Отзывы покупателей о Смарт-часы Amazfit Active 2R Sport Black (W2437GL7N)

• Светлана Р***

Красиво і функціонально

• Дмитро М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Grey. Цвет ремешка: Black

Чудовий годинник за свою ціну. Присутні всі основні функції, є навігація, голосовий зв'язок, багато спортивних режимів, в тому числі плавання в басейні. Батарея тримає 7 днів при виключеному GPS, але включено відстеження внутрішнього балансу (моніторинг здоров'я).

Недостатки:
    Поки не бачу
  • Юлія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Grey. Цвет ремешка: Black

Замовила годинник на подарунок, іменинник задоволений. За свої гроші класна функціональна модель. Дуже гарно на руці виглядає, ремінець не натирає і не парить руку. Рекомендую)

Достоинства:
    Функціональний
  • Віктор Т***
    Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Grey. Цвет ремешка: Black

Бажаю здоров'я. Купував не тут. В користувані тиждень +. Все працює, все подобається. Вечірні прогулянки на 5км - рахує добре. Порівнювали з телефоном самуснг, айфоном та айфоновським годинником. Різниця між всіма мінімальна. Швидкість роботи - найс. Заряд тримає нормально, але то вже дивлячись чим загружений гаджет. Загалом дуже задоволений покупкою.

Достоинства:
    тримає заряд
    Недостатки:
    не знайшов