- Софія М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Приїхала за день (відправка неділя - приїхало у понеділок). Все працює і в хорошому якості. Розміри співпадають із описом товару. Рекомендую
- Достоинства:
- Все перелічене
- Оксана П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Очень хорошая вещь . Я довольна.
- Недостатки:
- Ручка слабовато.
- Наталия К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Шерсть тварин з ковра та меблів збирає добре, покупкою задоволена, дякую.
- Достоинства:
- Зручна у використанні
- Недостатки:
- Не має
- Анатолій Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Можна придбати
- Достоинства:
- Зроблено нормально
- Недостатки:
- Сама не миє
- Альона Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не знаю для вікон бо чоловік зразу сказав для вікон не підходить (він миє вікна)а для диванів добре підійшло добре збирає шерсть від котів щітка
- Достоинства:
- Добре збирає шерсть
- Недостатки:
- Не підходить для вікон гумка дуже жорстка
- ТарасОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Качество товара
- Алла С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купувала для прибирання шерсті тварин, нажаль, ефекту нуль.
- Недостатки:
- Не для прибирання шерсті
- АннаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарна щітка, добре порається з прибиранням шерсті з меблів, також зручно мити плитку на кухні в ванні. Але на жаль дуже не зручна і хліпка ручка, надширока для дівочої ладоні закруглина лише з ліцивої сторони внутрішня сторона ребриста через це не зручно тримати. Пластик ручки м'який вона прогибається ( зламався крепіж між двома сегментами ручки при мінімальномі натисканні).
- Недостатки:
- Не зручна ручка.
- Наталья Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хорошая щёточка! Но коврик на полу чистить неудобно.
- Леся Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Товар гарної якості. Але в мене тільки одне питання. На коробці з одного боку інформаційні написи англійською мовою, з іншого - РОСІЙСЬКОЮ. Українською знайшли збоку наліпку мега дрібним шрифтом. На одинадцятому році війни та на третьому році повномасштабки, це що? Як це можна розуміти?
- Достоинства:
- Функціональність, якість
- Недостатки:
- Таке враження, що сірі поставки з РФ
- Дмитрий Б***
Это поставки из Китая.Китайцев проблемы Украины волнуют так же как и проблемы китайцев Украину. Если будут массовые заказы тогда они напечатают на украинском.
- Вадим
Дванадцятому і четвертому...
- Артем Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Доволі зручна , розводів нема ! Компактна, розбираеться , зручна річ.
- Достоинства:
- Компактна
- елена н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Це моя перша щітка такого плану. Спробувала і залишилася задоволена результатом. Вікна чисті і без розводів. Зроблено якісно, вона компактна, займає мало місця при зберіганні
- Анатолій Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Компактна,на диво якісно зроблено.
- Достоинства:
- на диво якісно зроблено
- Недостатки:
- поки не використовував
- Діана Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Зручна,виготовлена з якісних матеріалів.
- Олена Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже зручна у використанні, невеликі габарити. Багатофункціональна, можна використовувати не тільки для вікон
- Светлана Ц***Продавец: Rozetka
Добрий вечір, представники «Розетка» 09.05.25 о 18:15 оплатила замовлення 850229876 та 850229875 на суму 605 грн через Apple Pay, згідно з квитанцією операція пройшла успішно, разом з тим в розділі «Мої замовлення» стоїть, що замовлення скасовано у звʼязку із відсутністю оплати, при цьому кошти на рахунок не повертались. Проясніть ситуацію! Квитанції про оплату додаю!
- Достоинства:
- Не мала змогу оцінити