- Євген Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop
Прийшов вчасно! Працює гарно!
Маленький але потужний.- Достоинства:
- компактний і потужний
- Продавец FlashShop
Щиро дякуємо вам за відгук! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені рівнем нашого сервісу. Запрошуємо вас ознайомитися й з іншими товарами з нашого асортименту — впевнені, серед них знайдеться багато корисного та цікавого. Будемо раді знову бачити вас серед наших покупців і завжди готові допомогти з вибором!
- Петро М***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop
Хороший насос.Манометр працює добре.Висока вартість разом з доставкою.
- Достоинства:
- Компактний,легкий.
- Продавец FlashShop
Доброго дня!
Дякуємо вам за відгук!
Хочемо звернути увагу, що вартість доставки формується за тарифами перевізника, і ми, на жаль, не маємо на неї впливу.
Будемо раді знову бачити вас серед наших клієнтів — у нашому асортименті ви знайдете ще багато корисних товарів для себе та близьких!
- Антон Г***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop
Сами перезвонили,уточнили,доставили быстро,в комплекте есть игла для мячей,велошину 28 за 6 нажатий,лучше ногой,чем рукой.,мяч тоже 3-5 нажатий,так много,видимо из за высоты рабочей камеры.
- Достоинства:
- Размер,качество сборки и соединений нормальное,надёжное,,вместится во внутренний карман куртки.,манометр ,цена,и был бонус нож-карточка,острый
- Недостатки:
- Выглядит,как детский,но работает как надо ,,Нельзя заказать только насос,из за мин заказ 300 грн,добавил кулинарный термометр,доволен
- Продавец FlashShop
- Олексій Т***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop
Дуже гарний насос, та комплектуючі.
Продавець СУПЕР, раджу!- Достоинства:
- Дуже багато:
вимірюючий дисплей "аналог..";
Гарна збірка, нічого не люфтить;
Багато насадок у комплекті під, будь яку камеру.
Був подарунок від продовця - Недостатки:
- Поки не виявив
- Аліна П***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop
Крутий насос за ,классну ціну.колеса на вел.україна накачалися за 10 сек.швидка доставка і приємний подарунок,який порадував.Чоловік залишився дуже задоволений.дякую продавцю.Рекомендую
- Достоинства:
- Компактний розмір,ціна,якість
- Недостатки:
- Поки не виявив
- Продавец FlashShop