Отзывы покупателей о USB хаб концентратор usb-hub 3.0 Monty юсб разветвитель тройник удлинитель расширитель для ноутбука ПК картридер SD TF, mini-jack type-c адаптер 8в1

Оценка пользователей 4.11/5
  • Людмила Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED

Корисна річ. Працює добре. Зручний.

• Микола І***

Хороша річ, все працює

• Максим Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED

На робочому столі порядок, організовано. Порти працюють

Достоинства:
    Багато портів
  • Катерина

Мені все подобається

• Михайло Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED

У жодному разі не купуйте це л***о, працює лише один вихід, який через 2-3 тижні перестає працювати, все це марна трата грошей.

• Продавец  ZEMED

Доброго дня! Дуже дивно чути, що працював лише один вихід і Ви нам не повідомили. Адже ми завжди йдемо на зустріч та обмінюємо проблемний товар. Тому вирішимо це питання найближчим часом

• Марія А***

Дуже задоволена покупкою.

• Павло Ц***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED

Хаб, який дійсно заслуговує на увагу

• Юлія М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED

Якість краща ніж мої очікування, всі порти працюють. Проблем не виявлено

• Андрій М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED

Слот під Микра карту не працює. Потрібно повернення товару.

Достоинства:
    Недостатки:
    Не працює
    • Продавец  ZEMED

Доброго дня, дякуємо за відгук! Чекаємо на отримання товару від Вас, та якнайшвидше вирішимо цю проблему

• Микита
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED

Економить час і нерви. Більше не шукаю вільні порти

• Сергій А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED

Три з половиною місяці як користуюся, гарно працює, використовую хаб активно. Мені потрібні були додаткові юсб входи, допомагає на всі 100%.

• Олексій Ф***

Отличнaяя приблудa. Все рaботaет без нaрекaний. Рекомендую

• Олександр У***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED

Хаб прийшов не робочий, при підключенні до ПК загорається індикатор але пристрої не відображаються.

Достоинства:
    Недостатки:
    не працює
    • Продавец  ZEMED

Доброго дня, перепрошуємо що сталась така прикра ситуація, ми готові виправити її, тому пропонуємо замінити у максимально короткі терміни, щоб ви змогли далі користуватися обранимо хабом. Вже пишемо Вам в особистих повідомленнях на Розетка

• Назар П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED

Клавомышь к телефону не подключишь, по любом нужно брать хаб с доп питанием. В остальном не проверял

• Продавец  ZEMED

Дякуємо за відгук та вибір нашого магазину! Будемо раді бачити Вас знову.

• Юлія М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED

Купила цей хаб для свого нового ноутбука, де всього два порти Type-C. Тепер у мене повноцінне робоче місце! Підключила мишку, клавіатуру та зовнішній диск через USB 3.0 — швидкість передачі висока.
    Дуже зручно, що хаб не займає багато місця на столі, а металевий корпус відмінно відводить тепло, тому він майже не гріється навіть при повному навантаженні.

• Продавец  ZEMED

Нам дуже приємно, що Ви так раді своїй покупці. Ми завжди прагнемо, щоб наші клієнти залишалися задоволені.

• Милевский В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED

Найбільша перевага для мене — наявність вбудованого картридера для SD та TF карт.
    Раніше доводилося носити окремі адаптери, а тепер все під рукою. Скидаю важкі RAW-файли з камери миттєво. Карти фіксуються щільно, з'єднання не переривається.
    Це значно прискорює мій робочий процес після зйомок.

• Продавец  ZEMED

Нам дуже приємно, що Ви задоволені нашим товаром. Ми завжди прагнемо, щоб наші клієнти залишалися задоволені.

• Віталій
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED

Став незамінним для підключення ігрових аксесуарів. Жодних лагів у грі.

• Продавец  ZEMED

Ваш позитивний відгук – найкраща нагорода для нашої команди. Дуже дякую за вашу підтримку!

• Антон Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED

Не працює жоден порт!!!!!

• Продавец  ZEMED

Доброго дня, пишемо вам в особисті повідомлення для вирішення питання

• Зоя К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED

Я в захваті від його універсальності!

• Продавец  ZEMED

Нам дуже приємно, що Ви не маєте жодних зауважень до нашого товару. Дякуємо за ваш відгук.

• Біла М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED

Це той девайс, який завжди повинен бути під рукою.

• Продавец  ZEMED

Ми будемо й надалі працювати над тим, щоб Ви завжди були задоволені нашими товарами та послугами. Дякуємо за Ваш вибір!

• Андрій Л***

Слоти для карт SD/MicroSD – це порятунок. Більше не потрібен окремий кардрідер

• Продавец  ZEMED

Нам дуже приємно, що Ви раді своїй покупці. Ми завжди прагнемо, щоб наші клієнти залишалися задоволені.

• Глеб Е***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED

Выглядит дороже, чем стоит. Стильный элемент на рабочем столе

• Милевский В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED

Усі порти працюють одночасно без проблем. Можна підключити все, що потрібно

• Продавец  ZEMED

Дякуємо за чудовий відгук!

• Аня М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED

Він дійсно покращив мій досвід користування компʼютером

• Продавец  ZEMED

Ми щиро вдячні Вам за те, що Ви високо цінуєте нашу роботу.

• Андрій
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED

Виглядає дорожче, ніж коштує. Стильний елемент на робочому столі

• Продавец  ZEMED

Дякуємо, ми завжди прагнемо, щоб наш магазин відповідав найвищим стандартам обслуговування.

• Ілля Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED

Дуже міцні роз'єми, нічого не люфтить. Всі підключення надійні

Дякуємо за відгук!

• Сергей Л***

Все добре! Дякую!

Дякуємо за зворотній зв'язок

• Антон
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED

Всі порти зміщені, якщо деякі USB ще якось можна вставити, то Type-C взагалі неможливо користуватись

Недостатки:
    Всі порти зміщені
    • Продавец  ZEMED

Добрий день! Нагадуємо, що Ви можете здійснити обмін або повернення товару протягом 14 днів з моменту отримання

• Андрій

Нормальний хаб

Достоинства:
    Працює
    Недостатки:
    Не виявив
    • Продавец  ZEMED

• Біла М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED

Конструкція хаба проста і надійна. Кабель достатньо довгий, щоб зручно розмістити його на столі

• Продавец  ZEMED

Ми щиро вдячні Вам за те, що Ви високо цінуєте нашу роботу.

• Кабірова Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED

Дуже подобається, що він не вимагає додаткового живлення і при цьому стабільно працює з усіма підключеними пристроями

Дякуємо за відгук!

• Павло У***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED

Хаб не працює. Після того,як вставив в них свій мікрофон, він ще пів дня не хотів працювати...

Сама конструкція дуже крихка. Вона Нова, але вже відчутно, що в середині закріплена не дуже. Думаю що і місяця не прослужить.

Ну і замовник відповідає дуже довго, в цілому такого негативного досвіду по всьому,ще не зустрічав

Достоинства:
    Недостатки:
    Все
    • Продавец  ZEMED

Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук. Нам шкода, що ви зіткнулися з такими проблемами. Щодо картрідеру, ми рекомендуємо перевірити з’єднання та налаштування, оскільки в деяких випадках пристрій може потребувати певного часу для налаштування. Щодо конструкції, ваші зауваження дуже важливі для нас, і ми обов'язково передамо їх виробнику для покращення якості. Щодо відповіді від нашого сервісу – нам шкода, що ви не отримали оперативну допомогу, ми обов'язково працюємо над покращенням цього аспекту. Ви можете повернути товар протягом 14 днів, написавши нам в чат продавця, Вам буде надана інструкція по поверненню товару.

• Евген С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED

Товар пришёл бракованый. Продавец отписал, что скоро на всё ответит, после чего новостей не было.

• Продавец  ZEMED

Доброго дня! пишемо Вам в чат для вирішення проблеми

• Олена К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED

Нарешті можу одночасно підключати USB-мікрофон і вебкамеру для стрімів

Достоинства:
    швидка доставка

• Сергій
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED

Працює швидко і без проблем

• Виталий Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED

При подключении второго носителя или малейшем движении отключается пробадает с ним связь. Чуть целую съемку не потерял ( макбук про )

• Продавец  ZEMED

Доброго дня! в нас є гарантія, якщо є проблема з товаром, відпрвляйте нам, ми перевіремо, якщо прблема підтвердитья ми його замінемо.