Отзывы покупателей о Уничтожитель лампа от комаров и других насекомых уличная Noveen IKN7 IPX4 (SHiz16700)

• Владислав А***

Придбав цю лампу на балкон, бо замучили комахи, які просковзували крізь сітку. Свою функцію вона повністю виконує. На дні лампи є кошик для «збору комах», який легко відкручується і очищається. Вона не світить яскраво, щоб заважати спати, якщо світло від неї потрапить у кімнату. Шуму від неї не чув, запахів немає. Покупкою задоволений.

Достоинства:
    Безшумна при роботі, є відповідний трескіт, коли комаха потрапляє в пастку;
    Достатньо довгий шнур;
    Кошик для збору, який легко очищується;
    Відсутній за запах і дискомфорт від світла
    Недостатки:
    Трошки незручно чистити самі лампи від пригорілих комах
    • Представник бренду

Дякуємо за розгорнутий відгук і високу оцінку, бажаємо приємного користування!

• Алла Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SmartGray

Товар не відповідає опису взагалі!!! За 3 години роботи жодного комара не постраждало. Зате постраждали ми, повністю покусали комарі. Як зробити повернення товару?

• Виктор К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KRS

Не працює як треба, комахи пролітають повз нього

Достоинства:
    Гарно упакований
    Недостатки:
    Не працює як треба, комахи пролітають повз нього
    • Таня Л***

Я коли перший раз купувала таку лампу теж виникли проблеми. Магазин порадав встановити вище ( десь приблизно підняла на 2 метри від підлоги) і все почало працювати. А ще я з площею не вгадала) Взяла замалий).

• Продавец  KRS

Краще встановлювати знищувач на 1,5-2 метри над підлогою та так, щоб він нічим не затулявся. Тоді буде все працювати.

• Максим С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VGS market

Пара фоток вдогонку.

• Максим С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VGS market

Пристрій дієвий і загалом вся інформація коректна. Але звісно є але польових умов.
    1. Почнімо з того, що вдень (тобто вранці та ближче до вечора, коли комарі є) світло лампи конкурує з денним світлом, тож комарі майже на неї не летять. А вночі лампа конкурує з вашим освітленням.
    2. Штука дійсно привертає комах, але не всіх. Поки одні комарі летять на світло, інші летять на вас. Ще гірше, якщо ви сидите за столом - комарі під столом не відволікаються на світло лампи. У нас у селі комарів настільки багато, що з лампою ми різниці не відчули.
    3. Коли комах вбиває струмом, стоїть запах смаженого волосся. Якщо комах багато, він не зникає.
    4. Куди ставити лампу? Якщо ви ставите її в центр вашої тусовки, то її починають обліплювати комахи, що не дуже зручно. Якщо збоку - то комахи з іншої сторони летять до світла повз вас і не виключено що можуть зробити на вашому тілі зупинку з обідом. Тобто я би скоріше купував не потужнішу лампу, а 3-4 таких же, і ставив би довкола місця збору.

В цілому інформація про покриття в 55 квадратів можлива й коректна в тому сенсі що в цьому радіусі комахи помічають світло, але позбутися їх остаточно за допомогою такого механізму, мабуть, неможливо - принаймні, в селі.

Достоинства:
    - приємне блакитне світло
    - кільце щоб повісити
    - зйомний відсік для мертвих комах
    Недостатки:
    - Дріт 2м, мені не вистачило
    - можливо, ще не розібрався, але знімати комах з металевої огорожі не дуже зручно
    - дріт виходить збоку, тож якщо підвісити лампу за дріт, вона висітиме криво
    • VGS m***

Щиро дякуємо за відгук!

• Татьяна

Получила удовольствие, читая Ваш отзыв). Прямо все как будто увидела в действии). Респект!
      P.S. Комаров у нас на даче тоже тучи, лес рядом.

• Євгеній О***

Цікаво чи не пробували ви використовувати інші способи типу фумігаторів чи ультразвук?
      Шукаю що купити для двору і в хату

• Евгения
    Продавец: VGS market

Не работает вообще

• Akgo B***
    Продавец: QZS

Отзывов нет хотя топ продаж.как так?