Отзывы покупателей о Термокружка Stanley The Quencher H2.O FlowState Plum (1081-10-11824-155)

Оценка пользователей 4.04/5
  • Катерина Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Walls_Store. Объем: 1.182 л. Цвет: Черный

Товар пр йшов бракований.

Недостатки:
    Відсутня клапан для закриття кришки
  • Катерина Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Walls_Store. Объем: 1.182 л. Цвет: Розовый

Супер, закажу ещё одну

Достоинства:
    Цвет, размер, объём
  • Дмитро К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Animal Towns

Це підробка. Хоча в цілому свої функції виконує.

Достоинства:
    Вартість
    Недостатки:
    Клапан протікає. Емблема криво надрукована. Ближче до ручки, а не по центру
  • Руфат Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Walls_Store. Объем: 1.182 л. Цвет: Черный

Написав на повернення товару і чекаю відповіді продавця!

- є сумніви щодо безпечності використання цієї кружки через те, що кришка при закручуванні залишає пластикові шматочки на різьбі та, сама кришка з тонкого хрупкого пластику;

- покриття може легко подертися і втратити зовнішній товарний вигляд через тонкий шар фарби;

- тонкий шар переробленої нержавіючої сталі, що впливає на зниження тривалості збереження заявленої у інструкції температури.

Дякую за приділений час!

Достоинства:
    Легша від оригіналу
    Недостатки:
    Брак по декількох параметрах
    • Продавец  Walls_Store

Доброго дня, Руфате!

Дякуємо за зворотний зв'язок. Нам дуже шкода, що товар не виправдав ваших очікувань. Наш менеджер уже зв'язався з вами .Хочемо зазначити, що ціна, характеристики даної моделі якої повністю відповідають її ціновому сегменту.Ми обовʼязково вирішимо питання, так як нам важливі наші клієнти.

• Лилия Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Animal Towns

Чашка приїзала з браком.тоубочка розташована непрвильно.
    Протікає.Будь ласка зв'яжіться зі мною.

Достоинства:
    Велика
    Недостатки:
    Бракована
    • Продавец  Animal Towns

Добрий день, Ліліє! Дякуємо за ваш відгук.
      Конструкція з трубочкою розроблена для зручного споживання напоїв в автомобілі або під час руху, тому вона не є герметичним термосом у класичному розумінні. Найближчим часом наш менеджер зв'яжеться з вами, щоб детальніше обговорити ситуацію.

• Віктор К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Tilzet. Объем: 1.18 л

Швидко, якісно. Дякую

Достоинства:
    Довго тримає як тепло так і холод
    Недостатки:
    Відсутні
  • Галина Ф***

Мені подобається

Достоинства:
    Багато води, зручно.
    Недостатки:
    Розхлябана пластикова штука куди вставляється трубочка
    • Продавец  Walls_Store

Галино, доброго дня! Дякуємо за відгук та фото. Раді, що термокружка вам подобається і ви оцінили її об'єм та зручність. Щодо вашого зауваження про пластиковий елемент для трубочки — це особливість конструкції кришки-слайдера, яка передбачає певний хід деталей для зручного відкриття та закриття. Сподіваємося, це не завадить вам насолоджуватися улюбленими напоями!

• Катерина М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Walls_Store. Объем: 1.182 л. Цвет: Кремовый

абалденна, якість, естетична, просто шик

Достоинства:
    ціна, досить не дорого
    Недостатки:
    не знайшла поки
    • Продавец  Walls_Store

Добрий день, Катерино!
      Щиро дякуємо вам за такий теплий та емоційний відгук! Нам неймовірно приємно знати, що ви задоволені якістю та естетикою вашої нової термокружки.
      Ми згодні з вами ця модель дійсно поєднує в собі стиль та практичність. Радіємо, що ціна також стала для вас приємним бонусом. Нехай вона щодня дарує вам комфорт та естетичне задоволення!

Будемо раді вашим новим замовленням!

• Ольга С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Fast-Buy-Check. Объем: 1.18 л. Цвет: Разноцветный

Кружка зручна у використанні завдяки ручці й кришці з трубочкою. Якісний метал добре тримає температуру, підходить і для офісу, і для прогулянок.

• Ірина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KVIM. Объем: 1.18 л. Цвет: Темно-синий

Впринципі за свою ціну добре, я не впевнена чи часто буду в ній взагалі тримати гарячі рідини, але для використання з холодними мені зайшло. Кольори трошки не відповідають замоаленню, та мені було головне, щоб було темно синім, тож задоволена.

Достоинства:
    Бюджетно порівняно з аналогами
    Недостатки:
    Трохи колір не той
  • Олексій І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Walls_Store. Объем: 1.182 л. Цвет: Белый

Зручна та практична кружка.
    Моїй дівчині сподобалось.
    Дякую.

• Володимир Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: All4Goods. Объем: 1.182 л. Цвет: Бежевый

Дуже сподобалась ця термочашка, виглядає стримано і акуратно, підходить під будь-який стиль. Зручна у використанні, приємно тримати в руках. Видно, що зроблена якісно. Покупкою повністю задоволений, користуюся із задоволенням!

• Олеся Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: All4Goods. Объем: 1.182 л. Цвет: Светло-розовый

Дуже подобається сам колір, виглядає ніжно і водночас стильно. Користуватися нею зручно і приємно, відчувається якісна річ.

• Євгенія Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: All4Goods. Объем: 1.182 л. Цвет: Светло-розовый

Виглядає дуже красиво і ніжно, постійно ловлю себе на тому, що беру її навіть коли не дуже хочу пити. Стоїть зі мною і вдома, і на роботі. Дуже приємна у користуванні, зручна і відчувається якісною. Тепер це моя улюблена чашка, без неї вже нікуди

• Тарас В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: All4Goods. Объем: 1.182 л. Цвет: Черный

Дуже задоволений цією термочашкою. Взяв чорну, бо виглядає максимально практично і не марка. Чашка міцна і приємна в користуванні. Однозначно хороша покупка, не пожалкував.

• Олег М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: All4Goods. Объем: 1.182 л. Цвет: Бежевый

Виглядає стильно і спокійно, підходить під будь-який настрій. Води вистачає надовго, а напій добре зберігає температуру. Приємно тримати в руці і користуватися, відчувається якісна річ. Покупка, яка реально приносить задоволення

• Вікторія М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: All4Goods. Объем: 1.182 л. Цвет: Голубой

Виглядає круто і стильно, цей колір реально привертає увагу. Об’єм великий, вистачає води майже на весь день, зручна ручка і нормальна кришка, нічого не протікає.

• Ігор М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: All4Goods. Объем: 1.182 л. Цвет: Светло-розовый

Користуюся щодня, беру з собою в машину і на роботу. Об’єм великий, води вистачає надовго, і реально добре тримає температуру. Зручна ручка, не ковзає в руці, кришка нормальна, нічого не протікає. Колір у житті виглядає навіть краще, ніж очікував. Загалом дуже крута і зручна річ, не пожалкував, що купив.

• Роман С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: All4Goods. Объем: 1.182 л. Цвет: Голубой

Я просто в захваті від цієї термочашки! Користуюся щодня і реально кайфую.Одна з тих покупок, про які точно не шкодуєш!

Недостатки:
    No
  • Юрій П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: All4Goods. Объем: 1.182 л. Цвет: Черный

Класна термочашка, реально зручна на кожен день. Об’єм великий,води вистачає надовго.Кришка зручна, нічого не проливається. Користуюся постійно і дуже задоволений покупкою.

• Денис К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: All4Goods. Объем: 1.182 л. Цвет: Черный

Термочашка якісна та зручна у використанні. Великий об’єм дозволяє брати напій із собою на тривалий час. Добре зберігає температуру, кришка щільно закривається. В цілому відповідає опису та очікуванням.

• Аліна Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: All4Goods. Объем: 1.182 л. Цвет: Голубой

Це реально крута термочашка. Напої тримають температуру дуже довго, холодна вода залишається холодною цілий день, а кава чи чай гарячими навіть через кілька годин. Мені вистачає об'єму чашки на весь день, велика, не треба підливати постійно воду. Загалом дуже задоволена, це одна з найкращих термочашок, яку я мала)

• Мирослав Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Walls_Store. Объем: 1.182 л. Цвет: Белый

Как кружка для дома идеальна, заварил с утра и на весь день!

Достоинства:
    Хорошие качество, большой объём, долго держит тепло часов 6 точно
    Недостатки:
    Слабая резьба на крышке, не герметично легко открывается после закручивания
    • Мирослав Н***

Разобрался с резьбой, держит крепко

• Аріна
    Отзыв от покупателя. Продавец: VistaRoam. Объем: 1.18 л. Цвет: Белый

Доповнення до мого відгуку. Все чудово, кружку замінили. Все швидко, дякую за співпрацю!

• Продавец  VistaRoam

Дякуємо за відгук!

• Аріна
    Отзыв от покупателя. Продавец: VistaRoam. Объем: 1.18 л. Цвет: Белый

Замовила колір як на картинці, а прийшов іншого кольору. На термосі також є бруд(якась крапля фарби), який не відмивається

Недостатки:
    Не той колір, наявність бруду
  • Ярослав П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Объем: 1.182 л. Цвет: Светло-зеленый

Прикріпляю фото кружки, для розуміння процесу контролю продавця lame shop і в цьому вся назва))

Неозброєним оком помітно невідповідність кольору з тим, що продавець публікує в оголошенні.
    Крім того, порівнявши кружку з придбаною на пряму у оригінального виробника - можу впевнено стверджувати, що це ще й паль.
    2/10 не купуйте в них, ні якості товару, ні адекватної комунікації

Достоинства:
    Жодних
    Недостатки:
    Невідповідність кольору товару
    Комунікація продавця
    • Продавец  Lemeshop

Добрий день. Дякуємо за ваш відгук. Нам дуже шкода, що кружка не відповідала вашим очікуванням. Ми завжди намагаємось максимально точно відображати колір та характеристики товару на фото, але через налаштування екранів чи партій виробництва можливі невеликі відхилення. Щодо якості — усі наші товари проходять контроль перед відправкою, тому ми просимо таких випадків повідомляти одразу, щоб ми могли запропонувати заміну або повернення. Ми цінуємо вашу думку та будемо працювати над покращенням комунікації і точності описів.

• Ярослав П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Объем: 1.182 л. Цвет: Светло-зеленый

Отримав кружку зовсім не того кольору, що замовляв. Продавець вигадує правила повернення і просить оплатити його.
    Будьте обережні, замовляючи щось у цього продавця.

Недостатки:
    Отримав зовсім не ту кружку
    • Продавец  Lemeshop

Дякуємо за ваш відгук. Згідно з нашим контролем та фото товару на сайті, колір кружки повністю відповідає замовленому. Тому претензія про невідповідність кольору є необґрунтованою. Повернення за наш рахунок у такому випадку не передбачене, адже товар доставлений саме той, який ви обрали. Якщо все ж бажаєте повернути товар, ви можете оформити повернення через Розетку відповідно до їхніх правил. Просимо уважніше перевіряти замовлення перед покупкою, щоб уникнути непорозумінь.

• Валерія П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Объем: 1.182 л. Цвет: Светло-зеленый

Дякую. Я у захваті. Якісний термос, дуже стильний та зручний. Я з ним всюди)

• Андрій П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Объем: 1.182 л. Цвет: Светло-зеленый

Термос гарний та якісний, чудово справляється зі своєю функцією!

• Олена К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Объем: 1.182 л. Цвет: Светло-зеленый

Класна чашка, я дуже задоволена. Якість відмінна, температура кави зберігається довго.

• Яна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Animal Towns

На 2 рази - кришка перестала закриватися.
    Виглядає класно та надійно ,та я не думала ,що в неї кришка злетить швидше ніж моя
    А насправді обідненько.

Достоинства:
    Тримає гарячий напій до 6-7 годин
    Недостатки:
    Не закривається кришка
  • Женя Л***

Дуже крута

• Александр К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Объем: 1.2 л. Цвет: Серый

Отличная и удобная кружка. Хорошо держит температуру

• Ганна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KVIM. Объем: 1.18 л. Цвет: Белый

Замовила одразу три різні кольори на подарунок.Розуміла що це не оригінал,що довго гаряче тримати не буде,але ж все-таки хоча б кришка має щільно закриватися.Кришка по різьбі прокручується .Рідина витікає з під заглушки на кришці.Менеджер по телефону сказала що дуже класні термокухлі,собі би взяла.Замовлення #868073403

Достоинства:
    Не РЕКОМЕНДУЮ
    Недостатки:
    Не РЕКОМЕНДУЮ
  • Альона
    Отзыв от покупателя. Продавец: VistaRoam. Объем: 1.18 л. Цвет: Белый

Дуже задоволена товаром та роботою продавця! Швидко відправили: вчора замовила – сьогодні вже отримала. Особливо дякую за швидкий зворотний зв’язок, коли той був потрібен!

Достоинства:
    Клієнтоорієнтованість, швидкість, якість
    • Продавец  VistaRoam

Дякуємо за відгук!

• Наталія В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Animal Towns

отримала бутилку станлей , Забрала нібито все добре бо не можна розпакувати поки не оплатиш! прийшли додому бутилка стесана з одного граю біля кришки , пошкоджена емаль і фарба. Бутилка протікая в багатьох напрямках , не герметична.
    від фірми станлей я очікувала кращого , Сподіваюсь я можу її якось замінити і отримати якість цього бренду.

• Продавец  Animal Towns

Вітаємо, Наталіє! Нам щиро прикро, що ви отримали товар у такому стані. Ми дуже цінуємо довіру до нашого магазину, проте, на жаль, ми не застраховані від рідкісних випадків виробничого дефекту або пошкоджень під час логістики.

Хочемо запевнити, що ми завжди готові до діалогу, якщо клієнт отримав товар неналежної якості.Та завжди готові виконати обмін товару у випадках, коли товар із дефектом від заводу.