Отзывы покупателей о Поводок рулетка для собак 3 в 1 4,5 м до 35 кг ленточный автоматический выдвижной усиленный противоударный корпус XL со светодиодным фонариком и контейнером для пакетиков прочный эргономичная ручка кнопка фиксации тормоза для прогулок Art Planet черный

Код:  502112069
Оценка пользователей 4.2/5
на основе 101 отзыв
  • Отзывы про товар продавца Dom&Sweet
  • Валентин М***

Все добре

• Продавец  Dom&Sweet

Валентин, дуже вдячні вам за відгук)

• Анна Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Dom&Sweet. Длина: 4.5. Цвет: Черный

Дуже , хороша, якісна рулетка ,зручно ,що є ліхтар та відділення для пакетів . Продавець,швидко відправив замовлення.

Достоинства:
    Гарна якість
    • Продавец  Dom&Sweet

Анна, щиро вдячні вам за відгук)

• Андрій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Dom&Sweet. Длина: 4.5. Цвет: Черный

Все пройшло ідеально. Відмінний магазин так само і товар!

• Продавец  Dom&Sweet

Андрій, щиро дякуємо за такий теплий відгук)

• Сергій М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Dom&Sweet. Длина: 4.5. Цвет: Черный

Отримали 2 листопада 25 р, сьогодні 11 квітня 26 р, тобто менше півроку - викидаємо. М'яко кажучи г***о. Не рекомендую купувати. Може і недорого, але викинуті гроші

Достоинства:
    Недостатки:
    В описі
  • Каріна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Dom&Sweet. Длина: 4.5. Цвет: Черный

Повідець дуже функціональний та зручний,дуже задоволені,що придбали саме його Продавця рекомендую та дякую за швидку відправку та гарний товар!!!

Достоинства:
    Гарна якість,зручний та функціональний.
    • Продавец  Dom&Sweet

Карина, щиро дякуємо за ваші теплі слова та фотовідгук)

• Катерина Ю***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Dom&Sweet. Длина: 4.5. Цвет: Черный

Дуже класний повідок ,особливо враховуючи шо світла нема,цей ліхтарик дуже рятує ,і дуже зручно шо є отвір для пакетіків))
    Посилка прийшла дуже швидко)
    Ми дуже задоволені ,дякую

• Продавец  Dom&Sweet

Катерина, щиро дякуємо за ваш детальний відгук!!!

• Олександра К***

Зламалась через 10 днів користування, дуже крихкий пластик

• Максим З***

Все добре

• Продавец  Dom&Sweet

Дякуємо за відгук, МАКСИМ!)

• Наталія П***

Чудовий і надіййний повідок, все як в описі2

• Ірина Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Dom&Sweet. Длина: 4.5. Цвет: Черный

Не пройшло навіть місяця, як зламалсь. Спочатку ліхтартк перестав світити,(до цього світив дуже слабо) а сьогодні рулетка перестала скручуввтись назад.

Недостатки:
    Дуже слабкий ліхтарик, заїдає кнопка блокування тросу.
  • Татьяна Б***

Сломалась через день

• Продавец  Dom&Sweet

добрий день, Тетяна) Нам дуже шкода, що повідок куплений в липні зламався в листопаді.

• Сергей С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Dom&Sweet. Длина: 4.5. Цвет: Черный

Рулетка отличная,поводок шнур,фонарика для вечера хватает

• Продавец  Dom&Sweet

Щиро дякуємо за Вашу думку та за відгук!) Будемо раді, заходьте ще до нашого магазину!)
      З повагою продавець Dom&Sweet

• Діана Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Dom&Sweet. Длина: 4.5. Цвет: Черный

Повідок гарний. Дуже зручна ручка. Найважливіше - м'яке натяжіння - якраз для маленького песика це найголовніше.

Достоинства:
    Ручка зручна, м'яке натяжіння для малого песика.
    Недостатки:
    Купила із-за ліхтарика. Через раз працює.... Не повертаю тому що дуже зручна рулетка.
  • Анастасія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Dom&Sweet. Длина: 4.5. Цвет: Черный

Отримала замовлення, задоволена повідцем все чудово

Достоинства:
    Патетики для калу і ліхтарик.
  • Костянтин Ш***

Через тиждень зламався

Достоинства:
    Недостатки:
    Фігня
  • Савченко В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Dom&Sweet. Длина: 4.5. Цвет: Черный

Чудова розетка, дуже зручно що мішечки з відходами завжди з тобою. Пластик дешевий, думав швидко вийде з ладу, але активно користуюсь декілька міс і все добре. З свої гроші ТОП

Достоинства:
    Мішечки для сміття разом з рулеткою
    Недостатки:
    Дешевий пластик
  • Інна Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Dom&Sweet. Длина: 4.5. Цвет: Черный

Чудова рулетка, зручна, з собою все, що треба. Доставка дуже швидка. Користуємося більше місяця, все влаштовує

Достоинства:
    Все з собою, ліхтарик
    Недостатки:
    Трохи важкувато
    • Продавец  Dom&Sweet

Дякуємо за фото-відгук!) Приємних прогулянок)

• Валентина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Dom&Sweet. Длина: 4.5. Цвет: Черный

Размер рулетки для руки девушки подходит, мне всё нравится, не тяжёлая, и всё что нужно , всё с собой, довольна

• Продавец  Dom&Sweet

Дякуємо за відгук! Раді, що залишились задоволені покупкою!)

Отзыв от покупателя. Продавец: Dom&Sweet. Длина: 4.5. Цвет: Черный

Не рекомендую – розчарування після великих сподівань

Покладала великі надії на цей повідець, адже здавалося, що 3-в-1 (ліхтарик, рулетка, контейнер для пакетиків) — це зручно і практично. Але, на жаль, розчарування настало дуже швидко. Повідок зламався буквально за кілька прогулянок: перестав змотуватися назад, механізм повністю вийшов з ладу. В результаті — ні ліхтарик, ні рулетка, ні сміттєві пакетики вже не допоможуть. Виглядає красиво, але якість дуже низька. Не раджу купувати — не вартий своїх грошей.

Недостатки:
    Повідок зламався буквально за кілька прогулянок: перестав змотуватися назад, механізм повністю вийшов з ладу. Не раджу купувати — не вартий своїх грошей.
    • Продавец  Dom&Sweet

Шановна Наталя!
      На жаль, китайський товар, це як лотарея, і тут як пощастить, тим більше той, який коштує дуже дешево. Ви на жаль, придбали дешевий повідець, хоча у нас є більш дорогі та якісні моделі. Повідки ламаються всі, питання лише часу, на скільки їх вистачить. Але є для вас приємна новина, ми без проблем змінюємо неякісний товар.
      Прохання до всіх покупців, які читатимуть цей відгук, не поспішайте писати скарги та негативні відгуки - зателефонуйте нашому менеджеру і ми все вирішимо на вашу користь. Ми не виробники товарів, ми просто продавці, але ми завжди йдемо назустріч покупцю. Всим спасибі та мирного неба!

• Наталія Т***

Шановна команда Dom&Sweet, дякую за відповідь.
      Я повністю розумію, що китайський товар — це своєрідна "лотерея", але, погодьтесь, навіть недорогий товар має відповідати базовій якості, особливо коли йдеться про безпеку під час вигулу собаки. На жаль, моя рулетка зламалась практично одразу: стрічка перестала змотуватись, і повідок став непридатним для використання.

Я зверталась до вашого менеджера, і мені обіцяли заміну товару через Нову пошту, однак нічого так і не надійшло. Дуже прикро, що доводиться нагадувати і просити виконати обіцяне.

Будь ласка, не водіть людей за носа — якщо декларуєте сервіс, дотримуйтесь його.
      Опис товару на сторінці виглядає ідеально: надійність, амортизація, міцність, світловідбивач, ліхтарик, контейнер для пакетиків… Але, на жаль, реальність виявилась абсолютно протилежною.

Сподіваюсь, що ви переглянете ставлення до зобов’язань перед покупцями й таки виконаєте обіцянку — надішлете нову рулетку або повернете кошти.

• Наталія Т***

Шановна команда Dom&Sweet, дякую за зворотний зв'язок.

Після попереднього звернення зі мною зв'язався ваш менеджер, і я справді отримала новий повідець через Нову пошту. Щиро дякую за те, що виконали обіцянку та не залишили без уваги мою ситуацію. Це справді важливо — не лише для мене, а й для репутації вашого магазину.

Сподіваюся, новий товар прослужить довше, і надалі якість продукції відповідатиме опису на сторінці. Приємно бачити, що ви реагуєте на відгуки та готові вирішувати проблеми покупців.

Дякую за вашу турботу та сервіс.

• Алла Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Dom&Sweet. Длина: 4.5. Цвет: Черный

Купила цю рулетку для свого улюбленця...зручно що все в одному і ліхтарик і ємкість для пакетиків,короче задоволена!

Достоинства:
    3в1
    Недостатки:
    Не виявила
    • Продавец  Dom&Sweet

Дякуємо за відгук! Раді, що сподобався наш товар!

• Ярослав Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Dom&Sweet. Длина: 4.5. Цвет: Черный

Повідок гарний, подобається функціонал. Для Джек Расселла цілком підходить. Виникла проблема, заклинило трос під час змотування. Можливо якийсь брак. Але все оперативно було вирішено. Менеджер магазину відразу зв'язався і замінив його на новий. Сподобалося обслуговування і доброзичливість персоналу магазину. В цілому рекомендую продавця і магазин для покупок.

• Продавец  Dom&Sweet

Щиро дякуємо , ЯРОСЛАВЕ, за високу оцінку нашої роботи! І за рекомендацію! Дуже приємно! Звертайтесь ще до нашого магазину!)

• Оксана З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Dom&Sweet. Длина: 4.5. Цвет: Черный

Три місяці,і все зломався.(Поводок назад не замотуєт ься)

• Сергей Е***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Dom&Sweet. Длина: 4.5. Цвет: Черный

Дуже задоволений., товар належної якості. Швидко аідправили.Дякую.

• Інна Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Dom&Sweet. Длина: 4.5. Цвет: Черный

Дуже швидко відправили. Рулетка чудова, функціональна. Можливо завелика для дитячої руки, але для всього потрібного з собою- в самий раз

Достоинства:
    Все функціонально
    Недостатки:
    Трохи важка
    • Продавец  Dom&Sweet

ДЯКУЄМО за відгук!)

• Храброва С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Dom&Sweet. Длина: 4.5. Цвет: Черный

Все, що потрібно на прогулянці з собакою тепер у мене є в одній рулетці. Я переживала, що вона буде важка, але незважаючи на фонарик і контейнер для пакетів, вона легка і зручна. Дякую)

Достоинства:
    Легка і зручна
    • Продавец  Dom&Sweet

Дякуємо щиро за фото-відгук!)

• Олександр К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Dom&Sweet. Длина: 4.5. Цвет: Черный

Рулетка сподобалась. Досить гарне управління. Неочікувано зручний фонарь. Контейнер для пакетів теж не заважає.

Достоинства:
    Зручна.
    Недостатки:
    Не знайшов.
    • Продавец  Dom&Sweet

Щиро дякуємо за відгук! Приємних прогулянок!

• Борислав С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Dom&Sweet. Длина: 4.5. Цвет: Черный

Повідок поломався залишив 2 негативні відгуки але зімною звязалися і запропунували вислати новий і навіть ліпшої якості з доплатою чекаю задоволений.

• Продавец  Dom&Sweet

Шановний клієнт Таких операцій з обміну повз маркетплейс розетка ми на жаль виробляти не маємо права. Це суперечить правилам маркетплейсу. Ми ще раз звернулися до правил компанії та з'ясували, що це порушення правил. Ми вам відправляємо гроші без жодних затримок і зволікань. Радимо наступного разу, перед тим як писати негативні відгуки, звертатися до менеджерів магазинів, а лише після цього, якщо ваше питання не буде позитивно вирішене, писати скарги. Ми завжди йдемо на зустріч покупцю та вирішуємо питання позитивно для клієнта. Ще вам можемо запропонувати дорожчу модель, самі розумієте, "Меседес" не може бути за ціною "жигулів". Бажаємо на все добре.

Отзыв от покупателя. Продавец: Dom&Sweet. Длина: 4.5. Цвет: Черный

Купив взяв пса на прогулянку раз смикнув І ХАНА ВСЕРЕДИНІ ПЛАСТИК ТАРАБЕНЕ ГРОШЕНЯТА НА ВІТЕР !!!! І шо обідно легенько смикнув 18 кг пса не рекомендую купуйте шось німецьке сам так на наступну получку зроблю жадний платить двічі дурний і жадний платить завжди .

Отзыв от покупателя. Продавец: Dom&Sweet. Длина: 4.5. Цвет: Черный

Повне г***о не повідок пес не сильно на кота сіпнувая розлізлося на атоми гроші в З*****Ю.

Достоинства:
    Шнурок остався
    Недостатки:
    Брехня яких 25 кг ? фуфло!!!
  • Виктория Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Dom&Sweet. Длина: 4.5. Цвет: Черный

Лёгкий, компактный,удобно лежит в руке.Соответствует описанию.Покупкой довольна.

Достоинства:
    Компания быстро связалась и быстро отправили.Спасибо!
    Недостатки:
    Пока нет,надеюсь не будет.
    • Продавец  Dom&Sweet

Щиро дякуємо за відгук! Приємних прогулянок)

• Геннадий К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Dom&Sweet. Длина: 4.5. Цвет: Черный

Поводок справляется . Пока все нормально, замечаний нет.

Достоинства:
    Работает
    • Продавец  Dom&Sweet

Дякуємо за відгук!)

• Геннадий К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Dom&Sweet. Длина: 4.5. Цвет: Черный

Первый раз вышли на прогулку, собака 18кг. Через час шнур вылетает из корпуса . Очень хорошо, что ни на кого не напал. Качество -0. Зато светит фонарик

Достоинства:
    Фонарик
    Недостатки:
    Сломался через час
    • Продавец  Dom&Sweet

Шановний Геннадію, нам дуже шкода, що саме ваш товар виявився бракованим. Але ми всі дорослі люди, і повинні розуміти, що в гонитві за дешевою ціною, ми не завжди можемо отримати бажаний результат. Китайські товари мають таку слабкість, іноді виходять з ладу, а іноді й швидко, як, наприклад, у вашому випадку. Але є і приємна новина - ми стежимо за репутацією свого магазину і тому із задоволенням і без будь-яких зволікань повернемо вам гроші або поміняємо на новий товар. Також ви можете розглянути в нашому магазині інші моделі, трохи дорожчі. Але ж вибір за вами. Сподіваємось на розуміння. Всього вам доброго, миру та благополуччя!

• Борислав С***

Теж саме у мене легенько на кота смикнув з кишками повилітало усе якість пластика G***о!

• Наталья И***

Все супер

• Оксана З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Dom&Sweet. Длина: 4.5. Цвет: Черный

Гарний проводок, собаку в 20кг витримує,ліхтарик працює .

Достоинства:
    Відмінно
    • Продавец  Dom&Sweet

Дякуємо, що поділились своїми враженнями!) Звертайтесь ще до нас!) Гарного дня та мирного неба!)

• Володимир З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Great LUCK. Длина: 4.5. Цвет: Черный

06.04.2025р отримав,02.10.2025р. вже зламалася(( розрахована в описі на песиків до 35кг, але не витримала йорка вагою 5.6кг.(( Розібрав цю фігню, пластикову бабіну, де намотана мотузка… два шматки відламані. Саме цікаве - що бабина в пилюці, а шматки пластику чисті. Також неадала конструкція отвору для мотузки - на фото видно як мотузка ніби паяльник розплавила пластик.((

Достоинства:
    Не рекомендую. Мало працює, для песиків до 1кг. Не рекомендую!!
    Недостатки:
    Вище написано!
  • Дмитрий Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Great LUCK. Длина: 4.5. Цвет: Черный

З усіх поводків мені цей сподобався найбільше. Завдяки вбудованому ліхтарику. В зимовий темний час це незамінна штука. Сам поводок міцний, гарно зкручується рулетка.

• Продавец  Great LUCK

Щиро дякуємо за відгук! Адже користуєтесь вже більше 6 міс і вже добре її протестували! Дуже приємно, що розказали про всі позитивні стороно поводка! Звертайтесь ще до нашого магазину! Приємних прогулянок і мирного неба!
      З повагою магазин Great LUCK