Отзывы покупателей о Нитратомер прибор для измерения нитратов экотестер измеритель нитратов акватестер нитрат тестер Kayfovo NW-3

Оценка пользователей 4.78/5
  • Аліна В***

все влаштовує

• Продавец  Lemeshop

Щиро дякуємо вам за відгук!

• Сергей И***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Купував ще в літку. Зручний інтерфейс. Зовнішність приваблива. Перевіряю все, особливо воду. На деякі овочі були негативні показання- я їх не вживав. Пристроєм задоволений. Дякую компанії.

Достоинства:
    Компактний.
    Недостатки:
    Не знайшов
    • Продавец  Lemeshop

• ДМИТРО І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Важко говорити без порівняннея з іншими приладами. Але можна сказати що рівень нітратів міряє. Хотілось би мати можливість або добавляти продукти по мірі апгрейду ПЗ. Або мати трішкий більший пепелік популярних продуктів.

Достоинства:
    Є Український інтерфейс, простий в користуванні
    Недостатки:
    Хотілось би біль ширший список продуктів. Немає лохини, наприклад.
    • Продавец  Lemeshop

• Светлана Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Потрібно мати даний вимірювач у господарстві, будете вражені деякими результатами)

• Ольга Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Спасибо, нитратомер отлично справляется со своей задачей. Батарея держит долго. Быстрая доставка, идеальный сервис. Продавец позвонил, уточнил, всё ли работает, нет ли претензий. Больше бы таких внимательных продавцов.
    РЕКОМЕНДУЮ от всей души магазин и товар!!!

Достоинства:
    Качество товара отличное. Очень внимательный и вежливый продавец.
    • Продавец  Lemeshop

• Світлана М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Нітратомір дуже гарно вимірює. Пробували на багатьох овочах і фруктах. Вимірювання води шокувало. Вода ,яка проходить через фільтри супер,а та що напряму містить величезну кількість шкідливих домішок. Купуйте,не пошкодуєте.

Достоинства:
    Вимірює кількість нітратів
    Недостатки:
    Не має
    • Продавец  Lemeshop

• Олена Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Дуже класний вимірювач, швидко та якісно вимірює, батарея тримає довго, зрозуміле меню українською мовою легкий у користуванні, багата комплектація, приємно що є мішечок для зберігання, в меню є багато видів фруктів та овочів. Корисно як для професіоналів та і у домашньому користуванні

Достоинства:
    Компактність, легкість використання

• Валерия Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Дякую, нітратомір працює чудово, вимірює добре, задоволена покупкою!

• Володимир Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Крута річ! Працює відмінно!