- Дмитро З***Отзыв от покупателя. Продавец: USEFUL STORE
Для того щоб виставити ракурс то штука гарна, робити фото теж без питань, а відео на екрані зависає на 4 секунді.
- Достоинства:
- Швидко підключається, для зручності щоб попасти у кадр то добра штука
- Недостатки:
- Зависає на відео зйомці
- Татьяна Л***Отзыв от покупателя. Продавец: USEFUL STORE
Шикарный вариант для качественных фото и видео самостоятельно и легко настраивается! Благодарю так же продавца-все понятно объяснила и так же выслала видео как ее настраивать. Все получилось!
- Достоинства:
- Быстро, просто и качественно
- Продавец USEFUL STORE
Щиро дякуємо за відгук! Приємного користування та якісних зйомок)
- Яна Л***Отзыв от покупателя. Продавец: USEFUL STORE
Неплохой монитор. Для фото он подходит идеально. Если записывать видео, задержка с реальной картинкой 15-20 сек. Наверное для видео нужно что то подороже покупать
- Достоинства:
- Транслирует картинку камеры, легко подключить
- Недостатки:
- Задержка в записи видео
- Каріна Р***Отзыв от покупателя. Продавец: USEFUL STORE
Гарне обслуговування, швидка відправка товару.
- Продавец USEFUL STORE
Добрий день, дякуємо за оцінку.
Неймовірних вам фото та відео)))
- Руслана К***Отзыв от покупателя. Продавец: USEFUL STORE
Сподобався селфі екран, гарної якості, швидко вмикається і одразу можна робити фото
- Достоинства:
- Хороша якість
- Дария Б***Отзыв от покупателя. Продавец: USEFUL STORE
Дуже класна штука! Тепер завжди бачу себе під час зйомки, кадри чіткі і нічого не обрізається, а головне зйомка на задню камеру.це про якість відео. Легко кріпиться, компактний. Ідеально для сторіс і відео. Сервіс топ!!!
- Продавец USEFUL STORE
Щиро вдячні за такий відгук! Сподіваємося, що допоможе з вибором товару іншим покупцям. А вам бажаємо класних та крутезних сторіс)
- Денис М***Отзыв от покупателя. Продавец: USEFUL STORE
Ідеальна річ для зйомок! Простий у використанні, результат – топовий.
Якість товару дуже гарна.- Достоинства:
- Надійне магнітне кріплення. Якісне відображення на екрані.
- Валерія К***Отзыв от покупателя. Продавец: USEFUL STORE
Крутий гаджет!
Дуже якісне пакування , як і сам товар Магніт тримає чітко, зображення видно добре. Знімаю сторіс в гарній якості.- Достоинства:
- Продавец USEFUL STORE
Дякуємо вам за крутий відгук! Сподіваємося, що прихильники оцінять ваші сторіс, будьте завжди неперевершені в кадрі. З повагою команда USEFUL STORE )
- Мирослав К***Отзыв от покупателя. Продавец: USEFUL STORE
Нарешті я бачу себе в кадрі, а не підборіддя!
Цей селфі-екран — просто знахідка! Зручно кріпиться, магніт тримає добре, і що найголовніше — тепер я контролюю кожен кадр, як режисер на зйомках.
Рекомендую всім, хто хоч раз записував відео з передньою камерою і потім жалкував!- Продавец USEFUL STORE
Ми вдячні, що знайшли час для відгука) Бажаємо вам і надалі отримувати задоволення від зйомки та більше цікавих та яскравих відео!