Отзывы покупателей о Краска-краситель для ткани серия Incanto Italia «Blu marine» тёмно-синий, 300 г
- Олександр К***Отзыв от покупателя. Продавец: BackColor
Перша спроба була невдалою (коментар вище). Після консультації із продавцем, на другій спробі все пофарбувалося. Головне підібрати режим та температуру. Ще на результат впливає колір речі, яку хочете пофарбувати.
Рекомендую!
Попередній мій відгук не беріть до уваги.- Достоинства:
- Відповідає опису
- Недостатки:
- Потрібна більш детальна інструкція до режимів та температури
- Олександр К***Отзыв от покупателя. Продавец: BackColor
Гроші на вітер!!!!
Купив насиченого синього 5 пачок по 300 г + 4 пачки чорного по 400 грам. на суму 1390грн. Вирішив відразу спробувати на синіх шортах (вигоріли на сонці), а ефекту 0. Спробував ще раз, той самий 0. Вирішив ще поекспериментую пофарбувати чорні джинси, і сам не знаю на що я сподіваюся.
Питання до "Розетки", що ви можете порадити покупцю у таких випадках? Адже продавець, з вашою допомогою обманює людей.- Достоинства:
- Недостатки:
- не відповідає дійсності
- Олександр К***
Поспілкувавшись із продавцем я зробив висновок, що кожна річ індивідуальна і фарбується вона у своєму режимі та температурі. 100% -а бавовна, фарбується в режимі бавовна при 60 градусах, результат відмінний. Рекомендую!
- Віктор Г***Отзыв от покупателя. Продавец: BackColor
Вражений результатом. Малював джинси (висипав всю пачку) після прання зрозумів, що хватило б і половини. Порошок стає синім під час реакції з водою, колір джинсів насичений темно синій! Супер
- Достоинства:
- Працює!
- СофіяОтзыв от покупателя. Продавец: BackColor
Не працює, намагалась пофарбувати бавовняну футболку темно-синього кольору, щоб приховати сліди вигорання на рукавах, дотримувалась інструкції - результат 0.