Отзывы покупателей о Аккумуляторный пылесос Cecotec Conga Rockstar 2500 Thunder Flex Animal (CCTC-08427)

Оценка пользователей 4.2/5
  • Вікторія Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный

Суперовий пилосос, заряду (звичайний режим) вистачає на планове прибирання 40кв.м
    Потужність всмоктування відповідає заявленим даним, сила всмоктування знижується відповідно до наповнення колби сміттям

І доречі, підсвічування на насадці яскравіше ніж у інших пилососів за однією ціновою категорією

Достоинства:
    Сила всмоктування підсвічування на основній насадці
    Недостатки:
    Поки не виявили
      Представник бренду

Вікторія, добрий день! Дякуємо вам за відгук.

Приємного користування!

• Юлія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный

Пилосос не відповідає заявленим характеристикам:шерсть погано пилососить ,досить слабка потужність
    Загалом не рекомендую

Представник бренду

Юлія, добрий день! Нам дуже прикро, що товар вам не підійшов.
      Cecotec Conga Rockstar 2500 Thunder Flex Animal вирізняється потужністю всмоктування 30000 Па, завдяки чому швидко та ефективно прибирає забруднення на будь-яких покриттях. Акумулятор ємністю 2200 мАг забезпечує до 65 хвилин автономної роботи. Гнучке з’єднання Flex дає змогу легко дістатися під меблі, уздовж стіни чи до віддалених ділянок. При необхідності пристрій трансформується у компактний ручний пилотяг, що зручно для очищення сходів, авто або шаф. Технологія 360° гарантує максимальну маневровість, а щітка AnimalCare дбайливо усуває шерсть і пил, забезпечуючи чистоту та гігієну в будинку. Зазначені характеристики роблять дану модель однією з найкращих на ринку України серед подібних пристроїв у такому ціновому сегменті.
      У разі, якщо у вас виникають сумніви в коректності роботи приладу, рекомендуємо звернутись на гарячу лінію сервісного центру компанії Cecotec: 0 800 20-91-45 або через сайт:ссылка

З повагою, служба підтримки Cecotec!

• Зинаида С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный

0чень довольна. Всем рекомендую.

Представник бренду

Вітаємо! Дякуємо вам за вибір нашого бренду.

Користуйтесь із задоволенням!

• Юрий О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный

Жінці дуже сподобався, легкий и гарно тягне бруд.

Достоинства:
    ціна, якісно зроблено.
      Представник бренду

Юрій, добрий день! Дякуємо вам за відгук.

Приємного користування!

• Ігор К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный

Користуюсь цим пилососом уже понад місяць — і можу сказати, що покупкою дуже задоволений.
    Вдома є собака, тому вибирав модель спеціально для прибирання шерсті. Пилосос справляється з цим на ура — потужності вистачає з головою, а турбощітка добре витягує шерсть із килима. Дуже сподобалась гнучка конструкція — тепер легко дістатись під диван чи ліжко, не треба нахилятись. Ще один плюс — це автономність. Одного заряду мені вистачає на повноцінне прибирання двокімнатної квартири.
    Загалом чудовий вибір, особливо якщо є домашні тварини. Рекомендую.

Достоинства:
    Потужний, якісна сбірка, великий комплект насадок.
    Недостатки:
    За такую ціну їх немає.
      Представник бренду

Ігор, вітаємо! Дякуємо вам за вибір нашого бренду.

Користуйтесь із задоволенням!