Летняя фешн распродажа до -70%

Отзывы покупателей о Спинбайк FitLogic SP2301P

Спинбайк куплен 10.08.25.
    Через пол года, что в нем так хрустит, не знаю, но тренироваться невозможно. Особенно рано утром.
    Разобрать что б посмотреть что хрустит, не получится. Защитный корпус под педалями, педали запрессованы, в ручную не снимаются.

Чей товар, подскажите что с ним делать?

Достоинства:
    Удобный
    Недостатки:
    Начал издавать хруст, при кручении педалей.

Олександре, вітаємо!
      Будь ласка, зверніться до нашого сервісного центру. Номер телефону вказаний у вашому гарантійному талоні. Майстер проконсультує або скоординує на сервісне обслуговування.
      Номер телефону сервісного центру +380935080068.

• Александр М***

Для устранения хруста, пришлось заменить педали.

Вітаємо, Олександре! Дякуємо за зворотний зв'язок. Шкода, що ви зіткнулися з такою ситуацією. Ми передали вашу зауваження до технічного відділу для покращення контролю якості комплектуючих. Бажаємо продуктивних тренувань!

• Александр М***

10.08.25 купил спинбайк, каждый день катаю, все отлично. Сначала казался неудобным, пока не подобрал нужную высоту и положение руля и сидения. Подключал к нескольким программам для тренировок, все работает. Сейчас тренируюсь со встроенным компьютером, параметров хватает. Подключаю от пауэрбанка, удобно.

Достоинства:
    Цена, качество, дизайн.
    Недостатки:
    Пульсометр завышает пульс на 5-6 единиц. Проверял нагрудным polar. Были моменты с ремнем. По краям, с одной стороны, потом с другой, отслаивались нитка, 1 мм толщиной, из за них был стук при кручеными педалей. Обрезал эти нитки от ремня, стало все нормально. Сначала думал ремень менять придется. Ремень четь уже стал, на 1 мм наверно, вроде все нормально.

Доброго дня, Олександре!
      Дякуємо за детальний відгук та за те, що поділилися своїм досвідом використання спінбайка. Раді чути, що вам подобається його функціонал, дизайн та якість. Щодо пульсометра та ременя, дякуємо за ваші спостереження – вони дуже корисні для інших користувачів і для нас у плані вдосконалення товару. Якщо виникнуть додаткові питання чи потрібна консультація, завжди можна звернутися до нашого офіційного сервісного центру.

Бажаємо приємних тренувань!

• Анастасія М***

В характеристиках на сайті, а також у відповідях на питання йдеться про 150 кг допустимої максимальної ваги, але в інструкції, а також у промо-відео — 120 кг. Так що ж із цього правда?
    З заявлених програм FitShow та Kinomap підключається лише FitShow, у Kinomap навіть немає цього виробника. Навіщо знову вводити в оману?
    Сервісне обслуговування на нулі. Виникло питання щодо налаштування швидкостей, а вони там навіть не знають, що тут це має робити комп'ютер, а не ручка. Але це півбіди — з заявлених 24 швидкостей наявні лише 21 (після 21-ї магніти не опускаються), а також загалом маховик стоїть криво з заводу. Порадили оформити заявку на сервіс — заявка сформована, і вже тиждень тиша.
    Щодо інших недоліків — руль люфтить і взагалі дуже погано кріпиться. Інструкція дуже неінформативна.

Достоинства:
    Гарно виглядає
    Недостатки:
    Майже все інше

Анастасіє, дякуємо за детальний і чесний відгук. Нам шкода, що ви зіткнулися з такими труднощами — це зовсім не той досвід, який ми хочемо забезпечувати покупцям.
      Щодо максимальної ваги — справді, фактичне обмеження становить 120 кг. Інформацію на сайті вже передано на коригування, аби уникнути подальших непорозумінь. Перепрошуємо за неточність.
      Кількість швидкостей — у моделі дійсно реалізовано 24 рівні навантаження. Ми перевірили на тестовому зразку: після 21-ї позиції опускання магнітів триває до 24 рівня.
      Підключення до Kinomap — для коректної роботи в додатку у вікні вибору бренду оберіть “FTMS”, а потім модель YK-SP2301P. Після цього ваш велотренажер буде успішно підключено до Kinomap.

Також хочемо запевнити, що описані вами проблеми — поодинокі випадки, не характерні для цієї моделі. Ми вже передали ваші зауваження до технічного та сервісного відділу для оперативного реагування.

Дякуємо, що допомагаєте нам покращувати продукт і сервіс!

• Сергей Г***
    Продавец: Rozetka

Все супер!кроме ремня каждые 50-100км слоиться.

Достоинства:
    Удобный
    Недостатки:
    Ремень

Вітаємо, Сергію! Дякуємо за відгук. Раді, що тренажер зручний у використанні. Щодо ременя - передали вашу інформацію до сервісного відділу для контролю якості. Для вирішення питання та заміни комплектуючих зверніться, будь ласка, у сервісний центр. Дякуємо за зворотний зв'язок!

• Олена Ш***
    Продавец: Rozetka

Спінбайк повністю виправдав очікування. Дуже міцна рама — під час інтенсивних тренувань усе стабільно і надійно. Дизайн сучасний, приємно виглядає в кімнаті. Bluetooth підключається без проблем, зручно використовувати з фітнес-додатком.

Достоинства:
    Повністю відповідає моїм очікуванням
    Недостатки:
    Поки немає

Олено, щиро дякуємо за позитивний і змістовний відгук! Приємно чути, що спінбайк FitLogic SP2301P виправдав ваші очікування. Бажаємо вам подальших спортивних успіхів і задоволення від кожного заняття!