Отзывы покупателей о Набор мисок с крышками из нержавеющей стали кухонные миски для смешивания салатники для хранения 5 штук 5 л / 4 л / 2,5 л / 2 л / 1,5 л с тёрками
Есть в наличии
- Олександр А***Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX
Давно хотів ці ємності, в приготуванні дуже зручно, сподобалось особливо що кришки є, ну і тертушка, поки не використовував але повинно бути зручніше ніж звичайною
- Достоинства:
- Чудовий вигляд, практичні, кришка
- Недостатки:
- Не знайшов
- Продавец SmatX
Вітаємо, Олександре! Щиро дякуємо за ваш відгук та здійснення давньої покупки!
Нам дуже приємно, що набір мисок виправдав ваші очікування.
Нехай набір служить довго та робить процес приготування страв ще легшим і приємнішим.
- Елена Л***Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX
Крута штука!
Нарешті менше сміття від процесу приготування на кухні все одразу треться всередину
Чекаю ще завершення ремонту щоб випробувати на кухні
Але потребує додатково стійку для кришок бо їх багато- Продавец SmatX
Доброго дня, Олено! Дякуємо за чудовий відгук та вибір нашого магазину.
Раді, що функціонал із вбудованими терками робить приготування чистішим та зручнішим. Бажаємо швидкого завершення ремонту та приємного користування на новій кухні!
- Любов Т***Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX
Додаю ще один відгук, розмітка в мисках майже вся не відповідає реальності, наносили її напевно як заманеться
- Достоинства:
- Зручний набір, гарні кришки, як на довго вистачить не зрозуміло
- Недостатки:
- Кришка одна не тримається, розмітка не відповідає
- Продавец SmatX
Доброго дня! Дякуємо за ваш зворотний зв'язок. Ми обов'язково передали цю інформацію на виробництво та відповідальним менеджерам для перевірки
- Любов Т***Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX
Набір відповідає заявленому, тільки один недолік: кришка на 2.5л спадає, зовсім не тримається. Тертки ще не використовувала, на перший погляд гострі.
- Достоинства:
- Дуже гарний, нанесена лазерна розмітка по літражу, прорезинене дно, добре тримає тертки
- Недостатки:
- Одна кришка взагалі не тримається
- Продавец SmatX
- Олена Р***Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX
Дуже гарні і зручні.доставка дуже швидка.. гарно упаковано. Купувала на дарунок.дочка в захваті!!
- Достоинства:
- Зручність і гарна якість
- Недостатки:
- Це недолік в побажання! Краще щоб кришки були м'якіше а не пластік
- Продавец SmatX
Дякуємо за відгук! Нам дуже приємно, що товар Вам сподобався. Бажаємо приємного користування!
- Інна Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX
Дуже гарні миски, зручні
- Достоинства:
- Їх багато, функціональні
- Продавец SmatX
- Ліда С***Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX
Гарна якість.
- Галина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX
Набір мисок мені дуже сподобався. Вони зручні у користуванні, гарні на вигляд. Сподіваюся на їх довговічність. Дякую. Рекомендую.
- Достоинства:
- Наявність кришок і терок
- Недостатки:
- Не бачу
- Продавец SmatX
- Єліна Д***Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX
После недели пользования начало стираться блестящее покрытие. Жаль, на вид очень качественные и удобные миски
- Достоинства:
- Удобно пользоваться
- Недостатки:
- Стирается внутреннее покрытие
- Мария В***Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX
Дуже задоволена мисками. Дякую!
- Продавец SmatX
Дякуємо за ваш відгук! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені покупкою!)
- Анастасия Б***Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX
Дуже сподобався набір. Зручні миски, якість супер! Рекомендую!
- Продавец SmatX
Вдячні Вам за відгук! Будемо раді Вас бачити знову в нашому інтернет-магазині!
- Евгений Г***Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX
Хороший та якісний набір. Рекомендую!
- Продавец SmatX
Вдячні Вам за відгук! Будемо раді Вас бачити знову в нашому інтернет-магазині!
- Леонід В***Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX
Якість хороша, нержавійка виглядає добротно. Салати готувати зручно, все зберігається свіжим під кришками.
- Продавец SmatX
Щиро вдячні Вам за відгук! Будемо раді Вас бачити знову в нашому інтернет-магазині!
- Сергій М***Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX
Набір сподобався, якістю задоволений.
- Василь В***Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX
Миски гарні, міцні, якість гуд. Можна брати!