- Руслан П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
Купив цей девайс. Вже й випрбував! Чистив сидіння авто. Справився із мийкою на 5. деякі пишуть, що шумний - як на мене не гучніше звичайного пилососа! Потужність всмоктування слаба, але зі своєю роботою справляється! Шнур довгий, а от шланг дуже короткий і дубовий, що дуже не зручно!!! Резервуар для чистої води малий, часто приходиться наповнювати. Всього 2 насадки. А так в принципі за такі гроші нормальний пилосос!!! Рекомендую для домашніх потреб підійде.
- Достоинства:
- Недорогий. Зі своєю роботою справляється!
- Недостатки:
- Короткий і дубовий шланг!
Представник брендуРуслан, вітаємо! Дякуємо вам за відгук.
Ми розуміємо, що у кожного користувача різні вимоги до функціоналу пристроїв та індивідуальний погляд на конструкцію пилотяга, проте обов'язково врахуємо ваші зауваження для покращення нашої продукції.
З повагою, служба підтримки Cecotec!
- Юрій Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
Коли розпакував зрозумів що дуже він малий за розміром, не думав що вартий коштів, але меблі і авто миє добре, можна і потужніший брати але за дану ціну думаю що норм!
Представник брендуЮрій, добрий день! Дякуємо вам за вибір нашого бренду.
Користуйтесь із задоволенням!
- ДмитроОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
Корисна штука для побутового використання. Почистити вдома килими, дивани, крісла... видалити плями, якщо такі є. Та й для чистки салону автомобіля власноруч підійде чудово, хоча шланг трохи, можливо, буде короткуватий саме для такої роботи.
Прибирання займає немало часу, але і результат того вартує. Слід врахувати, що після пилососа слід просушити річ, адже він не видаляє вологу геть насухо. І ставити потрібно на стабільну, бажано тверду поверхню, так як отвори "видування" повітря знаходяться в нижній частині пристрою.
Не займає багато місця, відносно доступний по ціні (особливо зі знижкою).- Достоинства:
- Зручний, компактний, якісний з вигляду, довгий кабель живлення.
Представник брендуДмитро, вітаємо! Дякуємо вам за відгук.
Приємного користування!- Галина
Який мийний засіб ви купували під цей пилосос?
- Марина О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
Пилосос в мене вже декілька тижнів і можу сказати, що він реально виправдав себе. Спочатку переживала, чи буде достатньо потужним для очищення килимів і диванів, але він чудово справляється з цим завданням. Це суперзручно, бо раніше доводилось все мити вручну або викликати спеціалістів. Пилосос не важкий, місця займає небагато, має довгий шнур та насадки для різних поверхонь. В цілому, я дуже задоволена покупкою, а з огляду на те, скільки бруду він зібрав, вважаю це вигідною інвестицією.
- Достоинства:
- Універсальний, компактний, у контейнерах видно рівень води.
- Недостатки:
- Не побачила.
Представник брендуМарина, добрий день! Дякуємо вам за вибір нашого бренду.
Користуйтесь із задоволенням!