- Ольга Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: TARGET PRICE. Цвет: Pink. Встроенная память: 64 ГБ
Не включается спустя месяц
- Продавец TARGET PRICE
Добрий день! Дуже шкода. Ми вирішимо проблему згідно гарантійних зобовʼязань.
- Валерія Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: TARGET PRICE. Цвет: Black. Встроенная память: 64 ГБ
Телефон ужасный очень быстро разряжается и глючит очень
- Достоинства:
- Чехол
- Недостатки:
- Глючит батарея слабая
- Валерія Ч***
Хочу возврат денег
Телефон отключается когда 6%,камера передняя никакая
- Лена П***Отзыв от покупателя. Продавец: TARGET PRICE. Цвет: Black. Встроенная память: 64 ГБ
- Недостатки:
- Тільки купив , прийшов до дому телефон начав бистро сідать , довго заряджае , навушники в комплекті ішли вони не робочі , тильки в чорта взяв і багато не долікив
- Лена П***
Телефон поганий , батарея держе 1,5 час заряджае 6 часов , хотілось замену телефона , а бо фозврат коштів
- Иван К***Отзыв от покупателя. Продавец: TARGET PRICE. Цвет: Black. Встроенная память: 64 ГБ
В цілому нормальний за такі гроші,але проблема в батареї,з 90% за два часа він вмер,ще й розряджається при виключенні,але тєрпімо,поміняю...
- Віталій Н***Отзыв от покупателя. Продавец: TARGET PRICE. Цвет: Black. Встроенная память: 64 ГБ
Телефон, як запасний до основного. Працює добре, як до своєї ціни
- Руслан П***Отзыв от покупателя. Продавец: TARGET PRICE. Цвет: Black. Встроенная память: 64 ГБ
Телефон отличный.Всего в нем хватает.На счёт камеры-скачал приложение в гугл-плей- камера Full HD -cупер,отвечает моим требованиям,!
- Достоинства:
- В отзывах
- Недостатки:
- Защитная пленка в комплекте не подошла по размеру экрана.
- Катерина Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: TARGET PRICE. Цвет: Pink. Встроенная память: 64 ГБ
На свої гроші не поганий телефон.
- Андрій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: TARGET PRICE. Цвет: Pink. Встроенная память: 64 ГБ
Хорошый товар
- Продавец TARGET PRICE
Дуже дякуємо за Ваш відгук!
- Андрій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: TARGET PRICE. Цвет: Black. Встроенная память: 64 ГБ
Хороший товар
Дякуємо за ваш відгук!
- Артем Д***Отзыв от покупателя. Продавец: TARGET PRICE. Цвет: Pink. Встроенная память: 64 ГБ
Телефон заряджається 6 годин до повного заряду, немає скриншоту, камера знімає погано, розмито, фонить коли розмовляєш по телефону і сам по собі як 90-х років радіо, не висвічуються смс на іконках приложенія, не кому не совітую цей телефон!!!
- Недостатки:
- Вище все перерахував
- Продавец TARGET PRICE
Добрий день! Нам дуже прикро, що така сталась ситуація. У Вас є гарантія на телефон 12 місяців. Є можливість замінити на інший. Або поаернути кошти.
- Максим Г***Отзыв от покупателя. Продавец: TARGET PRICE. Цвет: Black. Встроенная память: 64 ГБ
Все добре)
- Марина І***Отзыв от покупателя. Продавец: TARGET PRICE. Цвет: Pink. Встроенная память: 64 ГБ
Симпатичний телефон, є мінус - відсутній нфс, але так як купувала мамі, то в принципі окей, бо вона зі старої школи, яка цим не користується. За свої гроші нормальний телефон. Швидка доставка - плюс.
- Продавец TARGET PRICE
Доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук.
- Ваня Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: TARGET PRICE. Цвет: Black. Встроенная память: 64 ГБ
Так собі
- Недостатки:
- На сайті пише 256 гб, в телефоні 512 а коли досягає 72 гб телефон повідомляє про закінчення пам'яті. І по відчуттям Ram не 12 гб а 4.
- Іван П***Отзыв от покупателя. Продавец: TARGET PRICE. Цвет: Black. Встроенная память: 64 ГБ
Хороший телефон. Для мене підійшов.
- Макар І***Отзыв от покупателя. Продавец: TARGET PRICE. Цвет: Pink. Встроенная память: 64 ГБ
Гарний телефон, купував доньці як перший телефон, працює нормально, дзвонить, месенджери не глючать, камера як для початкового рівня нормальна. Донька задоволена, для школи і спілкування саме те, що треба. Рекомендую для дітей так як недорогий варіант.
- Достоинства:
- Колір, розмір
- Недостатки:
- Поки не знайшов
- Олексій Р***Отзыв от покупателя. Продавец: TARGET PRICE. Цвет: Black. Встроенная память: 64 ГБ
Ціна = якість.
- Достоинства:
- Дизайн і ціна
- Недостатки:
- Відсутність нфс
- Сергій М***Отзыв от покупателя. Продавец: TARGET PRICE. Цвет: Black. Встроенная память: 64 ГБ
Дуже сподобалось обслуговування, менеджер проконсольтувала і відповіла на всі питання. Швидко відправили. За свою ціну телефон хороший, мені підходить. Дякую!
- Достоинства:
- Ціна і обслуговування
- Коля Б***Отзыв от покупателя. Продавец: TARGET PRICE. Цвет: Pink. Встроенная память: 64 ГБ
Купував на подарунок дівчині, їй телефон сподобався)) Дуже щвидко відправили, в комплекті був чохол, що порадувало. Тому гарний за свої гроші!
- Каріна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: TARGET PRICE. Цвет: Black. Встроенная память: 64 ГБ
Вже встигла покористуватись трохи телефоном, можу сказати, що зручний у користувані і гарний. Як для мене студентки то взагалі норм.
- Продавец TARGET PRICE
Доброго дня, Каріно! Дякуємо за Ваш відгук!
- Карпалюк А***Отзыв от покупателя. Продавец: TARGET PRICE. Цвет: Black. Встроенная память: 64 ГБ
Непоганий телефон за свої гроші. Норм дизайн, виглядає як на фото. В цілому все влаштовує.
- Продавец TARGET PRICE
Доброго дня, Андрію! Дякуємо за Ваш відгук!
- Інна Х***Отзыв от покупателя. Продавец: TARGET PRICE. Цвет: Pink. Встроенная память: 64 ГБ
Все пройшло добре. Менеджери дуже ввічливі і швидко відповідають. Мали один неприємний нюанс, але продавець все швидко вирішив і ідеально відреагував! Рекомендую
- Продавец TARGET PRICE
Дякуємо дуже за Ваш відгук!
- Яна К***Отзыв от покупателя. Продавец: TARGET PRICE. Цвет: Black. Встроенная память: 64 ГБ
Все гуд! Дякую.
Дякуємо за Ваш відгук!
- Сергій Т***Отзыв от покупателя. Продавец: TARGET PRICE. Цвет: Black. Встроенная память: 64 ГБ
Телефон не відповідає характеристикам вказаним в описі
В налаштуваннях телефону пише фейкові характеристики
Якщо перевірити його через комп'ютер показує справжні характеристики які набагато гірші за вказані в описі - Марусець Г***Отзыв от покупателя. Продавец: TARGET PRICE. Цвет: Black. Встроенная память: 64 ГБ
купували на подарунок для тата, обирала я, але я не дуже розбираюсь в телефонах, була гарна ціна і сам телефон гарно виглядає, в живу приїхав такий як на фото це плюс, але не побачила, що немає функції нфс оплати, але не стали повертати, бо тато всеодно не оплачує телефоном покупки, а сам телефон нормальни тому залишили.
- Достоинства:
- Дизайн
- Недостатки:
- немає нфс функції
- Продавец TARGET PRICE
Доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук.
Так, насправді , в телефоні немає NFC. Надіємось , що для Вашого батька телефон буде виконувати всі інші задачі. Якщо тато не звик платити телефоном в магазині, то проблеми не має бути.
Дякуємо , що обрали наш телефон :)
- Сергій Д***Отзыв от покупателя. Продавец: TARGET PRICE. Цвет: Black. Встроенная память: 64 ГБ
Телефон нормальний. Гарна ціна. В комплекті ще знайшов чехол і скло і це приємний бонус. Дякую!
Дякуємо за Ваш відгук!
- Максим П***Отзыв от покупателя. Продавец: TARGET PRICE. Цвет: Black. Встроенная память: 64 ГБ
Добре
Дякуємо за Ваш відгук!
- Семеночко Г***Отзыв от покупателя. Продавец: TARGET PRICE. Цвет: Black. Встроенная память: 64 ГБ
все ок.
- Марія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: TARGET PRICE. Цвет: Black. Встроенная память: 64 ГБ
Дякую, все добре,гарний телефон, швидка доставка,дуже задоволена телефоном!
- Сергій А***Отзыв от покупателя. Продавец: TARGET PRICE. Цвет: Black. Встроенная память: 64 ГБ
Телефон брав собі як ще один для роботи. В цілому по функціям норм, відповідає ціні. Дизайн як на картинці, на фотках видно
- Достоинства:
- Недостатки:
- Поки не знаю
- Продавец TARGET PRICE
- Константин С***
Дякую за ваші фото.
По ним видно, що товар не відповідає опису:
На фото товару відсутні рамки, на вашому вони є.
- Алла Б***Отзыв от покупателя. Продавец: TARGET PRICE. Цвет: Black. Встроенная память: 64 ГБ
Довго обирала між двома телефонами один був від відомомого бренда, а інший цей, зовсім випадково натрапила саме на цю модель. Побачила відгуки і вирішила ризикнути, бо чесно кажучи, раніше ставилася до ноунейм брендів з осторожністю, але ціна цього телефону виявилась надто привабливою, щоб пройти мимо. Але я не помилилася, телефон гарний за свою ціну, добре виконує свою функцію!
- Достоинства:
- Ціна і комплектація
- Недостатки:
- Ноунейм
- Продавец TARGET PRICE
Дякуємо за Ваш відгук!
- Інна У***Отзыв от покупателя. Продавец: TARGET PRICE. Цвет: Black. Встроенная память: 64 ГБ
Придбала цей смартфон для повсякденного користування, тому загалом задоволена!!!) Дизайн стильний, корпус виглядає солідно. Екран великий та яскравий, зображення чітке. Пам’яті достатньо для зберігання фото, відео та додатків) Тому можу сміливо рекомендувати!!
- Достоинства:
- Доступна ціна за такі характеристики
- Олена К***Отзыв от покупателя. Продавец: TARGET PRICE. Цвет: Pink. Встроенная память: 64 ГБ
Гарний на вигляд, дитина задоволенна
- Продавец TARGET PRICE
Дякуємо Вам дуже за відгук
- Продавец TARGET PRICE
Будемо раді відповісти на додаткові запитання.