Сток. Розпродаж залишків до −60%

Отзывы покупателей о Подгузники для взрослых Super Seni Plus medium 10 шт

Оценка пользователей 4.69/5
  • Аня Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 10. Размер подгузников: XS

Спробували для худенької дівчинки 9 років. Попередні були Памперси 6 р-ру., уже малі...Ці сіли дуже не погано.

Достоинства:
    Все влаштувало.
    Недостатки:
    Поки не виявили)
  • Oksana S***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 30. Размер подгузников: M

Подгузники для взрослых Seni super medium упаковка 30 шт. Имеют большую впитываемость, не смотря на тонкий слой, это благодаря большому количеству абсорбирующего вещества в составе. При этом кожа остается практически сухой, не вызывает раздражения, опрелостей. Материал мягкий, похож на хлопок, имеет внутренние " бортики" не позволяющие протекать жидкости, не натирают. По бокам расположены многоразовые наклейки-застежки, которые позволяют регулировать объем талии. Одного подгузника хватает на полдня. Подгузники очень хорошие, пользуюсь ими уже длительное время, как по мне, - самые надежные подгузники. Заказываю их в интернет-магазине Rozetka, у них самая минимальная цена на товар для розницы, плюс бесплатная доставка на дом в кратчайшие сроки. Для тех, кто имеет домашних животных этот товар тоже будет полезен, котики просто обожают их прочные пакеты, что , к слову, не имеют запаха. #мояраспаковка

Достоинства:
    большая впитываемость, не парят, не вызывают раздражения кожи, хорошо сидят на теле, удобны в использовании, мягкий материал.
  • Анжела Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 30. Размер подгузников: XL

Подгузники заказывали для лежачего больного. Качество очень хорошее, неплохо удерживает запахи, не протекают. Застежки хорошие. Но по цене, конечно, дороговато, особенно с учетом того, что пользоваться приходится постоянно.

Достоинства:
    Качество
    Недостатки:
    Цена
  • Тетян К***
    Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 10. Размер подгузников: L

Бажаю щоб нікому не довелося їх використовувати, але бувають різні ситуації і тоді вони дуже допомагають.
    Зручні у використанні, розмірна сітка вказана на упаковці, співпадає. М'яка поверхня, не викликають алергію та подразнення, зручні липучки, по крайній мірі можна застібнути повторно якщо їх необхідно розстібнути. Зручно використовувати як нічні, так як поглинають більшу кількість рідини

Достоинства:
    Не викликають подразнення, надійні, зручні у використанні
    Недостатки:
    Не виявили
  • Юрий
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 30. Размер подгузников: L

Больной после инсульта, пользуемся постоянно на ночь. Очень удобно!!!

• Тетяна П***

Підгузки якісні. Підійшли хлопчику 6 років.

• Олег К***

дорогие, но себя оправдывают.
    хватает на всю ночь.

Достоинства:
    большая вместимость, не пропускают запах, хорошие застёжки.
  • Валерий Л***

Использую при уходе за лежачим больным около года, качеством и ценой доволен. Еще спасибо Розетке за быструю доставку.

• Алла

Остановились на этом виде подгузников - много впитывают, редко протекают

Достоинства:
    Наличие резинок в поясе
    Недостатки:
    Не обнаружено
  • Наталія

Дуже зручні для літньої людини, на денний час вистачає.

Достоинства:
    Надійність

Доброго дня, Наталіє,
      Дякуємо за високу оцінку. Ваш спокій та комфорт ваших близьких — наш головний пріоритет. Бажаємо здоров'я вам та вашим близьким!

• Наталія

На день вистачає для літньої людини. На ніч ще треба Trio чи Quatro.

Достоинства:
    Якість, зручність застібок

Добрий день, Наталіє,
      Щиро дякуємо за ваш відгук та досвід. Ви абсолютно вірно підмітили особливості нашого асортименту. Підгузки Seni Super дійсно розроблені як надійний варіант для денного використання або середнього ступеня інконтиненції. А для спокійної ночі серії Seni Super Trio або Quatro (з підвищеним поглинанням) є найкращим вибором Дякуємо за довіру!

• Савчук С***

Якщо ще хтось має сумніви ,щодо якості цих підгузків,то можу впевнено сказати -не сумнівайтесь.Рекомендую.

Достоинства:
    Ці підгузки замовляю вже не перший раз .Раніше купляли інших фірм,вони звичайно були трохи дешеві за ці ,але якість була набагато гірша .В цих підгузках все продумано до найменших дрібниць.Починаючи від матеріалу ,який гарно поглинає всю вологу до застібок які гарно фіксуються і можна використовувати при потребі декілька разів .Не натирають шкіру і не викликають подразнення.
    Недостатки:
    До якості претензій не маю,все чудово ,ну а ціна ?то таке ,якісне не може коштувати дешево.

Добрий день, Світлано,
      Дуже вдячні, що поділились своїм досвідом, та рекомендуєте товар іншим споживачам. Цінуємо ваш вибір!

• Ольга Н***

З тої пори як захворіла мама,вже 2 роки спробувала безліч різних підгузків,зупинилися саме на цих на день,легенькі,дихаючі,повномірні.Для ночі використовую тріо або супер плюс... Дорожчі за аналоги,але для нас виявились найкращими.Дякую виробнику за якість,щиро рекомендую!

Достоинства:
    Повномірні,легенькі,немає подразнень ,алергії
    Недостатки:
    Недешево

Добрий день, Ольго,
      Щиро дякуємо за ваш відгук та довіру протягом двох років. Дуже цінно знати, що наші підгузки стали для вас найкращим вибором і допомагають у догляді за мамою. Ваша оцінка якості та рекомендація — наша найбільша нагорода. Бажаємо здоров'я та сил вашій родині!

• Александр Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 10. Размер подгузников: M

Нормальные подгузники ,
    хорошо справляются со своей задачей
    Рекомендую

Достоинства:
    Хорошо впитывают
    Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 10. Размер подгузников: XL

Достоинства:
    Надійні, зручні у використанні, не викликають подразнення
    Недостатки:
    Не виявили
  • Тетян К***
    Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 10. Размер подгузников: M

Зручні у використанні, розмірна сітка вказана на упаковці, співпадає. М'яка поверхня, не викликають алергію та подразнення, зручні липучки, по крайній мірі можна застібнути повторно якщо їх необхідно розстібнути. Для денного використання вистачає приблизно 3 шт, на ніч краще використовувати нічні. Запах нажаль не дуже добре затримують

Достоинства:
    Надійні, не викликають подразнення
    Недостатки:
    Не виявили
  • Тетян К***
    Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 10. Размер подгузников: S

Достоинства:
    Дешевші за інші
    Недостатки:
    Не виявили
  • Елена Т***
    Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 10. Размер подгузников: M

как-то покупали для бабушки.
    Качество понравилось, хорошо и быстро впитывают, держат запах, очень надежные.
    Липучка надежная, плотно фиксирует.
    Рекомендую фирму, очень выручает.
    Доставка быстрая, всего 1-2 дня.

Достоинства:
    Хорошо впитывают, плотно сидят, отличная липучка
  • Лина Л***

Покупаю второй месяц лежачему больному. +

Достоинства:
    Дышащие,комфортные,удобные многоразовые липучки,день/ночь
  • Ольга

Хорошая впитываемость, удобные застежки. К плюсам еще отнесу эластичный "пояс".

• Ольга

Из всех фирм - эти лучший выбор.

Достоинства:
    +++++
  • Оксана

Очень удобные в использовании. Не вызывают раздражения.

Достоинства:
    Невысокая цена на качественный товар
  • Сидоренко М***

Бабушке понравились

• Екатерина Т***
    Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 10. Размер подгузников: S

очень удобно пользоваться, липучки качественные и надежные.. Прекрасно впитывают, этой марке я доверяю не первый год.

Достоинства:
    хорошая липучка, много впитывают
  • Тетяна Ж***

Дуже гарна ціна і якість підгузків ,швидко доставили ще і безкоштовна доставка з підпискою смарт до відділення нової пошти

Достоинства:
    Ціна і якість
  • Тетяна Л***

Відповідають опису.

Достоинства:
    Бюджетні
  • Олена

Однозначно рекомендую. Беремо постійно.

Достоинства:
    гарно вбирають рідину та інші виділення, гарно тримаються, можна багато разів відкривати та закривати
  • Оксана С***

Все чудово,підгузники супер

• Ірина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 30. Размер подгузников: S

Найкращі підгузки
    Купую тільки їх

Достоинства:
    Не протікають
  • Ганна

Свою функцію виконують

Достоинства:
    Як на фото
  • Елена И***

Данные памперсы очень хорошие уступают в фиолетовом цвете только немного в плотности а в основном отличные , хорошо держат липучки , очень удобные и дышащие , нам очень нравится этот производитель

Достоинства:
    Всё ок.
  • Тетяна К***

швидка відправка підгузки чудові

• Олександр Г***

Давно користуємося, гарна якісь. Швидко відправили. Дякую.

Достоинства:
    Нормальна ціна
  • Світлана

Якісні підгузки, добре вбирають та втримують вологу і запах. Зручні в користуванні.

Достоинства:
    Комфортні, дихаючі.
    Недостатки:

Доброго дня, Світлано! Дякуємо, що ділитеся своїм досвідом, це дуже допомагає іншим покупцям.
      Для нас дуже важливо чути, що продукція Seni робить процес догляду простішим та комфортнішим. Бажаємо вам і вашим близьким міцного здоров'я!

• Тетяна Л***

Знаю їх якість в користуванні, тому шукала такі. Відповідають опису,практичні,легко вдягати, добре тримають липучки. Замовила ще. Скористалась знижкою до дня народження Розетки.

Достоинства:
    Надійні,легкі в користуванні,гарно тримають липучки .
    Недостатки:
    Немає . Але хочеться щоб такі знижки були частіше.

Доброго дня, Тетяно! Дякуємо за ваш чудовий відгук та постійну довіру до нашого бренду! Ми обов'язково врахуємо ваші побажання щодо частоти акційних пропозицій. Бажаємо вам та вашій родині здоров'я та комфорту щодня!

• Олена

Якісні підгузки. Добре співвідношення ціна/якість. Рекомендую.

Достоинства:
    Добре всотують, не протікають, щільно прилягають завдяки гумкам навкруг ніг і талії. Комфортні для пацієнта.
    Недостатки:
    Немає.

Доброго дня, Олено! Щиро дякуємо за вашу рекомендацію та розгорнутий відгук. Бажаємо сил та міцного здоров'я вам та вашим близьким!