Отзывы покупателей о Кожаная женская сумка Элис темно-синяя (A-026523)

• Густилина Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

В принципі покупкою довольна.

Достоинства:
    Натуральна шкіра білосніжного кольору, акуратний пошив. Приємні доповнення у вигляді ремінця та браслета.
    Недостатки:
    Сумочка мала зсередини неприємний запах, схожий на розтягувач для взуття. Після оприскування парфюмом і провітренням на повітрі, залишився тільки легкий запах шкіри.
    • Соответствие указанным размерам

Соответствует

• Наталия М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

В целом покупкой довольна. Своих денег стоит.

Достоинства:
    Cумка выполнена из натуральной кожи, вся фурнитура крепкая, сумка смотрится дорого.
    Недостатки:
    Поначалу красилась - на одежде оставались черные следы в том месте, где сумка касалась одежды, верхний клапан легко царапается
  • Людмила
    Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

Покупали знакомой на подарок, очень понравилось эта сумка, хорошо сшита, подкладка плотная. Кожа!

Достоинства:
    Кожа

Спасибо за отзыв и за оценку качества сумки

• Олена
    Продавец: Rozetka. Цвет: Розовый

#МійЛук
    Це дивовижна сумка-трансформер!!Якість шкіри чудова. Колір дивовижно красивий, модний та ніжний; можна поєднувати з багатьма речами. Ступінь якості пошиття - найвищий, шви рівні, міцні та щільні. Дуже задоволена цією сумочкою:)
    Дану сумку можна носити:
    • як клатч (зняти всі пояски)
    • як маленьку сумку на плече, чи через плече (використавши для цього ланцюжок який ІДЕ В КОМПЛЕКТІ з цепочки+шкіри)
    • як поясну елегантну сумку-бананку (використавши для цього другий поясок який ІДЕ В КОМПЛЕКТІ повністю зі шкіри)
    Рекомендую цю модель! Вона просто бомба:)))
    * мій зріст 164 см, розмір одягу -s/m

Достоинства:
    Продумана та універсальна модель сумки-трансформер!!! Рекомендую;)
      Представитель поставщика

Олено, доброго дня! Нам дуже приємно, що наші аксесуари отримують такі високі оцінки. Дякуємо за такий змістовний відгук і чудові фото. Будемо раді бачити Вас знову!