- Елена К***Отзыв от покупателя. Продавец: Your Bella Decora
Все більше закохуюсь в цей аромат. І вдома і в офісі скрізь створює чудову атмосферу. Зараз хороша акція - замовила зразу 2 шт. Отримала ще ВАУ який бонус. Дякую продавцю, успіхів вам в новому році і Миру
- Достоинства:
- Запах розкішний, надовго вистачає.
- Продавец Your Bella Decora
Олено, дякуємо, що обираєте нас! Бажаємо успіхів в новому році! З повагою, команда Bella Candela :)
- МаркіянОтзыв от покупателя. Продавец: Your Bella Decora
Приємний аромат. Бризкаю на постіль і насолоджуюсь!
- Достоинства:
- Гарний дорогий запах, довго відчувається на текстилі.
- Продавец Your Bella Decora
Дякуємо, що поділилися своїм досвідом! Нехай аромат дарує затишок :)
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: Your Bella Decora
Мені порадили цей спрей. Можу казати, що аромат шикарний. Довго тримається на текстилі. Замовила ще дифузор.
- Достоинства:
- "Дорогий" аромат, довго тримався на шторах та подушках.
- Продавец Your Bella Decora
Олено, дякуємо за фідбек! Це дуже цінно.
- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: Your Bella Decora
Аромат гарний, але стійкість зовсім невелика. Мінус - на флаконі немає інструкції, як саме використовувати у приміщенні, який склад, чи можна вдихати дітям та тваринам тощо.
- Продавец Your Bella Decora
Доброго дня! Дякуємо, що поділилися враженнями, ми цінуємо чесні відгуки та зауваження.
Щодо стійкості – сприйняття аромату справді може відрізнятися в кожного, адже воно залежить від особливостей приміщення, вентиляції та індивідуальних рецепторів. Якщо наносити спрей на текстиль, аромат триматиметься довше; якщо розпилювати у повітря – він буде легшим і менш насиченим.
Ваше зауваження щодо інструкції ми вже врахували – найближчим часом вона з’явиться на етикетці.
Наші аромати виготовлені з безпечних сертифікованих компонентів і підходять для використання в домі з дітьми та тваринами.
Інструкція з використання завжди доступна в описі до спрею (якщо бажаєте ознайомитися просто зараз).
Вдячні за ваш фідбек та час!
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Your Bella Decora
Замовив Dark rose, на видачі навіть в голову не прийшло перевірити що саме отримую. Повівся на позитивні відгуки. В ітозі отримав розчарування в виді хвойного аромату- woodland spirit. У мене питання до продавця- а нахіба мені хвоя? Мені потрібна темна роза!
- Достоинства:
- Недостатки:
- Продавець підміняє в замовленні товар
- Олександр Н***
Продавець оперативно врегулював всі питання. Спрей Dark Rose сподобався. Дякую.
- Продавец Your Bella Decora
Олександре, дякуємо за зворотній зв’язок! Ми цінуємо кожного клієнта та його досвід з нашим брендом. Ще раз перепрошуємо за незручності. Нехай Dark Rose створює особливу атмосферу!
- Юлія Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Your Bella Decora
Дуууже сподобався аромат! Замовляла наосліп, але не розчарувалася:) За упакування окрема вподобайка, бо, з одного боку, міцно, а з іншого, естетично. Розпаковку було проводити приємно. Жодних нарікань - рекомендую до замовлення.
- Достоинства:
- Аромат, зовнішній вигляд, швидкість доставки.
- Недостатки:
- Немає.
- Продавец Your Bella Decora
Юліє, дякуємо за зворотній зв’язок!
Щасливі, що вам все сподобалося :)
Нехай аромат дарує затишок та приємні емоції!
- Елена К***Отзыв от покупателя. Продавец: Your Bella Decora
Купила дополнительно к такому же аромадиффузору, такой же аромат только в спрее. Не могу надышаться. Просто супер. В офисе побрызгала икибаны спреем, дома в бутылочке аромат. Очень приятный запах ещё в пробниках-подарочках положили. Благодарю. Я Ваша поклонница
- Достоинства:
- Прекрасный дорогой аромат, действительно премиальный!
- Продавец Your Bella Decora
Олено, дякуємо за Ваші відгуки — це безмежно цінно для нас! Нехай аромат додає настрою та затишку :)
З любов’ю, команда Your Bella Decora
- Іван Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Your Bella Decora
Чудовий аромат, саме те, що я шукав.
Наношу вдома на текстиль. Пахне як в дорогому готелі
Також спробував в салоні авто – рекомендую, класно освіжає. Обовʼязково замовлю ще!- Достоинства:
- Дійсно якісний аромат, без хімічних нот, відчувається як нішевий парфум.
- Недостатки:
- Не знайшов мінусів
- Продавец Your Bella Decora
Дякуємо за високу оцінку нашого товару!