- Роман Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Забрав товар в магазині Розетка. Пляшечка була в коробці і я її не перевіряв у присутності менеджера, оскільки поспішав і не стикався до цього з проблемами в Розетці. Коли роздивився вдома, то побачив, що на коробці є сліди того, що її неодноразово відкривали й вона не була заклеєна жодним чином. На самій пляшці помітні потертості в кількох місцях на корпусі, у томи числі на силіконовій сосці. Не очікував такого, купуючи НОВИЙ брендовий товар Chicco для немовля в Розетці. Тепер мені надіслали інструкцію, згідно якої товар цієї категорії не підлягає поверненню. І як бути? Я розраховував на новий товар в пакуванні, а мені продали якусь затерту пляшечку. Це маркетинг Розетки?
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення, Ваш відгук був переданий відповідальному співробітнику.
У разі виникнення додаткових питань, Ви можете скористатися довідковим центром- Роман Л***
Питання було успішно вирішено - бракований товар повернув та отримав гроші. Дякую Розетці за адекватний клієнтоорієнтований підхід!
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Користуємося три тижні , зауважень не маю. Пляшку зручно мити. так як дно знімається!
- Достоинства:
- Конструкція пляшки зробирається
Представник постачальникаВітаємо, дякуємо за ваш відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- Татьяна Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
отличная бутылка. Решила проблему захлёбываний ( которые были постоянно при испольвонии avent natural) на 90 процентов, что значительно уменьшило количество коликов. Ребёнок начал съедать положеную норму,и кормления проходят без танцев с бубном.
- Достоинства:
- мягкая соска с маленьким отверстием, антиколмковый клапан который регулирует вакум внутри бутылки
- Недостатки:
- нету
Представник постачальникаВітаємо, радіємо, що ви задоволені! Користуйтеся з радістю!
- Анастасия А***Продавец: Rozetka
Купили бутылочку 0+ и не до конца поняли ее работу, так как когда переворачиваем ее, вся смесь капает…так и должно быть? Ощущение, что малыш захлебывается ею. До этого была бутылочка авент, так там ни одной капельки не капает.
- Достоинства:
- Не нашла пока
- Недостатки:
- Протекает
Представник постачальникаВітаємо, дякуємо за зворотній зв'язок!
Шкодуємо, що ви залишилися розчаровані.
Вперше отримуємо подібний відгук.
Хочемо зазначити, що всі соски та пляшечки Chicco розроблені у Дослідницькому центрі Chicco у співпраці з провідними ортодонтами та педіатрами.
Ми розуміємо, що все дуже індивідуально, тому важливо підібрати ту, що відповідає віку та фізіологічним потребам малюка – адже кожна дитина має свій ритм смоктання та заковтування.
Щодо перелічених вище проблем, маємо декілька рекомендацій щодо використання:
1. Перевірте правильність встановлення соски: отвір на клапані обов’язково має збігатися з отвором на обідку пляшечки. На сосці є клапан, а на обідку – відповідний отвір для нього.
2. Температура суміші не повинна перевищувати 37 °C – це може впливати на інтенсивність потоку.
3. Під час годування дитина має захоплювати соску пласкою стороною.
4. Малюкові може знадобитися трохи часу, щоб звикнути до нової форми пляшечки та соски.
За потреби ви можете звернутися в наш сервісний центр для обміну товару по тел: +38 067 524-96-98.
Завжди з вами!
- ЕМЕЛЬЯНОВА Н***Продавец: Rozetka
Бутылочка привлекательная, очень удобно то, что в ней откручивается и дно и верхушка. Поэтому ее можно мыть без особых усилий! Силикон прям супер удобный! Очень довольна, т.к. в этой бутылочке есть и мембрана и клапан, благодаря которым кормление максимально приближено к грудному! Очень удобная форма, оптимальный размер! Класс!
Представитель бренда ChiccoНика, благодарим Вас за отзыв!
- irinaПродавец: Rozetka
Пользовались совсем немного этой моделью, нам подарили, но не угадали по возрасту, но все равно нам очень понравилась. Но сейчас сами уже купили версию для детишек постарше, там поток молока интенсивнее. Удобная форма бутылочки и плоская форма соски нам с ребенком очень нравились.
Представитель бренда Chiccorina, благодарим Вас за отзыв!