Отзывы покупателей о Электронный переводчик голосовой портативный офлайн Wi-Fi 138 языков фото диалоговый туристический многоязычный автономный

• Карл П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ТехНестШоп

Відмінний інтерактивний помічник! Працює швидко, голосовий переклад зрозумілий, а функція фото-перекладу дуже зручна для читання інструкцій та вивісок. Легкий, компактний і довго тримає заряд. Повністю виправдав очікування, чудова річ для навчання та подорожей.

Карл, вітаємо)
      Дякуємо за ваш позитивний відгук!

Ми цінуємо вашу довіру й завжди прагнемо дарувати тільки приємні враження від покупок!

• Максим П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ТехНестШоп

Купував для роботи з іноземними клієнтами. Перекладач компактний, зручний і добре розпізнає мову. Особливо сподобалася підтримка офлайн-перекладу, яка допомагає там, де немає Інтернету. Гарна якість збірки та зрозуміле меню. Рекомендую!

Вітаємо, Максим)
      Вдячні за Ваш відгук.

Для нас це найкраще підтвердження правильності обраного шляху.

• Олександра М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ТехНестШоп

Дуже корисний пристрій для подорожей! Голосовий переклад працює швидко, а функція перекладу тексту через камеру неодноразово виручала в ресторанах та магазинах. Акумулятора вистачає надовго, користуватися легко навіть без досвіду. Покупкою задоволений!

Олександра, вітаємо)
      Дякуємо за ваш позитивний відгук!

• Юлія Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ТехНестШоп

Перекладачем задоволена. Рекомендую.Перекладаємо з китайської на українську і навпаки.Мій бос китаєць каже, що перекладач з української на китайську все перекладає вірно.

Достоинства:
    Легкий в користуванні
    Недостатки:
    Не знайшла
    • Продавец  ТехНестШоп

Юлія, вітаємо) Дякуємо за ваш позитивний відгук!

Ми цінуємо вашу довіру й завжди прагнемо дарувати тільки приємні враження від покупок.

• Продавец  ТехНестШоп

Юлія, вітаємо) Дякуємо за ваш позитивний відгук!

• Марина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ТехНестШоп

Классная штука, смотрим иностранные шоу и переводчик сразу переводит, всё становится понятным

Дякуємо за ваш відгук!
      Раді, що перекладач став у пригоді Дуже круто, що тепер іноземні шоу — не проблема! Бажаємо вам ще більше приємних переглядів і нових відкриттів.

• Анастасія Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ТехНестШоп

Купила для поїздки в Німеччину. Здивувалася, як добре розпізнає мову навіть із акцентом. Батарея тримає довго, є переклад голосом і текстом. Справжня знахідка для мандрівників

Вітаємо!

Дуже дякуємо за такий теплий відгук!
      Нам надзвичайно приємно чути, що перекладач став справжнім помічником у подорожі до Німеччини!
      Автономність, точність та зручність — саме те, що потрібно мандрівникам!

• Наталія К***

Рекомендую, дуже зручна штука

Вітаємо!

Щиро дякуємо за рекомендацію!
      Раді, що перекладач виявився зручним і корисним. Нехай полегшує вам спілкування та відкриває нові можливості !

• Сергій С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ТехНестШоп

Дуже задоволений покупкою! Перекладач компактний, швидко реагує на голос і точно перекладає, беру з собою в подорож!

Вітаємо!

Дякуємо за чудовий відгук!
      Раді, що перекладач вам сподобався і став надійним супутником у подорожах.
      Нехай допомагає відкривати нові країни й легко знаходити спільну мову будь-де! Якщо що — ми завжди на зв’язку!