- Тетяна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Найчистіший. Объем: 1 л
Жахлива якість , волосся після ще брудніше ніж було до миття, перемивала одразу після сушіння, знаю цю фірму добре і давно, але це якийсь треш , кошти викинуті на вітер , не вірю що така якість може бути в цього виробника!
- Достоинства:
- Жодних
- Юлія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л
Ну дуже гарний шампунь, волосся відновилось, раніше брала інші шампуні цього ж виробника, це не просто косметичний ефект, швидше лікувальний, відновлювальний, він дійсно зміцнює структуру волосся і змінює в кращий бік, також добре працює в часі, ефект зберігається до року, якщо далі використовувати інші шампуні. Клас, братиму ще!!!
- Достоинства:
- гарна консистенція, добре працює, помітний ефект
- Семенкина В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л
Добрий шампунь і ціна була дуже приємна за ціли літр ,вже не вперше буру,тому впевнена в якості
Доброго дня, Валеріє!
Ми вдячні вам за чудовий відгук та за те, що ви обираєте реструктурувальний шампунь Inebrya Restructuring Shampoo з кератином вже не вперше.
Ваша довіра до бренду та впевненість у якості - це найвища оцінка нашої роботи.
Шампунь з кератином ідеально готує волосся до подальшого догляду (особливо в поєднанні з вашою улюбленою маскою цієї ж серії), забезпечуючи дбайливе очищення та відновлення структури.
Щиро дякуємо за ваш вибір Inebrya та за те, що ділитеся своїми враженнями. Бажаємо вашому волоссю завжди виглядати неперевершено.
З найкращими побажаннями, колектив бренду Inebrya
- ТамараОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л
Не поганий шампунь. Але якогось супер ефекту не відчула.
Маю ще кондиціонер від цієї фірми, то від нього якось більше ефекту відчутно на волоссі.
Ніжний запах. Нормальна консистенція. Не дуже піниться.- Достоинства:
- Нормальний
Доброго дня, Тамаро.
Дякуємо вам за відгук про реструктурувальний шампунь Inebrya Restructuring Shampoo з кератином. Ми вдячні за вашу оцінку 4 з 5 та детальний опис вражень.
Нам приємно, що ви відзначили ніжний аромат та комфортну консистенцію продукту. Щодо ваших зауважень, дозвольте надати кілька пояснень:
Чому кондиціонер дає більше "ефекту" - це цілком природно, оскільки шампунь - це передусім етап очищення, який готує волосся до подальшого догляду. Кондиціонер же працює безпосередньо над закриттям кутикули, наданням блиску та гладкості, тому його дію візуально та на дотик завжди відчутно сильніше.
Професійні реструктурувальні шампуні часто містять кератин та спеціальні доглядові компоненти, які можуть дещо зменшувати кількість піни порівняно з мас-маркетом. Також нагадаємо, що у жорсткій воді всі шампуні піняться гірше через високий вміст мінералів.
Кератинова серія має накопичувальний ефект, тому при регулярному використанні шампуню разом із вашим кондиціонером структура волосся ставатиме міцнішою, зволоженою та здоровішою з кожним разом.
Дякуємо за ваш вибір Inebrya. З найкращими побажаннями, колектив бренду Inebrya.
- Семенкина В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л
Люблю цей шампунь та маску з кератіном,декілька років вже користуюсь ,гарна ціна а якість взагалі топ
Дякую Розетка за доставку і гарні ціни- Представник постачальника
Доброго дня, Валеріє.
Дякуємо за ваш чудовий відгук про реструктурувальний шампунь Inebrya Restructuring Shampoo з кератином.
Нам надзвичайно приємно, що ви вже протягом кількох років довіряєте догляду від бренду Inebrya. Використання шампуню разом із маскою кератинової серії - це ідеальне рішення для глибокого відновлення структури волосся. Ваша оцінка - це найкраща характеристика для цієї лінійки.
Дякуємо за вашу лояльність. Бажаємо вашому волоссю завжди залишатися міцним та сяючим.
З найкращими побажаннями, колектив бренду Inebrya.
- Інна Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л
Дуууже гарний! Професійний! Дуже чудової якості
- Достоинства:
- Якість на висоті! Приваблива акційна ціна
Доброго дня, Інно.
Щиро дякуємо за ваш чудовий відгук про реструктурувальний шампунь Inebrya Restructuring Shampoo з кератином.
Нам надзвичайно приємно, що ви вважаєте його "Дуууже гарним!", "Професійним!" та відзначили "чудову якість". Ваші слова про те, що "Якість на висоті!" та "Приваблива акційна ціна" є найкращим підтвердженням переваг нашого продукту.
Відсутність недоліків та висока оцінка 5 з 5 є найкращим підтвердженням якості та ефективності продуктів Inebrya.
Дякуємо за ваш вибір Inebrya!
З найкращими побажаннями, колектив бренду Inebrya.
- Наталья К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л
Користуюся цією фірмою та шампунню вперше. Була дуже вражена, шампунь підійшов на 100% Мені далеко не всі підходять шампуні, важко підібрати, але цей буду купувати вдруге
- Достоинства:
- Волосся живе та шовкове
Немає відчуття "жирного волосся" на слідуючий день
Не викликає зуд - Недостатки:
Пані Наталю, щиро дякуємо за ваш чудовий відгук! Ми дуже раді, що реструктуризуючий шампунь Inebrya Restructuring Shampoo вам так сподобався та підійшов! Дякуємо за ваш вибір та за такі теплі слова!
- Марина Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л
Рекомендую шампунь та продавця
Найкраща похвала для нас – це коли рекомендують "і шампунь, і продавця". Дякуємо вам за довіру та позитивний відгук! Сподіваємось і надалі вас радувати якісною продукцією Inebrya!
- Людмила Б***Отзыв от покупателя. Продавец: naliserashop. Объем: 1 л
Все в порядке!
- Ольга Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л
Брала за відгуками, теж сподобався.
- ПокупательОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л
Хороший шампунь для ежедневного использования
- Ольга С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л
Товар чудовий,волосся шикарне після миття
- Надія К***Отзыв от покупателя. Продавец: ShopBaby24
Замовляла один шампунь , прислали інший ((( Якщо нема with keratin, то так і напишіть нема , а не присилайте інший (..
- Светлана К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 300 мл
Шампунем задоволена. Волосся стало краще.
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 300 мл
Супер.Запах приємний.
- Достоинства:
- Компактність, приємний запах
- Анна Щ***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л
Користуюсь флюїдом з цієї серії. Вирішила придбати шампунь. Волосся в мене освітлене, після миття враження приємне, волосся м'яке і блискуче.
- Достоинства:
- Волосся виглядає доглянутим.
- Недостатки:
- Не виявлено.
- НадіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 300 мл
Маю сухе рідке фарбоване волосся. Мені шампунь підійшов. Живить, волосся добре розчісується, нема відчуття соломи. Рекомендую.
- ТатьянаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 300 мл
Непоганий шампунь.
- Ольга К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 300 мл
Гарний варіант для щоденного використання. Має легку текстуру, приємний запах.
- Марина Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л
Дуже гарний шампунь, нереальний запах, волосся після нього ніби після салону. Рекомендую!
- ВалентинаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л
Шампунь чудовий ,волосся стає гладким та м'яким ,не так жирніють
- Достоинства:
- Дієвий
- Недостатки:
- Запах їдкий
- Тетяна Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 300 мл
Купую вже не вперше. Шампунь класний. Легкий приємний запах, не великий розхід. До цього не могла підібрати шампунь, чутлива шкіра голови. Цей шампунь підійшов.
- Достоинства:
- Волосся м'яке і блискуче, невеликий розхід, приємний запах
- Недостатки:
- Поки що не виявлено)
- Яна Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 300 мл
Волосся сухе і пушиться
- Наталия Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л
Подарка я так и не получила. При заказе от 650 грн дарили флюид. Первый мой заказ разбили на 2 доставки с разницей в неделю минимум (ладно). А второй заказ ждала около 10ти дней. В итоге ни по первому заказу флюида не было, ни по второму.
- Достоинства:
- Хороший шампунь, волосы мягкие
- Анна
Для получения подарока необходимо добавить в корзину акционную косметику на сумму 650 грн и реструктурирующий уход Inebrya Velvet Keratin Cream с кератином против сечения кончиков 100 мл .
Подробнее: ссылка
вы добавляли его в корзину?
- Игорь Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л
Шампунь отличный, покупал не себе, но попробовал и я) Запах приятнйый, кофейный какой-то. Эффект после тоже хороший. Мягкие и послушные волосы. Пенится хорошо. Минус - нет дозатора. Ну это не серьезно. Вроде не 5 коп стоит, а на дозатор нельзя было выделить средства.
#мояраспаковка- Достоинства:
- запах, эффект после
- Недостатки:
- без дозатора
- Алена К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 300 мл
Шампунь специально подбирала для поврежденных волос, так как крашу волосы и делаю сама укладки, то с обычными шампунями очень осторожна. Этот понравился тем, что волосы не сыпались, хорошо смывается и не спутываются волосы. Больше доверия возникает к производителю, все таки Италия. К этому шампуню взяла кондиционер и очень довольна. Мне подошло, и не вызвало аллергии.
- Андрей Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л
Со слов жены - "Шампунь прекрасно моет окрашенные волосы , не портит цвет , хорошо вымывает , а в сочетании с кондиционером волосы становятся просто как шёлк !!!" Плюс подарок по стоимости равный основному продукту !!!!!
- Достоинства:
- качество,цена + подарок
- Чураков В***Продавец: Rozetka. Объем: 1 л
#моєрозпакування
Тепер наш арсенал поповнився ще одним засобом по догляду за волоссям. Дружина шукає для себе саме той шампунь, який би їй підійшов. Я ж користуюся будь - якими шампунями, що є в наявності. Можливо колись і мені залишиться краплинка цього шампуню. На даний момент можу лише спостерігати за експериментами своєї дружини. Поки що її задовольняє використання даного засобу. А мені подобається, що так просто підняти настрій жінці. Жякую!- Достоинства:
- Якісний товр, великий об'єм.
- АлінаПродавец: Rozetka. Объем: 300 мл
Шампунь + маска из этой серии + флюид этой же фирмы = творят чудеса!!!
- Достоинства:
- Хорошо увлажняет. Волосы гладкие и не пушаться.
- Недостатки:
- Плохо пенится
- ИринаПродавец: Rozetka. Объем: 1 л
Замовила шампунь та маску,в подарунок отримала кондиціонер.Чудовий шампунь.Зволожує,підживлює,придає блиск волоссю.Рекомендую!
- Достоинства:
- Ціна,кількість
- Анастасія Д***Продавец: Rozetka. Объем: 300 мл
Особисто для мене ідеальний шампунь рекомендую усім
- Достоинства:
- Всее