- Діана М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-серый с серым. Размер: 42
Все супер
- ВіталійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-серый с серым. Размер: 45
Рекомендую.
Соответствует
- Олексій Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-серый с серым. Размер: 42
Щойно придбав. 18 тисяч оргазмів - це все що я можу сказати після того як поміряв ці кросівки! ))) На нозі сидять просто чудово. Подивлюсь скільки прослужать, бо ходжу доволі активно. Але за свої гроші дуже пристойний варіант!
- Надія з***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий. Размер: 43
Як завжди якість - супер!
- Алексей Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий. Размер: 43
Удобные кроссовки, легкие.
- Ольга Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий. Размер: 40
При придбанні все гуд, поносив син трохи, через місяць задня частина пʼяти вже стерлася тканина, устілка не дуже якісна. Таке враження що це не оригінал
- Достоинства:
- Легкі
- Недостатки:
- Якість не схожа на оригінал
- Костянтин М***Отзыв от покупателя. Продавец: Take a step. Цвет: Синий. Размер: 44
Кроссовки отличные, удобные, лёгкие, идут размер в размер
- Достоинства:
- Качество
- МаринаОтзыв от покупателя. Продавец: Take a step. Цвет: Синий. Размер: 46
Беру сину вже другу пару. До цього брала більш світлі. Легкі та зручні, гарно перуться в машинці.
Широкая
Высокий
Соответствует
- Олександр Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Take a step. Цвет: Серый. Размер: 42
Достатньо якісний товар. Легкі і красиві. Але побачимо як будуть носитись
- Достоинства:
- Достатньо якісний товар.
- Недостатки:
- не виявлено
- Олексій П***Отзыв от покупателя. Продавец: Take a step. Цвет: Серый. Размер: 41
Оригінальний, якісний товар
Дякую продавцю за чудовий сервіс- Достоинства:
- Акційна ціна
- Недостатки:
- Поки не виявив
- Липейко В***Отзыв от покупателя. Продавец: Take a step. Цвет: Синий. Размер: 43
Купив те, що хотів
- Иван М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий. Размер: 43
Хороші кросівки
- ВіталійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-серый с серым. Размер: 43
Ношу 2 місяці. Кросівки супер.
- Достоинства:
- Нога просто кайфує в них.
- Недостатки:
- Хіба що ціна без скидки.
- Дмитрий Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-серый с серым. Размер: 43
Вже роками замовляю Skechers, і ще ні разу не підводили мене. Топове спортивне взуття за доступними цінами. Набагато краще ніж інші бренди.
Ця модель мені лягла ідеально на ногу, дуже класно устілка приймає форму ноги, і ходити дуже приємно.
Зовнішній вигляд повністю відповідає картинкам, сірий універсальний колір під будь-яке вбрання.- Достоинства:
- Круті кроси від улюбленого виробника, Memory Foam топ
- Недостатки:
- Не знайшов
Средний
Соответствует
- Галина Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-серый с серым. Размер: 45
Кросовки очень понравились,сын доволен.
- Достоинства:
- Стелька повторяет форму стопы,поэтому удобные.
- Недостатки:
- Не обнаружили
- Ольга С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-серый с серым. Размер: 45
Кросівки зручні і гарної якості.
- Сергей К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий. Размер: 43
Мені дуже подобається взуття цієї фірми.
- Охман С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-серый с серым. Размер: 43
Доброго дня!
Купив майже місяць тому кросівки, в цілому покупкою задоволений, але на другій неділі носіння на правому кросівку порвалась устілка і почала завертатись до початку кросівка, тобто до пальців. Підкажіть будь ласка чи є якась гарантія на товар та чи є можливість замінити устілку на правому кросівку?Завчасно дякую!- Достоинства:
- Недостатки:
- Выше написан.
Експерт RozetkaДоброго дня!
Дякуємо за звернення.
Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням.
- Олександр Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-серый с серым. Размер: 42
На літо дуже класні, легкі
- Сергій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий. Размер: 43
Зручні
- Сергій ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий. Размер: 45
Нормальні
- ЄвгенійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий. Размер: 44
Не перший раз купую кросівки скетчерсів на розетці, все було чудово, 2-3 роки мініму ходив без питань, але!!!!! в цей раз купив кросівки 12 травня і ось до сьогодні на них вже протерся задник, тобто практично місяць, це для мене якийсь нонсенс. хоча купував в розмір тому що перезамовляв декілька разів, шнурував їх також добре, але маю що маю.
Служба підтримки сказала що я сам винен в цьому тому що не по розміру або не вірно були зашнуровані, тобто до цього 2 пари кросівок скечерсів які я також тут купував і в загальному відносив 6 років я напевно в них літав, а не ходив. Підтримка на висоті...- Ганс
Пощастило вам що у вас лише цього разу задники протерлися. У мене вони протираються у всіх кросівках не лише в скетчерсах.
- Екатерина Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий. Размер: 43
Класні кроси ,розмір в розмір ,зручні ,чоловік задоволений, розетка Вишгород молодці
- Достоинства:
- Якість ,вартість
- Недостатки:
- Кобеляцкий Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-серый с серым. Размер: 44
Все подошло, на размер больше, легкие.
- Андрей А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий. Размер: 42
Відмінний товар
- Олександр Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий. Размер: 44
М'які та зручні. Розмір відповідає сітці. Зручна стелька
- Достоинства:
- Зручні та легенькі
- Недостатки:
- Поки не виявив
- АртемОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий. Размер: 43
Кроссовки - топ. Спустя год не потеряли внешний вид, а по комфорту - одни из лучших, что я носил.
- Світлана Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий. Размер: 46
- Достоинства:
- Легкі зручні
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий. Размер: 45
На сьогодні оцінка - добре
- Достоинства:
- Легкі. Зручні.
- Недостатки:
- Легко забруднюютьсч
- Тарас Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий. Размер: 45
Якісні
- Інна З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий. Размер: 43
Хороші кросівки
- Достоинства:
- Зручні, легко доглядати
- ЮрійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий. Размер: 45
Ціна в принципі непогана була, завжди було цікаво, що таке той Skechers. Посадка зручна, підйом середній, де пальці вільне місце по ширині, у кого широка нога або підагра думаю будуть зручні. Не маркі, бо дороги в нас не миють, і всюду пісок....в авто в них теж зручно. Але хотілося б м'якіші трохи, ношу багато сезонів Li-ning, то ті м'якіші. В цілому рекомендую на більш-менш адекватний прайс
- Достоинства:
- Відповідають розмірам, колір
- Недостатки:
- Трохі твердуваті, ношу Li-ning, вони м'якіші
Средний
- Юрій
Повернув по гарантії через місяць носіння, одягав від сили 10 разів по асфальту в магазин пройтись. Устілка просто запала, гарантія була місяць, але по законодавству, гарантія це сезон, тобто 3 місяці. Грощі повернули. Дякую Розетка
- Олексій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-серый с серым. Размер: 42
Трохи парять навіть не на жарі, не хватає розміру 42,5! Заказував 43 завеликі, а 42 трохи замалі, прийшлось розношувати.
- Достоинства:
- Легенькі, зручні, стильні
Маломерит
- Андрій Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий. Размер: 42
Зручні , легкі .
- Зоя М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий. Размер: 44
Розмір відповідає таблиці замірів. На широку ногу. Тільки купили. Як поведуть себе у використанні побачимо.. Розетка-вам 5 зірочок за обслуговування.
- Марина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-серый с серым. Размер: 46
Сын доволен, говорит что очень удобные при ходьбе по сравнению с кроссовками другого производителя, которые он носит.
- Достоинства:
- Красиво смотрятся на ноге, легкие, удобные
- Недостатки:
- пока не выявлено