- Альона П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер корпуса: 45. Цвет корпуса: Slate. Цвет ремешка: Black Leather
Серед всіх годинників цей годинник саме те що я шукала. До 10-и днів тримає заряд,що дуже зручно. Більш точно і якісно рахує кроки,сон і всю вашу активність. Має GPRS карту та можливість розмовляти по годиннику,а головне не хрипить динамік навіднині від інших годинників.коштує своїх коштів. Раджу
- Достоинства:
- Якісний годинник
- Недостатки:
- Нікіта К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер корпуса: 45. Цвет корпуса: Slate. Цвет ремешка: Black Leather
Годинник топ, те що я хотів. Не треба заряджати через день, датчики гарно працюють.
- Достоинства:
- Довго працюють без підзарядкий (15 днів у звичайному режимі, 30 у економ і до 5 якщо завжди активні; якісні датчики, краще ніж у більшості конкурентів.
- Недостатки:
- У порівнянні з іншими розумними годинниками юзер експірієнс дещо гірше, менш інтуітивний. Але якщо це ваш перший розумний годинник, то ви і не помітите цього.
- В’ячеслав О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер корпуса: 45. Цвет корпуса: Slate. Цвет ремешка: Black Leather
Годинник супер, ще і запасний ремінець дали.
Дякую.- Достоинства:
- Гарний дизайн, Стильний годинник, Класний циферблат.
- Недостатки:
- Поки немає.
- ВіталійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер корпуса: 45. Цвет корпуса: Slate. Цвет ремешка: Black Leather
Очікування виправдані. Рекомендую!
- Достоинства:
- Все супер!
- Недостатки:
Отзывы про товар у других продавцов