- Станислав Д***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM
Норм, розмір совпадает
- Недостатки:
- Поки не виявив
- Продавец kidsDM
Дякуємо за відгук та високу оцінку! Раді, що насос відповідає опису та розміру, а недоліків поки не виявлено. Нехай він надійно служить у поїздках і тренуваннях. Якщо з часом з’являться додаткові враження чи питання — будемо раді вашому зворотному зв’язку.
- Сергей Г***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM
Компактний,зручний насос,доставили швидко
- Продавец kidsDM
Дякуємо за відгук та високу оцінку! Раді, що насос виявився компактним і зручним, а доставка пройшла швидко. Ваша довіра дуже важлива для компанії. Нехай насос надійно служить у всіх поїздках та допомагає завжди тримати колеса в тонусі.
- Влад К***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM
Дуже гарний товар ! Задоволенний
Дякую продавцям- Продавец kidsDM
Щиро дякуємо за ваш відгук та високу оцінку насоса! Раді, що товар виправдав очікування та ви залишилися задоволені покупкою. Ваша довіра дуже цінна. Нехай насос служить довго та надійно, а поїздки на велосипеді приносять лише задоволення.
- Микола С***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM
Все добре. Швидко відправили
- Продавец kidsDM
Дякуємо за відгук та за вибір цього насоса! Раді, що відправка пройшла швидко й ви задоволені покупкою. Нехай насос надійно служить у поїздках, тренуваннях та подорожах. Якщо надалі виникнуть запитання щодо використання чи аксесуарів — завжди відкриті до діалогу.
- Костянтин Р***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM
За свої гроші норм
- Продавец kidsDM
Дякуємо за ваш відгук та високу оцінку товару. Раді, що насос виправдав очікування за свою вартість. Ваша думка важлива для нас і допомагає підтримувати якість асортименту. Бажаємо зручного та надійного користування товаром у будь-яких поїздках.
- Віталий Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM
Хороший насос, відповідає описанню
- Андрій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM
Хароши соответствует картинкам
- Достоинства:
- компактность
- Недостатки:
- руки устают
- ІгорОтзыв от покупателя. Продавец: kidsDM
Гарний насос. Не з першого разу вдалось приєднати до ніпеля шлангу, але з другого разу я порозумнішав і вийшло.
- Достоинства:
- Маленький
- Продавец kidsDM
Дякуємо за відгук та високу оцінку насоса! Раді, що товар виправдав очікування й ви швидко розібралися з під’єднанням до ніпеля. Компактність справді робить його зручним у дорозі. Бажаємо надійної роботи насоса та приємних і безпечних поїздок!
- Маркіян Х***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM
неймовірний насос, це подарунок богів, що зійшли до нас з неба та дарували нам можливість накачати все кругле і резинове, що є в нас в домах, 10/10, купив всім кого знав
- Продавец kidsDM
Дякуємо за такий емоційний і натхненний відгук та високу оцінку насоса! Раді, що товар перевершив очікування й виявився таким корисним у побуті. Дякуємо, що обрали саме цей насос і порекомендували його знайомим. Бажаємо приємного та довготривалого користування!
- Микита В***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM
Отправили быстро ,пришло целое ,все работает
- Продавец kidsDM
Дякуємо за відгук та високу оцінку товару. Раді, що насос швидко доїхав, прийшов цілий і коректно працює. Це важливо для зручного та безпечного користування. Нехай річ служить довго та надійно, а поїздки на велосипеді приносять тільки задоволення.
- Антон Р***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM
Вдала покупка, мінусів не побачив
- Продавец kidsDM
Дякуємо за відгук та високу оцінку товару. Раді, що насос виправдав очікування і покупка виявилася вдалою, без недоліків. Ваша довіра дуже цінна. Нехай насос надійно служить у поїздках та тренуваннях, а користування ним буде зручним та приємним.
- Кирило І***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM
Якість - ціна топ!
- Продавец kidsDM
Дякуємо за відгук та високу оцінку! Раді, що співвідношення ціни та якості насоса повністю вас влаштовує. Нехай він надійно служить у поїздках і допомагає в усіх дорожніх ситуаціях. Якщо знадобляться ще аксесуари для велосипеда — із задоволенням допоможемо з вибором.
- Антонюк О***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM
Досить вдала модель насоса , компактна та зручна
- Продавец kidsDM
Дякуємо за відгук та високу оцінку насоса. Раді, що модель виявилась для вас вдалою, зручною та компактною — це саме те, чого прагнемо при підборі товарів. Нехай насос надійно служить у дорозі та тренуваннях, а користування буде тільки приємним та зручним.
- Руслан М***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM
Насос ок, але голка комплектна при першому накачуванню мʼяча зламалась, випала з бази просто яка вкручується в шланг
- Достоинства:
- Недорогий
- Недостатки:
- Голка зламалась одразу
- Продавец kidsDM
Дякуємо за ваш відгук та що обрали цей насос. Прикро, що голка з комплекту зламалася вже під час першого використання – розуміємо ваше розчарування. Інформацію передано на перевірку якості партії, менеджер зв’яжеться з вами для уточнення деталей та вирішення ситуації.
- Костянтин Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM
все добре, як користуватись пояснили
- Достоинства:
- легкий, кмопактний
- Недостатки:
- неочевидно заховано кабель
- Продавец kidsDM
Дякуємо за відгук та високу оцінку товару. Раді, що насос виявився зручним, легким і компактним, а наші пояснення щодо користування були корисними. Візьмемо до уваги зауваження щодо розташування кабелю. Приємного та надійного користування!
- Костянтин Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM
- Достоинства:
- маленький, компактний
- Недостатки:
- в комплекті був відсутній кабель для надування, через що неможливо користуватись пристроєм, стандартна різьба не підходить з звичайного насосу
- Продавец kidsDM
Дякуємо за відгук і детальний опис ситуації. Перепрошуємо за відсутність кабелю та незручності з використанням насоса. Інформацію вже передано на перевірку комплектації та опису товару. Менеджер зв’яжеться з вами для уточнення деталей і подальшого вирішення ситуації.
- Денис О***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM
Гарний та зручний і дуже компактний
- Продавец kidsDM
Щиро дякуємо за відгук та високу оцінку нашого насоса! Раді, що він виявився для вас зручним і компактним у використанні. Ваша довіра дуже цінна для компанії. Нехай насос надійно слугує в дорозі та допомагає підтримувати велосипед у відмінному стані.
- Денис С***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM
Швидко приїхав.
- Достоинства:
- Маленький і зручний
- Продавец kidsDM
Дякуємо за відгук та високу оцінку насоса! Раді, що доставка була швидкою, а сам насос виявився компактним і зручним у користуванні. Нехай надійно служить у поїздках та тренуваннях. За потреби будемо раді допомогти з іншими товарами.
- Андрій І***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM
Задоволений товаром та швидкою доставкою.
- Достоинства:
- Розміри та якість.
- Недостатки:
- Не виявлено.
- Продавец kidsDM
Щиро дякуємо за високу оцінку та довіру до товару. Раді, що насос виправдав очікування за розмірами та якістю, а доставка була швидкою та зручною для вас. Нехай користування буде комфортним, а поїздки на велосипеді приносять лише задоволення.
- Алексей Б***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM
Пару минут и колесо 26 как камень,
- Продавец kidsDM
Дякуємо за відгук та високу оцінку насоса! Раді, що він швидко накачує колесо і повністю відповідає вашим очікуванням. Дякуємо, що обрали саме цей товар у нашому асортименті. Нехай користування буде зручним, а поїздки на велосипеді приносять тільки задоволення.
- Алексей Х***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM
Насос дуже крутий, та компактний! Те що треба, дитині накачали всі мʼячі, та колеса на двох велосипедах! Дякую!
- Достоинства:
- Зручний, маленький
- Продавец kidsDM
Дякуємо за відгук і високу оцінку! Раді, що насос виявився зручним, компактним і чудово впорався з м’ячами та колесами на велосипедах. Дякуємо, що обрали саме цей товар. Бажаємо приємного користування й багато активних та безпечних поїздок!
- Світлана К***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM
Не дуже зрозуміла як кріпити до рами.Ніби чогось не доклали.Но він малий його в кишеню можна брати.
- Достоинства:
- Колеса велосипеда накачує.
- Продавец kidsDM
Дякуємо за відгук та вибір нашого насоса. Добре, що сам насос працює і колеса накачує. Щодо кріплення до рами та підозри, що чогось не вистачає — цю ситуацію вже передано на перевірку, менеджер зв’яжеться з вами для уточнення деталей та допомоги.
- Калян Б***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM
Хороший насос, шлангочка інтегрована, дуже компактно і зручно
- Продавец kidsDM
Дякуємо за відгук і високу оцінку насоса! Раді, що компактний розмір і інтегрований шланг виявилися зручними у використанні. Дякуємо, що обрали саме цей товар. Нехай насос надійно служить у поїздках та допомагає в будь-якій ситуації на дорозі.
- Калян Б***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM
Нема шлангочки в комплекті, без нього насос немає сенку
- Продавец kidsDM
Дякуємо за відгук і вибір нашого насосу. Перепрошуємо за ситуацію з відсутністю шлангу в комплекті, розуміємо ваше розчарування, адже без нього користування товаром ускладнене. Інформація вже передана на перевірку, менеджер зв’яжеться з вами для вирішення ситуації.
- Людмила
Подивіться в середині насоса. Теж спочатку шукала, де шланг, потім відкрила кришку і побачила.
- Денис Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM
Просто хороший насос. Голка для м'яча прийшла бракована, але то геть дрібниця
- Достоинства:
- Працює, компактний, матеріал
- Антон М***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM
Насос нормальний, працює супер як для насоса для велосипеда. Прикріпив до веліка. Брав для малого пізніше виставлю фото!)
- Продавец kidsDM
Дякуємо за відгук і високу оцінку насоса. Раді, що він добре справляється зі своїм завданням і зручно кріпиться до велосипеда. Дякуємо за вибір цього товару та довіру до нашого асортименту. Бажаємо комфортних поїздок і приємного користування!
- Ігор Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM
Хороший насос! Отличный сервис!
- Продавец kidsDM
Дякуємо за відгук та високу оцінку насоса і сервісу. Раді, що товар виправдав очікування та вам усе сподобалося. Нехай насос надійно служить у поїздках і тренуваннях. Якщо виникнуть запитання чи будуть ідеї щодо покращень, завжди відкриті до ваших звернень.
- Александр Г***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM
Нормальний насос. Свою функцію виконує. Доставити всасно. Представники постачальника дійсно переймаються за результат
- Продавец kidsDM
Дякуємо за відгук і за вибір цього насоса. Раді, що товар виконує свою функцію, а доставка та увага представників залишили приємне враження. Бажаємо зручного й довгого користування!
- ПавлоОтзыв от покупателя. Продавец: kidsDM
Якість, ціна, швидкість доставки
- Продавец kidsDM
- набок а***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM
Компактний ,швидко отримала.
- Продавец kidsDM
Ваша думка для нас дуже важлива! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями.
- Дмитро Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM
Товаром задоволений
- Продавец kidsDM
Ваша думка для нас дуже важлива! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями.
- Вадим Р***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM
Товар працює стабільно, все чітко і без проблем. Рекомендую!
- Достоинства:
- Розмір, якість
- Юрій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM
Класний компактний насос. Дуже зручно на пляж брати і в рюкзак по місту.
- Достоинства:
- Ціна, якість, компактність.
- Недостатки:
- Не бачу
- Продавец kidsDM
- Наталя Т***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM
Все чудово,спочатку думали ,що додатковий шланг не поклали,а потім виявилося що він як під ковпачком.
- Достоинства:
- Компактний
- Продавец kidsDM
- Олксандр П***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM
Насос отримав швидко. По всім параметрам задоволений. Рекомендую.
- Продавец kidsDM
Дякуємо за вибір нашого магазину! Ми щасливі, що товар відповідає вашим очікуванням. Бажаємо приємного користування.
- Геннадий К***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM
Відмінна якість, працює добре. Дякую.