- Татьяна Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: NexiS. Цвет: Черный
Фурнітура і тканина якісна. Зручний і вмісткий
- Павло Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: NexiS. Цвет: Черный
Отличный рюкзак за свои деньги, качественно пошит, много разных отделений, большие боковые карманы, куда можно спокойно поместить термос, а не пару ручек, как в некоторых моделях. Но главное, что сыновья довольны!
- Дария Б***Отзыв от покупателя. Продавец: NexiS. Цвет: Черный
Рюкзак – просто бомба, навіть перевершив мої очікування. Якість дійсно хороша…. тканина щільна, водонепроникна, шви рівні, нитки не тирчать. Є велика потайна кишеня на спинці. Дуже сподобався, дякую!
- ВіталійОтзыв от покупателя. Продавец: NexiS. Цвет: Черный
Рік відходили з рюкзаком у школу, все ціле нічого не відірвалося. трішки протерли вологою серветкою і виглядає наче новий. притому, що в мене не самі охайні діти
- Євген Б***Отзыв от покупателя. Продавец: NexiS. Цвет: Черный
Користуюся цим рюкзаком майже рік, ношу його з собою на роботу і також декілька разів брав у подорож, жодних нарікань не маю. Міцний рюкзак з надійною фурнітурою і широкими лямками, які не відірвуться в непідходящий момент. Розмір ідеальний для щоденного використання. Також мене дуже виручає задня кишеня, яку часто використовую для цінних речей, особливо коли подорожую. Якщо б з цим рюкзаком щось сталося, то напевно б купив такий самий.
- Надія Т***Отзыв от покупателя. Продавец: NexiS. Цвет: Черный
- Лідія Д***Отзыв от покупателя. Продавец: NexiS. Цвет: Черный
Рюкзак чудовий, міцний. Перше враження позитивне. Тільки забрали з магазину.
- Майданюк О***Отзыв от покупателя. Продавец: NexiS. Цвет: Черный
Рюкзак сподобався, міцний, середнього розміру. Поки не користувалися, але перше враження позитивне
- Достоинства:
- Чорний, цупкий
- Недостатки:
- Поки не виявила
- Віта І***Отзыв от покупателя. Продавец: NexiS. Цвет: Черный
Рюкзак сподобався, гарна якість, фурнітура, цупка тканина, водовідштовхувальна
- Сергій А***Отзыв от покупателя. Продавец: NexiS. Цвет: Черный
Гарний рюкзак. Міцна якісна тканина та блискавки.
- Достоинства:
- Якісні матеріали
- Недостатки:
- Не знайшов
- Віта С***Отзыв от покупателя. Продавец: NexiS. Цвет: Черный
Товар доставили дуже швидко. Сподобалась цупка тканина, якісний пошив. Фурнітура ніби теж якісна, але перевіримо з часом, бо тільки придбали.
За розміром невеликий, мій 14-річний син сказав, що треба було брати більше))
Але це вже наш «провтик». Наступного разу уважніше будемо розбиратися з місткістю при покупці - Лілія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: NexiS. Цвет: Черный
Рюкзак виглядає, як на фото. Дитина задоволена. І дуже швидка доставка.
- Елена Б***Отзыв от покупателя. Продавец: NexiS. Цвет: Черный
Швидка відправка! Гарний рюкзак !
- Ольга К***Отзыв от покупателя. Продавец: NexiS. Цвет: Черный
Покупала дитині в школу (8-мий клас), зручний, легкий,дитині сподобалось.
- Достоинства:
- Вмісткий
- Недостатки:
- Не виявили
- Яна С***Отзыв от покупателя. Продавец: NexiS. Цвет: Черный
Сину дуже сподобався, зручний
- Ольга К***Отзыв от покупателя. Продавец: NexiS. Цвет: Черный
Дуже задоволені рюкзаком. Якісний, комфортний для щоденного користування.
- Достоинства:
- Зручний рюкзак, достатньо місця всередині із великою кишенею спереду
- Альона С***Отзыв от покупателя. Продавец: NexiS. Цвет: Черный
Користуємося із задоволенням.Це наш шкільний рюкзак. Рюкзак гарний, зручний. Нічого зайвого і все вміщує.
- Анна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: NexiS. Цвет: Черный
Все супер) Рюкзак гарної якості. Сину подобаєть) Рекомендую
- Ірина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: NexiS. Цвет: Черный
Дякую, рюкзак супер
Брали дитині в школу, дуже сподобався- Достоинства:
- Чудова ціна/якість
- Лиза А***Отзыв от покупателя. Продавец: NexiS. Цвет: Черный
Рюкзак дуже гарний, мені все сподобалось
- Виктория К***Отзыв от покупателя. Продавец: NexiS. Цвет: Черный
Дякую
- Достоинства:
- Ціна, якість !
- Продавец NexiS
Щиро дякуємо за відгук! Дуже приємно, що рюкзак сподобався. Користуйтеся із задоволенням!
- МаринаОтзыв от покупателя. Продавец: NexiS. Цвет: Черный
Чудова якість! Приємний продавець! Швидка відправка!
- Достоинства:
- Недостатки:
- Поки не виявили
- Продавец NexiS
Щиро дякуємо за відгук! Дуже раді, що вам все сподобалося. Будемо раді бачити вас знову!
- Роман К***Отзыв от покупателя. Продавец: NexiS. Цвет: Черный
От і я став жертвою маркетингу. З виду гарний рюкзак на промо. Купу фішечок. Роз'єм для паверу вмонтований наче є, а шнур комплектний не працює зовсім і толку тоді від нього. Рюкзак сам по собі компактний і легкий, матеріали відносно якісні на вигляд, але є нюанс - за рахунок прямокутної форми і через те що зверху нависає шмат тканини щоб приховати блискавку він заважає вільно відкривати і закривати основний відсік, вічно на повороті ловлю стопор, пару днів ходжу і вже аж підхарює цей нюанс. Те саме і з кишенею на виносі внизу. Це більше не про комфорт і зручність, а про красу. Хоча може тканина з часом зноситься і дасть вільніше відкривати. Шкодую що не подумав про це раніше але вже є як є
- Достоинства:
- Та впринципі такий який і треба для міста, я на такий і розраховував щодо об'єму і розмірів
- Недостатки:
- Не працює шнур юсб комплектний, а без нього одна з ключових функцій і не працює. Та і нюанси я описав в основному полі
- Роман К***
Проблема зі шнуром була вирішена, відправили працюючий