Отзывы покупателей о Угольник строительный алюминиевый Alloid 0,35 м с уровнем
- Иван И***Отзыв от покупателя. Продавец: АрчікШоп
Хороший товар. Пригодится для ремонта. Отправили быстро. Все ровное, угол есть. Спасибо!
- Елена М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Кривой, причём в двух плоскостях. Одно радует, Розетка приняла возврат, согласились с претензией, деньги вернули.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Качество
Представник постачальникаЩиро дякуємо за Ваш відгук та за чесність. Ми щиро шкодуємо про негативний досвід, який Ви отримали. Ми врахуємо Ваші зауваження, для покращення якості!
- Роман Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороший інструмент. Виконує свою роботу. Бульбашковий рівень в меншій стороні кутника більше для вигляду, не можу сказати про його точність нічого, але най буде. А кут рівно 90°.
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо Вам за детальний відгук та високу оцінку.
Ми дуже раді, що основна функція — дотримання точного кута 90° — повністю відповідає Вашим вимогам. Це найголовніший показник якості для цього інструменту.
- Олександр К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже переоцінений. Червона ціна грн 50. По перше він не має 90 градусів, перевіряв на декількох кутниках, відхілення 1-2 градуси, на більшій довжині отримуєте офігеньське відхілення. Насічка виуонана фарбою , і вона стирається. Кріплення планок теж викликає питання - 1 болт під зірочку, інши два заклепки. Навіщо один болт не ясно, бо відкалібрувати за його допомогою не можна. 45 кут це сміх.
- Достоинства:
- Легкий, рівень
- Недостатки:
- Слабка насічка, не є 90 градусів
Представник постачальникаДоброго дня!
Дякуємо за Ваш відгук. Нам прикро, що кутник не повністю виправдав очікування. Ми врахуємо Ваші зауваження для покращення якості. Якщо товар виявився непридатним, Ви можете звернутися до служби підтримки Розетка для обміну чи повернення.
- Максим П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Есть ребра усиления на самой шкале и не гнется. Уровень не врет, но даже если бахнуть его, то снизу крышка сьемная и можно заменить колбочку пузырька. Легкий но не слишком и удобно работать
- Достоинства:
- качество и цена
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня, дякуємо за відгук!
- Анатолій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Відмінний товар, зручний і легкий в роботі
Представник постачальникаДоброго дня, дякуємо за відгук!