- Тетяна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Serom
Только получила, поэтому насколько качественный гель, пока не знаю.
Очень понравилось то, что доставка была быстрой. Вчера ближе к вечеру заказала, вчера же и отправили. Сегодня в обед получила. Супер быстро.- Достоинства:
- Очень быстрая доставка.
- Тетяна М***Отзыв от покупателя. Продавец: Serom
Якісно. Купує вдруге.
Дякую! - Тетяна М***Отзыв от покупателя. Продавец: Serom
Моїй 14-річній донці даний гель призначила косметологині. Працює так,як написано в інструкції. Купляємо вдруге.
- Светлана Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Serom
Задоволена,замовила повторно
- Достоинства:
- Він діє,але повільно,як і повинен
- Недостатки:
- Всі бажають чарівну паличку,але...
- ОксанаОтзыв от покупателя. Продавец: Serom
Абсолютно не дієвий. 0
- Артур М***Отзыв от покупателя. Продавец: Serom
Мама попросила їй купити третиноїн. Мені дзвонили для підтвердження, подумали, що я дитина через голос, і в результаті замовлення відмінили. Другого разу я все пояснив, і питань не було.
- Достоинства:
- Мама щаслива :)
- Недостатки:
- Абідно :(
- Ніна З***Отзыв от покупателя. Продавец: Serom
Отримала гель і зразу вирішила протестувати Маю великий досвід з ретинолом і хочу сказати що цей гель НІ ПРО ЩО!!!!!!!! Від слова зовсім НЕ РЕКОМЕНДУЮ Тим більше що ціна немала
- Достоинства:
- ніяких
- Недостатки:
- крем ні про що
- Продавец Serom
Вітаю! 11 грудня о 12.00 отримали гель і через годину о 13.00 вже написали відкук про якість продукту. Хочу зауважити, що Ви придбали гель Третиноїн, а не ЧАРІВНУ ПАЛИЧКУ Гаррі Поттера.....
Цей гель - дуже дієвий засіб проти акне, постакне, пігментації та для вирівнювання рельєфу шкіри, що вимагає поступового введення, ретельного зволоження та обов'язкового захисту від сонця.