- ВіталійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Дуже класний саундбар/домашній кінотеатр.
Звук тепер під час перегляду Нетфлікс дійсно як в кінотеатрі.
Для мене самим важливим було це колонки без кабелів, тобто на акумуляторах.
Тому колонки можна ставити будь де і ніяких кабелів тягнути не потрібно.
Звук досить чистий, але як на мене і не прям гучний як для системи 800 ват.
Гучно, але не настільки щоб аж зовсім)
Це якщо порівнювати просто з колонками від телевізору.
Звук заповнює кімнату добре.
Не поганий додаток де можна налаштувати при необхідності еквалайзер, також він показує залишок акумуляторів на колонках тому можна зазделегідь ставити на підзарядку, а не під час того коли пропаде звук)
Коробка з наповненням досить важка і велика, зважте на це під час отримання.
Також в комплекті є заглушки для гарного вигляду і різні кріплення на стіни.
Тому дійсно рекомендую цей саундбар!- Достоинства:
- Якісний звук, колонки без зайвих кабелів.
- Недостатки:
- Мені здається як для системи на 800 ват не дуже гучно в порівнянні зі звичайними колонками на 40 ват.
- Андрій К***
Ось написав багато, а корисного мало. Якщо в тебе сіли акумулятори на колонках, і ти їх підключаєш назад до базового пристрою, вони перестають розпізнаватись, як тилові? А коли від'єднуєш їх, як вони визначають, де вони знаходяться? Як у такому разі організовано звук? Поки що я бачу, що це дешевий рекламний трюк з боку JBL. Я не знайшов згадок про якесь розумне позиціювання динаміків.
- Віталій Д***
Вибачте, можливо дійсно погано розписав деталі, але і я не спеціаліст в цьому.
При першому підключенні йде налаштування колон та їх позиціювання.
Якщо сідають акумулятори і після їх зарядки ставиш на ці самі місця де була калібровка і відповідно звук все так само залишається - якщо питання було про це.
Якщо ставити в інші місця - на скільки я розумію, знову потрібно зробити калібрування для кращого звуку, процедура займає десь пару хвилин, може до 5 хвилин - не памʼятаю точно, бо завжди ставлю на одне й те саме місце.
Не знаю на скільки маркетинговий трюк, але звуком абсолютно задоволений.
- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Якість звуку чудовий об'ємний для кімнати 17м2 з головоюзадоволені
- Вікторія П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Отличный мощный звук, комнату с телевизором наполняет полностью. Фильмы с звуковыми эффектами стало смотреть намного приятнее, можно ещё и музыку послушать. Очень удобное подключение, а главное всё понятно. Качество упаковки очень порадовало, сразу видно качество jbl
- Достоинства:
- Лёгкость подключения, качество звука
- Недостатки:
- Высокая цена
- Назарій Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
- Станислав П***
Підскажіть, чи немає такої проблеми, що система входить в сплячий режим через 10хв. після перегляду фільму, якщо не чипати пульт. Хочу купити, але вичитав, що є такий баг
- Олексій Г***
Такої проблеми немає