- Наталія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Dizage
Шукала, щоб було 3 в одному: і селфі палиця, і тримач для телефону і телескопічний штатив, який буде легким, поміститься в сумочку і можна буде використовувати і вдома і на вулиці. І знайшла! Це дійсно класний прилад, дуже простий у використанні.
- Достоинства:
- Компактні розміри, вага не помітна ні в сумці, ні в руці.
- Недостатки:
- Не виявила
- Продавец Dizage
Дякуємо, що поділилися враженням від покупки. Вдалих зйомок. З повагою, магазин Dizage
- Арина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Dizage
Рекомендую
- Достоинства:
- Маленький але міцний, вміщається в сумку. Гарно тримає телефон, доволі стійкий, але на сильному вітру краще не лишати
- Наталія О***Отзыв от покупателя. Продавец: Dizage
Все сподобалося
- Людмила П***Отзыв от покупателя. Продавец: Dizage
Дуже якісно зроблено, мені дуже подобається саме те що я хотіла.
- Достоинства:
- Компактна для сумочки
- Недостатки:
- Поки не помітила
- Продавец Dizage
- Олег К***Отзыв от покупателя. Продавец: Dizage
Чудова річ. Дуже легка і якісна.
- Продавец Dizage
Дякуємо, що поділилися враженням від покупки. Вдалих зйомок. З повагою - магазин Dizage
- Дмитро Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Dizage
Якісна! Береш в руки - маєш річ. Якість відчувається руками, міцна, збита, й при цьому легка та міцна
- МікаельОтзыв от покупателя. Продавец: Dizage
Отличная селфи палка, устойчивая, длинная, пластик достойный, упаковка,- всё ок.
Плюс: цена очень сладкая, конкурентов не видно пока- Продавец Dizage
Дякуємо, що поділилися враженнями від покупки. Вдалих зйомок. З повагою - магазин Dizage
- Алік Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Dizage
Топчик. Легка, компактна, функціональна, з магнітним кріпленням і пультом дк.
- Достоинства:
- Додаткове кріплення 1/4 дюйма
- Продавец Dizage
- ОлексійОтзыв от покупателя. Продавец: Dizage
Класна селфі палка. Шукав саме з магнітним кріпленням бо з затискачем не так зручно
- Достоинства:
- Магнітне кріплення