Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Wi-Fi Mesh система Tenda MX3 AX1500 3шт 2.4+5ГГц Gigabit EasyMesh MU-MIMO WPA3 White

Код :  504207144
  • Кошелюк С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Цвет: Белый

Купував даний кубик для обʼєднання в MESH з роутером Tenda TX12L Pro, все працює чудово!

Достоинства:
    MESH система, ціна.
    Недостатки:
    Немає.
  • анжела м***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 2. Цвет: Белый

К удивлению заработал после подключения к старому роутеру без каких либо настроек(не взамен роутера, а именно после него. Что для меня было лучше)

Достоинства:
    всё ок
    Недостатки:
    не обнаружено
      Представник бренду Tenda

Добрий день.
      Дякуємо Вам за відгук про wi-fi mesh-систему Tenda MX3. Нам приємно чути, що mesh-система Вам сподобалася та задовольняє всі потреби.

Доброго дня. Дякуємо що поділились своїм досвідом. Приємного користування.

• Микола Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 2. Цвет: Белый

шукали маленьку меш-ситему для приватного будинку, щоб провести інтернет на другий поверх.
    компактна
    гарно працює
    вайфай є

Достоинства:
    меш система
    Недостатки:

Доброго дня. Дякуємо за ваш відгук про маршрутизатор Tenda MX3 2-Pack (MX3-KIT-2)! Раді чути, що ви задоволені своїм новим маршрутизатором та що він повністю відповідає вашим потребам.

• Тимур
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 2. Цвет: Белый

Боялся что на 300 м2 нужно будет третий блок покупать, но нет, 2х хватает.
    Качеством доволен. Площадь инета большая и не было сбоев

Достоинства:
    компактный, сильный сигнал
    Недостатки:

Доброго дня. Дякуємо за ваш відгук про маршрутизатор Tenda MX3 2-Pack (MX3-KIT-2). Ми дуже раді, що ви задоволені своїм вибором і якістю пристрою. Також приємно чути, що двох блоків вистачає для покриття вашої площі у 300 м² без будь-яких збоїв. Ваші коментарі важливі для нас і допоможуть іншим покупцям зробити правильний вибір. Дякуємо, що обрали наш продукт.

• Максим Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 2. Цвет: Белый

Дом в 2 этажа полностью обеспечивает инетом (по модулю на этаж).
    Настраивал с приложения (в несколько кликов), все очень просто (не ожидал).
    За пару недель никаких сбоев. Рекомендую

Достоинства:
    Самая простая настройка, очень большая площадь покрытия
    Недостатки:

Доброго дня. Дякуємо за ваш відгук про маршрутизатор Tenda MX3 2-Pack (MX3-KIT-2). Ми раді чути, що вам сподобалася простота налаштування і велика площа покриття, яка повністю забезпечує інтернетом двоповерховий будинок.
      Приємно знати, що за кілька тижнів використання ви не помітили жодних збоїв у роботі пристрою. Ваші рекомендації дуже цінні для нас.

• Владислав Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 2. Цвет: Белый

Чудова меж система, для покриття всього дому саме те!) рекомендую!

Достоинства:
    Швидкий інтернет, гарне покриття wifi, компактні
    Недостатки:
    За цю ціну - нема)

Доброго дня. Дякуємо за Ваш відгук про маршрутизатор Tenda MX3 2-Pack (MX3-KIT-2)!
      Ми дуже раді, що Ви задоволені роботою нашої mesh-системи та що вона забезпечує чудове покриття Wi-Fi для всього дому. Ваша позитивна оцінка є для нас великою мотивацією.