Оплачуйте Карткою Rozetka

Отзывы покупателей о Краска для волос Master Colorist 7.11 Интенсивный пепельно-русый, 2x50 мл+2x50 мл+10 мл

Код :  502119519
Оценка пользователей 4.4/5
  • Ірина П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Оріфея. Объем: 210 мл. Оттенок: 8.1 Пепельный светло-русый Hair Color Perfection Master Colorist

Фарба гарна ,але прийшла порвата і розірвана коробка((.

• Краснянская С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MeyrinS. Объем: 210 мл

Це саме той колір, який я пам'ятаю з дитинства, це мій рідний колір. Дякую вам це саме те чого я хотіла. Ця фарба вирівняла мені тон волосся. Полюбила цю фарбу.

Достоинства:
    Всі
  • Наталія С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Оріфея. Объем: 210 мл. Оттенок: 8.0 Светлый русый Hair Color Perfection Master Colorist

Чудова, рекомендую

• Людмила К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: НикаВ. Объем: 210 мл. Оттенок: 0.02 Серебристо-пепельный Hair Color Perfection Master Colorist

Краска классная

Достоинства:
    Цена
  • Наталія Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MeyrinS. Объем: 210 мл

Отримала посилку. Посилка прийшла досить швидко, але вона була в жахливому стані. Коробка була розірвана. До самої фарби немає жодних нарікань. Я користуюсь нею досить довгий час. Не втрачає колір на сонці, зафарбовує сивину. Ще нею зручно користуватись, адже вона поділяється на дві частини.

Достоинства:
    Класна фарба
    Недостатки:
    Якість відправки.
  • Вікторія М***

Стійка якісна фарба

Достоинства:
    Вистачає на 2 рази фврбування
    Недостатки:
    Не має
  • Наталія К***

Фарба добра

Недостатки:
    Довга доставка. Продавець не відповідає на повідомлення. Товар не надійно упакований
  • Наталія К***

Гарно тримає колір

• Тетяна Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MeyrinS. Объем: 210 мл

Мені не дуже сподобалася ця фарба. По-перше, під час фарбування пекла шкіру голови. По-друге, почала змиватися вже після першого тижня після фарбування, а після третього тижня - вже змилася цілком, хоча у описі обіцяють, що має триматися чотири тижні, ні, не тримається. Але я поки що буду купувати її і далі, бо вона не викликала алергію, на відміну від інших фарб. Колір виходить приблизно такий, як на коробці, але за умови, що у вас блонд. Я не в захваті, але більш-менш норм. До продавця претензій немає, розумію, що ці всі питання до виробника. Поки не знайду кращу альтернативу, буду купувати.

Достоинства:
    Не викликала алергію. Великий об'єм.
    Недостатки:
    Швидко змивається, максимум два тижні - і треба фарбуватися знов; пече голову при фарбуванні
  • Інна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MeyrinS. Объем: 210 мл. Оттенок: 5.0 Светло-коричневый Hair Color Perfection Master Colorist

Фарба мені сподобалась! Колір - відповідає заявленому. Особливо порадувало, що в пачці два комплекти , що з моєю густиною та довжиною вистачить на два фарбування! Носиться колір нормально, за два тижні , майже, не вимився. Доставка була швидкою!

Достоинства:
    Колір відповідає! В комплекті по 2 тюбика фарби і окислювача. Зафарбувала мені рудий відтінок!
    Недостатки:
    Не виявила
    • Наталія

Добрий день, підкажіть будь ласка який тон ви покупали? Дякую

• Інна С***

Доброго дня. У мене відтінок 5.0

• Ірина П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MeyrinS. Объем: 210 мл

Вже більше,як 1,5 місяця тримається .Не вигоріла на сонечку,і не поміняла колір.Волос не спалений,легкий.Взяла 2 упаковки-на 4 рази.Задоволена.

Достоинства:
    Відповідальний продавець.Надіслав сошетки з шампуньками.Дрібничка,а приємно.
    Недостатки:
    НЕМАЄ!
  • Олена С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: АльтернативаМ. Объем: 210 мл. Оттенок: 5.65 Клубнично-красный Hair Color Perfection Master Colorist

Найкращий відтінок червоного!!! Навіть після багаторазового миття голови залишається червоно-рожевий,а не рудий,як всі інші фарби.
    Фарбуюсь більше 3 років,рекомендую !!!

Достоинства:
    Фарба поділена на 2 (для коротких і середніх довжин )
    • Продавец  АльтернативаМ

Дякую за відгук

• Валентина П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: СмартВолошка. Объем: 210 мл. Оттенок: 4.0 Коричневый Hair Color Perfection Master Colorist

Замовляю вже другу упаковку,чудова фарба. Сивину зафарбовує,колір виходить з гарним відтінком,змивається не дуже швидко - відповідає всім моїм вимогам. Та ще й вистачає на два фарбування

Достоинства:
    Абсолютно нормальна фарба,нічим не поступається розрекламованим з мас маркету. В одній упаковці два тюбіка фарби, вистачає на два фарбування
  • Ірина Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MeyrinS. Объем: 210 мл

Колір більше світлорусий. На натуральне русе волосся дає рижинку.

• Діана М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MeyrinS. Объем: 210 мл

Фарба лягає не рівномірно, максимально жахлива фарба

• Інна О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MeyrinS. Объем: 210 мл

Фарба не погана, лиш у мене вийшов колір трохи темніший ніж на коробці. Сивина зафарбована

Недостатки:
    Фарба прийшла пошкодженна
    , вилитий окисник
    • Продавец  MeyrinS

Доброго дня! У вас весь окисник на місці. Окисник в пляшечці на дні, так і має бути, 50 мл.

• Марина С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: АльтернативаМ. Объем: 210 мл. Оттенок: 3.0 Темно-коричневый Hair Color Perfection Master Colorist

Дуже крута краска закрашує сивину мені хватає на місяць рекомендую

Достоинства:
    Цієї краски хватає на два рази покраски і по ціні як за одну краску
    • Продавец  АльтернативаМ

Дякую за відгук

• Олена П***

Отримала, все ок

Достоинства:
    Якість я надіюсь
    Недостатки:
    Поки що немає
  • Ольга Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: АльтернативаМ. Объем: 210 мл. Оттенок: 6.0 Темно-русый Hair Color Perfection Master Colorist

Дуже добре! Буду і надалі звертатись

Достоинства:
    Якість
  • Катерина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: НикаВ. Объем: 210 мл. Оттенок: 3.0 Темно-коричневый Hair Color Perfection Master Colorist

Класс

• Алла М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Тамарикс. Объем: 210 мл. Оттенок: 0.1 Платиновый Блонд Hair Color Perfection Master Colorist

Гарна фарба.Рекомендую.

Достоинства:
    Швидко відправили
    Недостатки:
    Не має
  • Катерина Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Тамарикс. Объем: 210 мл. Оттенок: 3.0 Темно-коричневый Hair Color Perfection Master Colorist

Якість , насичений колір з холодним відтінком

Достоинства:
    В одній коробці дві фарби і окислювача
  • Олена Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: СмартВолошка. Объем: 210 мл. Оттенок: 7.0 Натуральный русый Hair Color Perfection Master Colorist

Фарба чудова, змивається не швидко.Запах не різкий.

• Екатерина П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MeyrinS. Объем: 210 мл

Хорошая краска, цвет выходит даже более интенсивным. Спасибо продавцу за быструю отправку)

Достоинства:
    Стойкая, интенсивная, по цене даже дешевле, чем на самой Ливесте
  • Мариша С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Гламурс&Ко. Объем: 210 мл. Оттенок: 3.0 Темно-коричневый Hair Color Perfection Master Colorist

Дуже крута краска мені Хватає на місяць це зф тим щфо вмене сиві коси

• Продавец  Гламурс&Ко

Дякуємо за позитивний відгук! Приємно, що у Вас залишились позитивні враження від продукції. Завжди раді Вам в нашому інтернет магазині!

• Горелкина Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MeyrinS. Объем: 210 мл

Очень красивый, глубокий пепельный цвет. Выглядит натурально. Краска лёгкая в употреблении. Посмотрим, как долго будет держаться, но, думаю, все будет отлично)

Достоинства:
    Качество, результат, лёгкость применения. Зв бюджетную цену очень большой об'ем- при тонких волосах хватает на 4 покраски.
  • Віта Є***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Тамарикс. Объем: 210 мл. Оттенок: 10.0 Светлый блонд Hair Color Perfection Master Colorist

Все добре!

Достоинства:
    Швидко
  • Віта Ц***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Тамарикс. Объем: 210 мл. Оттенок: 5.65 Клубнично-красный Hair Color Perfection Master Colorist

Все чудово, продавця рекомендую прийшло швидко дякую продавцю

Недостатки:
    Дуже довге обробляння замовлення зімною з 11 годин одного дня звязались на інший в 12 годин і зважаючи що відправка 1-2 розраховуйте на це при замовленні
  • Лариса К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Тамарикс. Объем: 210 мл. Оттенок: 0.2 Пшеничный Блонд Hair Color Perfection Master Colorist

Суперова фарба!

• Лариса К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: НикаВ. Объем: 210 мл. Оттенок: 0.2 Пшеничный Блонд Hair Color Perfection Master Colorist

Дуже чудова фарба.

• Евгения Щ***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MeyrinS. Объем: 210 мл

Моя оцінка не про товар, а про співпрацю.
    Запит на оплату товару був надісланий моментально, оплата пройшла і тиша.

Я розумію в яких умовах зараз працює бізнес, але повідомити про затримку чи якісь ще проблеми не важко. Всю інформацію щодо мого замовлення і доставки я «витягала». В якийсь момент вирішила замовити в іншого продавця і товар прийшов вже в Розетку, коли я попросила повернути мені кошти цього продавця. А через годину мені повідомили що відправили.

Висновки кожен зробить свої…

Достоинства:
    Фарба відповідає заявленому опису
    Недостатки:
    Відношення продавця до співпраці
  • Валентина Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: СмартВолошка. Объем: 210 мл. Оттенок: 0.2 Пшеничный Блонд Hair Color Perfection Master Colorist

Дякую.

• Марина С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: СтартВікторія. Объем: 210 мл. Оттенок: 6.7 Шоколадный кофе Hair Color Perfection Master Colorist

нанесение очень лекгое. тексткурой похоже на крем. не течет. результат 1 в 1. оттенок такой как заявленно. волос после окашивания послушный и мягкий, что подтверждает наличие керотина. седину закрасила.

Достоинства:
    нет резкого запаха. не течет и не капает с кисточки.
  • Ира П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Тамарикс. Объем: 210 мл. Оттенок: 3.66 Баклажан Hair Color Perfection Master Colorist

Упаковка інша.Пофарбувала волосся, а воно коричневе,ближче до гнилої вишні.Не рекомендую.

• Мариша С***

Класна ураска

• Продавец  Гламурс&Ко

Марина!
      Дякуємо за позитивний відгук!
      Приємно, що у Вас залишились позитивні враження від продукції .
      Завжди раді Вам в нашому інтернет магазині!

• Мария К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MeyrinS. Объем: 210 мл

Краска супер!!! Если честно ,это самая лучшая краска из всех ,которые я пробовала в колористике . Превзошла все мои ожидания

Достоинства:
    Супер качество