- Олена Є***Отзыв от покупателя. Продавец: Darki
Гадость рідкісна. Купила тому що їхала відпочивати з дитиною в Париж і захотіла щоб документи і гроші були а надійному місті. І я навіть не доїхала як швидко розійшлися шви внизу, добре що в мене була нитка з голкою але вона потім ще вище розішлась. Вона просто зі старої самої дешевої тканини і ви легео можити втратити і гроші і документи. Це така підстава
- Достоинства:
- Переваги в таком є але беріть качество краще
- Продавец Darki
Нам щиро шкода, що товар не виправдав ваших очікувань і підвів у поїздці
Такі ситуації для нас неприйнятні, і ми обов’язково передамо ваш відгук постачальнику для додаткової перевірки якості.
Дякуємо, що поділилися своїм досвідом — це допомагає нам ставати кращими.
- Мирон К***Отзыв от покупателя. Продавец: Darki
Хороша і зручна річ.
Добрий день, Мирон! Дякуємо за Ваш відгук! Приємного користування
- Ганна М***Отзыв от покупателя. Продавец: Darki
Є два відділення. В цю сумочку помістився айфон, гроші, та пакетики для прибирання за собакою. Я задоволена.
- Достоинства:
- Все влаштовує. Прислали швидко, сумка компактна але в містка
- Недостатки:
Соответствие указанным размерам
Соответствует
- Продавец Darki
Добрий день, Ганно! Дякуємо, за Ваш відгук! Приємного користування!
- Крістіна Щ***Отзыв от покупателя. Продавец: Darki
Сумка дуже сподобалася. Невелика, якраз те що й шукали.
Але, на жаль, приїхала не дуже ціла.- Достоинства:
- Зручна, невелика, недорога
- Недостатки:
- Дірява
- Любов Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Darki
Хороша якість. Базова річ для подорожей
- Максим С***Отзыв от покупателя. Продавец: Darki
Носить невозможно, перекручивается, резинка растягивается максимально от одного только телефона...
- Достоинства:
- Их нет, даже цена не является преимуществом ибо за такую же сумму есть нормальные сумки
- Продавец Darki
Максим, доброго дня!
Вам потрібно перевставити резинку іншою стороною і вона буде гарно тримати сумку. Була одна партія де вони не тією стороною вставили і ми потім виправляли при відправці, і перевставляли, можливо Вам така одна і попалася, як переставите, все буде гарно
- Сергій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Darki
Прикольна тонка сумка для документів та грошей, яку можна використовувати у всіх поїздках і носити під одягом. Вона пошита з такої тканини яка на вигляд не повинна швидко промотати, що робить її ще з мінімальним захистом від дощу.
- Достоинства:
- Компакта, регулюється по об'єму
Соответствие указанным размерам
Соответствует