Оплачуйте Карткою Rozetka

Отзывы покупателей о Набор мисок с крышками из нержавеющей стали кухонные миски для смешивания салатники для хранения 3 штуки 2,5 л / 2 л / 1,5 л с тёрками

• Андрій Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX

Миски якісні, гумова основа не ковзає, кришки щільно прилягають. До мінусів можу віднести тільки туповаті терки.

Достоинства:
    Якісні миски. Зручні.
    Недостатки:
    Терки не для твердих овочів. Для варених те що треба.
    • Продавец  SmatX

Вітаємо! Щиро дякуємо за ваш розгорнутий відгук. Нам дуже приємно, що ви високо оцінили якість мисок, їхню зручність, нековзне дно та надійні кришки. Щодо терок — дуже вдячні за ваше слушне зауваження. Дійсно, такі вбудовані насадки найкраще підходять саме для підготовки варених овочів, сиру чи яєць на салати, тоді як для сирих твердих коренеплодів зручніше використовувати класичну посилену тертку. Ваш досвід точно буде дуже корисним для інших покупців!

• Євген Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX

Набір супер! Чудові ємності.

• Продавец  SmatX

Дякуємо за ваш відгук! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені покупкою!)

• Людмила П***

Якість дуже хороша!

• Продавец  SmatX

Вдячні Вам за відгук! Будемо раді Вас бачити знову в нашому інтернет-магазині!

• Оксана Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX

Миски чудові. Кришки закриваються щільно, якість відмінна!

• Продавец  SmatX

Вдячні Вам за відгук! Будемо раді Вас бачити знову в нашому інтернет-магазині!

• Діана В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX

Дуже зручний набір, миски міцні, не деформуються. Кришки щільно закриваються.

• Продавец  SmatX

Щиро вдячні Вам за відгук! Будемо раді Вас бачити знову в нашому інтернет-магазині!

• Мілана К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX

Прекрасна якість, дуже зручні миски, я задоволена.

• Михайло Ш***

Миски якісні, рекомендую

• Продавец  SmatX

Дякуємо Вам за відгук! Будемо раді Вас бачити знову в нашому інтернет-магазині!