- Маргарита Б***Отзыв от покупателя. Продавец: FlamesShop
Кухня взагалі не відповідає заявленим фото! Відкриваючи дверцята падає і вся кухня і все що в ній разом. Не сподобалась
- Продавец FlamesShop
Хочемо звернути увагу, що опис і фото товару повністю відповідають реальній комплектації та конструкції. Подібна ситуація з нестійкістю найчастіше пов’язана зі збиранням або фіксацією елементів — кухня має бути правильно встановлена та закріплена згідно інструкції.
Нам дуже важливо розібратись і допомогти вам . Будь ласка, напишіть нам у приватні повідомлення — ми підкажемо, як правильно зібрати або перевіримо можливі нюанси.
- ГалинаОтзыв от покупателя. Продавец: FlamesShop
Рекомендую 100% Дитина гралася одразу цілий день. Все гарне та якісне. Сама б гралася та куховарила
- Наталія С***Отзыв от покупателя. Продавец: FlamesShop
Пришла с поломаной комфорко.не котострофа, но не приятно. Цена не соответствует качеству. Очень удевлена что такой магазин продает такой не качественный товар. На отзывы смотрю у продавца реакции ноль.
- Достоинства:
- Интересный для ребенка набор
- Недостатки:
- На почте походу грузят лопатой.
- Продавец FlamesShop
Дякую за зворотній звʼязок. Багато наших покупців високо оцінили якість товару тому ми були здивовані коли побачили, ваш відгук.
Ми провели розслідування, та вже написали в службу доставки розетка . Проблема з пошкодженням, пов'язана саме з доставкою розетка, і забираючи товар на магазині розетка співробітник пропонує оглядати товар на предмет пошкодження і в разі чого відмовлятися від товару . Адже магазин нажаль ні як не може вплинути на якість саме доставки .
- Наталія С***Отзыв от покупателя. Продавец: FlamesShop
Сломана комфорка.
- Недостатки:
- Сломана комфорка. Вы что лопатой грузите?
- Наталія П***Отзыв от покупателя. Продавец: FlamesShop
Дитині сподобалося кухня.
Але при замовлені трошки помилились із вибором по кількості елементів (( це наша провина… а так все чудово- Достоинства:
- Гарний набір елементів
- Недостатки:
- Поки що не виявили
- Ігор Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: FlamesShop
Дякую, все супер !
- КатеринаОтзыв от покупателя. Продавец: FlamesShop
В принципі гарна кухня, якісна. Але цінавсе таки дорога для пластику
- Продавец FlamesShop
Дякую за ваш відгук, ми раді ,що ви залишились задоволені. Ваш зворотній звʼязок дуже корисний та допоможе майбутнім покупцям зробити правильний вибір
- МаринаОтзыв от покупателя. Продавец: FlamesShop
Брали на подарунок дівчинці на 2 роки. Всі детальки в комплекті, звуки і пар працюють. Кухня сподобалася не тільки іменинниці, а й старшим дітям. Дякуємо!
- Олена Р***Отзыв от покупателя. Продавец: FlamesShop
Гарна кухонька. Дівчинці 2-х рочків дуже сподобалась.
- Денис Л***Отзыв от покупателя. Продавец: FlamesShop
Дитині дуже сподобалась
- Недостатки:
- Жодних
- Алла П***Отзыв от покупателя. Продавец: FlamesShop
Кухня відмінна!
- Достоинства:
- Багатофункціональна
- Марина К***Отзыв от покупателя. Продавец: FlamesShop
Хочу залишити відгук! Мені прислали кухню без половини деталей! Не беріть тут нічого, товар не відповідає дійсності! На картинці одна кухня - прислали таку кухню без половини деталей! Всі скріни з переписки і відео кухні я можу передоставити ! Дуже засмучена… племінниці купила на подарунок, а отримала пусту кухню… брала на розетці. Так як тут безопасно купляти , а виявилось - НІ!
- Недостатки:
- Не вистачає половини деталей ,
- Продавец FlamesShop
Дякуємо за зворотній звʼязок ми прийняли до уваги ваші коментарі, та виконали певні дії , щоб покращити сервіс. Також хочемо ще раз наголосити, що ви можете перерахувати кількість деталей яку ви отримали, та впевнитись, що вона відповідає опису. Фото контент вже подали на зміну до модерації. Також менеджер звʼязався з вами та запропонував зробити повернення або додаткову знижку, на що ми, на жаль, не отримали від вас відповіді.
Багато наших клієнтів високо оцінили сервіс магазину та якість нашого товару, та ми завжди працюємо над покращенням сервісу та готові вирішувати питання ,якщо вони виникають, щоб наші покупці залишалися задоволеними .
- Володимир П***Отзыв от покупателя. Продавец: FlamesShop
Гарна
- Продавец FlamesShop
Раді, що вам сподобалась наша кухня. Ваш досвід буде дуже корисним для майбутніх покупців , та допоможе зробити правильний вибір
- Юлія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: FlamesShop
Кухню купували синочку. Дуже сподобалась.Усе дуже реалістично. Синочок задоволений.
- Анна Т***Отзыв от покупателя. Продавец: FlamesShop
Дуже класна кухня гарно передає всі звуки та відчуття як на справжній кухні
Дякуємо дитина задоволена- Достоинства:
- Батарейки не йдуть у комплекті
- Анастасія Т***Отзыв от покупателя. Продавец: FlamesShop
Кухня дуже гарна ,брали на подарунок . Діти щасливі
- Павел Б***Отзыв от покупателя. Продавец: FlamesShop
Красивый набор,отличное качество и хорошая детализация.
- Достоинства:
- Богатая комплектация,отличное качество
- Любов Т***Отзыв от покупателя. Продавец: FlamesShop
Чудова кухня. Донечка узахваті)))
- Достоинства:
- Відповідає опису.
- Наталія Д***Отзыв от покупателя. Продавец: FlamesShop
Дитяча кухня супер. Дитина задоволена, грається із задоволенням. Щира рекомендація. Обслуговування супер, швидка доставка
- Маргарита Ю***Продавец: FlamesShop
Жахливо, прийшла побита, пара не йде, якісь не відповідає дійсності, на картинці одне в реальності інше, дякую за зіпсований настрій дитині на свято. Сподіваюся що кошти ще можливо повернути, адже обміну від вашого магазину не бажаю.
- Достоинства:
- Недостатки:
- В основному лише недоліки