- Катерина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: РоккіПес. Размер петли для туловища: 34-40. Цвет: Коричневый
Наче підійшов, все відрегулювали. Котик довго звикає, але думаю це лише його особливість, з часом звикне сподіваюся.
- Достоинства:
- Розмір чудовий. Шлейка м'якенька
- Недостатки:
- Котик іноді смішно в ній рухається. Також, буває, втрачає рівновагу, через що може не розрахувати стрибок та впасти.
- Продавец РоккіПес
Щиро дякуємо вам за відгук!
Раді, що шлейка підійшла за розміром і ви змогли комфортно її відрегулювати. М’якість матеріалу справді допомагає тваринці швидше звикнути.
Деяким котикам потрібно трохи більше часу, щоб адаптуватися до нової амуніції - іноді це проявляється саме у смішних рухах чи невпевненості. Зазвичай після кількох спроб вони почуваються значно стабільніше та спокійніше.
Бажаємо, щоб ваш котик швидше звик і прогулювався в шлейці впевнено та безпечно
- Элла Г***Отзыв от покупателя. Продавец: РоккіПес. Размер петли для туловища: 42-52. Цвет: Коричневый
Дуже гарна шлейка.
- Достоинства:
- Зручна.
- Недостатки:
- Немає.
- Продавец РоккіПес
Дуже вдячні вам за приємний відгук, гарних вам прогулянок з вашим хвостиком, будемо раді бачити вас знову у нашому магазині!
- Світлана С***Отзыв от покупателя. Продавец: РоккіПес. Размер петли для туловища: 38-46. Цвет: Коричневый
Дуже задоволені товаром. Котику шлея підійшла за розміром. Гарне, швидке обслуговування.
- Продавец РоккіПес
Дуже вдячні вам за приємний відгук, будемо раді бачити вас в нашому магазині знову)
- Станислав П***Отзыв от покупателя. Продавец: РоккіПес. Размер петли для туловища: 42-52. Цвет: Серый
Якісний товар та гарне обслуговування
- Достоинства:
- Ціна та якість
Дуже дякуємо вам за приємний відгук
- СвятославОтзыв от покупателя. Продавец: РоккіПес. Размер петли для туловища: 30-35. Цвет: Красный
На невелику кицьку 2.5кг, найменший розмір підійшов ідеально.
Хороший продукт.- Продавец РоккіПес
Дякуємо вам за приємний відгук
- Ірина М***Отзыв от покупателя. Продавец: РоккіПес. Размер петли для туловища: 42-52. Цвет: Зеленый
Чудово прям 1 в 1 дуже сподобався малій!
- Продавец РоккіПес
Вау яка краса Дуже дякуємо вам за приємний відгук.
- Неля К***Отзыв от покупателя. Продавец: РоккіПес. Размер петли для туловища: 42-52. Цвет: Коричневый
файно, трішки не підходить розмір, але всеодно нормально
Дуже дякуємо вам за приємний відгук