Отзывы покупателей о Inebrya Blonde Miracle Shampoo Хелатирующий шампунь для блонда 300 мл

• Світлана Ч***

Дуже задоволена,якісний шампунь.

Світлано, щиро дякуємо за ваш відгук та високу оцінку.
      Нам надзвичайно приємно, що ви задоволені якістю шампуню Inebrya Blonde Miracle. Цей шампунь справжній маст-хев для блондинок, адже його хелатна формула допомагає не лише підтримувати чистоту кольору, а й нейтралізувати негативний вплив іонів металів і домішок, що містяться у воді.
      Дякуємо, що обираєте Inebrya. Бажаємо вашому блонду завжди залишатися яскравим та сяючим.
      З найкращими побажаннями, колектив бренду Inebrya.

• Валентина Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 300 мл

Шампунь відмінний за,колір волосся робиться світлішим на 1 тон, навіть коли і не витримую 2хв.А за вказаний час волосся м'яке блискуче і значно колір біліший,немає жовтого кольору.

Достоинства:
    В порівнянні з іншими не висушує волосся і ціна
    Недостатки:

Доброго дня, Валентино.
      Дякуємо за ваш чудовий відгук про хелатуючий шампунь для блонду Inebrya Blonde Miracle Shampoo.

Нам надзвичайно приємно чути, що ви вважаєте його відмінним шампунем і відзначили такі вражаючі результати: колір волосся стає світлішим на 1 тон, навіть без витримки 2 хвилини, а за вказаний час волосся стає м'яким, блискучим і значно білішим, без жовтого відтінку. Це є чудовим підтвердженням ефективності нашого продукту для блондованого волосся.

Ми також раді, що ви оцінили його переваги порівняно з іншими шампунями - він не сушить волосся. Відсутність недоліків та висока оцінка 5 з 5 є найкращим підтвердженням якості та результативності Inebrya.
      Хочемо нагадати, що хелатуючий шампунь для блонду Inebrya Blonde Miracle Shampoo рекомендовано використовувати приблизно раз на тиждень. Його унікальна формула допомагає видаляти іони кальцію, магнію та заліза з волосся, які можуть накопичуватися, особливо якщо ви користуєтеся жорсткою водою. Це забезпечує максимальну чистоту кольору, блиск та здоров'я вашого блонду.

Щиро дякуємо за ваш вибір Inebrya.
      З найкращими побажаннями, колектив бренду Inebrya

• Марина П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 300 мл

Супер,сподобався. Для блондинок те, що треба.

Щиро дякуємо за ваш позитивний відгук! Нам надзвичайно приємно чути, що хелатуючий шампунь Inebrya Blonde Miracle Shampoo вам сподобався і ви вважаєте його саме тим, що потрібно для блондинок!
      Ваша думка – найкраща похвала для нас!

• алеся а***

Непоганий шампунь.