що це не приємний запах який дуже швидко пропадає. Дуже раджу !

Достоинства:
    10 з 10
  • Катерина В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Beautiful-Girl

Не рекомендую. Перших 2-3 пакетика допомагають на довго ,4-5 пакетик вже менше .
    Саме головне ,коли ближче до закінчення дії крему ,під пахвами дуже не приємний запах ,я дуже здивована .
    Більше не купляю ,взяла на пробу 10 шт не закінчила навіть

Недостатки:
    Коли виходить крем ,дуже різкий запах під пахвами
    • Продавец  Beautiful-Girl

Доброго дня, Катерино! Дякуємо, що поділилися своїм досвідом.
      Нам дуже шкода, що крем-дезодорант не виправдав ваших очікувань. Хочемо зазначити, що дія натуральних дезодорантів може відрізнятися у різних людей, оскільки вона залежить від індивідуальних особливостей організму, рівня потовиділення, харчування та мікрофлори шкіри.

У деяких користувачів засіб працює стабільно протягом усього часу використання, а у когось ефект може змінюватися з часом. Також іноді організму потрібен певний період адаптації до натуральних компонентів.

• Ірина С***

Дійсно працює. Дякую

• Ольга
    Отзыв от покупателя. Продавец: Beautiful-Girl

Дія деозену сподобалась. Відповідає опису. Легко використовувати.

• Инна О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Beautiful-Girl

Крем реально працює, але мені вистачає десь на неділю не більше, в кожного це індивілуально.

• Ольга К***

Я в захваті

• Лілія Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Beautiful-Girl

Алергія жахлива, треба зважати на особливості організму, почервоніння, я б сказала опіки, не раджу в кого чутлива шкіра(((

• Виктория М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Beautiful-Girl

Доповнюю відгук ,спрацювало але ,під пахвами така суха шкіра це просто жах

• Наталія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Beautiful-Girl

Брала на пробу. Все сподобалось. Запаху не відчувала правда більше 10 днів. Потовиділення було, але без запаху. Замовила упаковку))

• Станислава С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Beautiful-Girl

Дійсно працює, мені ефекту вистачило на тиждень, але все ж таки слабкий запах є, незвичний, не поту, якийсь дивний. Зазвичай, пітнію помірно, були дезодоранти приємніші, але вони не з таким довгим часом дії. На 95 зі 100. Буду користуватись.

• Михайло З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Beautiful-Girl

Мені подобається все працює. Єдине що не 15 днів а на мені десь 5-7 днів. Не вважатиму це недоліком щонайменше через те що засіб працює і аналогів я не бачив.

Достоинства:
    Працює
  • Виктория М***

Діє на всі 100%.Гарна річ

• Ірина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Beautiful-Girl

Отличный крем. В сравнении с другими средствами, крем без жжения, покраснений и раздражения. Сегодня 11-й день - запаха нет никакого. Для меня это уже победа, т.к. перепробовала не одно средство.

Достоинства:
    Можно взять один пакет для пробы и не переживать, что не подойдёт, вбухивая не малые деньги.
  • Елена С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Beautiful-Girl

Купувала для лікування захворювання шкіри живота, яке не могла відлякувати 5 місяців. Після першого застосування ефект дуже гарний. Скоріше за все, цей гель діє на якісь бактерії, на які не діяло нічого, з того, що я застосовувала. Дякую.

Достоинства:
    Лікує
  • Оксана О***

Чудова корисна річ

Достоинства:
    Ефективна
    Недостатки:
    Запах під час нанесення
  • Ірина Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Beautiful-Girl

Крем просто супер. Запаху поту не було чутно протягом зазначеного часу та навіть більше.

Достоинства:
    Зручний у використанні
    Недостатки:
    Не має
  • Єлизавета С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Beautiful-Girl

Мені допомогло лише треба слідкувати інструкції що 1 пакетик на 1 руку а не на дві )

Достоинства:
    Працює
  • Богдан
    Отзыв от покупателя. Продавец: Beautiful-Girl

Крем крутий. Реально тримає десь тиждень

Достоинства:
    Працює
  • Юлана С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Beautiful-Girl

Дуже гарна річ,ніжки у чоловіка стали зовсім без запаху

Достоинства:
    Бездоганно
  • Поліна І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Beautiful-Girl

Жахлива річ, взагалі не допомагає, ще і алергія, підпхви свірблять, почервоніння. І ціна дуже зависока. Однозначно не рекомендую.

• Продавец  Beautiful-Girl

Доброго дня.. Дуже шкода що так сталося. То буває через гіперчутливість до якогось з інгридиєнтів продукту. Десь 0,5% покупців стикаються з цим. В таких випадках ми рекомендуємо:

1. Коли реакція не сильно інтенсивна, змастити почервоніння кремом з високим вмістом жиру або краще масла Ши (якщо є).
      2. Добре знімає зуд 75% спирт.
      3. В перші 5 днів подразення має допомогти - Бетадин розчин д/зовн. та місц. заст. 10 %.
      4. Радимо випити щось проти алергії

• Олена К***

Отличная штука, работает!

• Тетяна Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Beautiful-Girl

Використала і спеціально витрама час, щоб залишити відгук. Дуже крута штука! Дійсно, зникає запах зовсім! На потовиділення не впливає, але ви не переживаєте, що від вас може тхнути потом ))) У кожного індивідуальний організм - особисто мені вистачило на 8 днів, а не на 14. Але рекомендую все одно, воно того вартує!

• Софія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Beautiful-Girl

Ефект тримається вже більше тижня , а це вже чудовий результат, дуже задоволена. Вирішила проблему яка мені заважала багато років, планую користуватися надалі

Достоинства:
    Працює !
  • Андрієнко А***

Реально працює!

• Ірина Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Beautiful-Girl

Взагалі не працює.Не рекомендую.добре що пособник взяла а так би були викинуті кошти

Достоинства:
    Ноль переваг
    Недостатки:
    Не працює
    • Тетяна

Здравствуйте . Ви взяли лише 1 стік, хоча ми вказуємо, що потрібно брати 2, так як 1 стік- 1 пахва. Тому якщо ефекту дійсно не було, то скоріш за все через те, що Ви нанесли мало засобу.
      Також покупці часто думають, що крем має прибрати потовиділення, але це не так, він усуває запах, а потовиділення ні.

• Альона Н***

Все супер, рекомендую!

• Майя Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Beautiful-Girl

Взяла дві пари пакетиків, використовую по одному на пахву як і зазначено, перед сном. Перш за все здивована що воно дійсно працює, вже пішов 5-й день і я жодного разу не використала дезодорант. При цьому була на 2х тренуваннях і ніякого запаху, взагалі. Подивимось на скільки вистачить ефекту від першої спроби, але 5 днів це вже вау.

Достоинства:
    Відсутній неприємний запах, поки на 5й день (за 15 не знаю ще)
    Недостатки:
    Помітила що не пітніють пахви, тобто в мене блокує потовиділення що НЕ ок.
  • Олейник Е***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Beautiful-Girl

Комфортне спілкування з продавцем досить швидка доставка товар поки тестую то ще не можу нічого додати про ефективність

Достоинства:
    Швидка доставка
    Недостатки:
    Специфічний запах
  • Ольга
    Отзыв от покупателя. Продавец: You Are Pretty. Количество в упаковке: 24

Чудовий! Дуже подобається, тримає 15 днів, подразнення не викликає. Життя заграло новими фарбами з ним,
    Дякую продавцю

Достоинства:
    Легко наноситься, запаху поту немає
  • Наталія Б***

Працює дуже добре, запаху немає до 10 днів, рекомендую

Достоинства:
    Зовсім немає запаху поту
  • Женевьева О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MANE

Первый пакетик проработал полностью втрой хватило на неделю и появился запах пота(( на бритые подмышки печёт. И плюс его оригинальный запах неприятен. Но потом выветриваеться и нормально. Подмышки становятся просто без запаха. Ополаскиваю водой во время купания без мыла.

Достоинства:
    Работает, но не долго. Нет надобности каждый день использовать дезодорант. Хорошо для ленивых или вечно спешащих людей)
    Недостатки:
    Работает не весь срок. Неприятный запах.
  • Евгений Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Melanium. Количество в упаковке: 1

Чи можна на почті оплатити товар?

Достоинства:
    Дуже дієвий засіб
    Недостатки:
    Немає їх
  • Елла

Дійсно дієвий дезодорант.

• Продавец  Melanium

Щиро вдячні за відгук!

• Олена Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: uhodka_ua

Дійсно дієвий

Достоинства:
    Не потрібно наносити кожен день
    • Продавец  uhodka_ua

Доброго дня, Олена, дякуємо за відгук, будемо раді бачити вас знову в нашому магазині.

• Макс
    Отзыв от покупателя. Продавец: Melanium. Количество в упаковке: 24

Реально работает на пару недель

• Продавец  Melanium

Щиро вдячні за відгук)

• Тетяна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Melanium. Количество в упаковке: 24

Беру цей засіб для чоловіка вже не вперше.Зразу тестили по штучно,а тепер взяла упаковку .У чоловіка робота влітку з бджолами,яких дратує зараз поту. Цей засіб є ефективним,не має лишнього запаху,тримає добре.На день 10 вже слабший ефект,але до 15 днів він таки є.
    Дала два саше друзям,які тестили його на ноги(добу у взутті),теж є ефект.

Достоинства:
    Ефективний
    Недостатки:
    Не помітила