- Аліна М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 41
Брала для вигулу собак, легкі, зручні і можна прати
- Ірина В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 39
Кросівки дуже гарні на вигляд та зручні, але через два тижні вони прорвалися всередині,там де задник,погана якість матеріалу.Колись брала такі і носила 6 років,ці не протримались і місяць.Дуже обурена цим фактом
- Дарія Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Take a step. Цвет: Черный. Размер: 40
Все супер! Носимо з задоволенням!
- ІринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 37
Дякую за швидку доставку. Кросівки якісні, зручні та невагомі.
- ЄвгеніяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый. Размер: 37
легкі зручні
м'які.
але якість ... на рік , два максимум
моїм не має ще й року,- Достоинства:
- вага
- Недостатки:
- ціна, якісь
- Оксана В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 38
Сподобались
- Достоинства:
- Зручні
- Олена Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бежевый. Размер: 37
Враження чудові, повністю відповідають розмірній сітці, на довжину стопи 24 , стелька 24,5, сіли як треба, стопі комфортно. Дякую.
Чудові кросівки! Розмір підійшов ідеально, обслуговування чудове! Дякую дівчатка)))
- ТетянаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 39
Дуже зручні. Через високу підошву носила до настання морозів. Якісно пошиті. Нарікань немає. Рекомендасьон )
- Достоинства:
- Легкі та мають ортопедичні конструкцію
- Роман К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Размер: 39
Брал куме, говорит удобные, лёгкие.
- Достоинства:
- Цена, качество.
- Недостатки:
- Анастасія В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 38
Це мої перші Skechers. Я від близьких рідних людей так багату чула позитивних відгуків, що і собі захотілось.
Я замовила 38 розмір, хоча потрібен був 37,5, але його не було в наявності.
Я їх так хотіла, що й 38 рада. Сподіваюсь не пошкодую. Хоча на лівій нозі сидить добре і 38 - Тетяна Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Размер: 41
Дуже зручні, легенькі і не жарко літом.
- Достоинства:
- На нозі майже не відчуваються.
- Олена Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 39
Рекомендую
- Достоинства:
- Чудові, зручні, функціональні, якісні.
- Недостатки:
- Немає.
- Людмила О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Размер: 38
Легкі, зручні,розмір відповідає. Прала в пральній машині. Все ок! Висохли швидко. Покупкою задоволена.
- Недостатки:
- Не виявила
- НаталіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 40
вирішила, що 2х пар цих чудо-кросівок замало і мені потрібні ще чорні. тепер 3 пари, 2є світлих (білі та бєжеві) і ці. докуповую їх собі кожен рік по парі. і досі всі як новенькі.
- Достоинства:
- легкі, літні
- Тетяна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Размер: 39
На вузьку ногу
Po - Інна В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бежевый. Размер: 39.5
Не рекомендую категорично. Зовні все ок, а всередині дуже ненадійний матеріал. З моменту покупки, 9 квітня цього року, кросівки мають такий стан. Почали рватися через пів місяця. І це неактивне носіння. Особливості ноги тут ні до чого. Купували з подругою - та ж історія.
- Недостатки:
- Низька якісь
- ЄвгенійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Размер: 38
Чудові кроссівки
- Достоинства:
- Якість, насичено білий колір, дуже зручна устілка
- Алла Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Take a step. Цвет: Бежевый. Размер: 39
Рано зраділа покупці..... На третій день вже почала просідати підошва... і це я навіть не ходила в них на далеку відстань! Зранку 20 хв. до роботи(там перевзуваюся) в ввечері 20 хв. до дому.
І все!!! Це тільки мені так пощастило чи це така якість взуття???
Тепер на почті( розетка) стоїть ще одна пара Скечерс , замовила ще іншу модель, і я вже зовсім не впевнена,що піду їх забрати....
Засмучена і розчарована!Соответствие полноте
- Продавец Take a step
Дякуємо за відгук! Нам щиро шкода, що ви залишились незадоволені покупкою
Підошва в цій моделі дійсно виготовлена з матеріалу EVA — це легкий, м’який і гнучкий матеріал, який часто використовується у взутті саме через комфорт при ходьбі. Проте, як і будь-який інший м’який матеріал, EVA має особливість злегка просідати під індивідуальну анатомію стопи вже в перші дні використання — це природний процес адаптації, а не ознака браку чи зносу.
- Ольга У***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бежевый. Размер: 39
Дуже подобаються. М'які, зручні, ноги зовсім не втомлюються.
- Достоинства:
- Все подобається
- Недостатки:
- Наталка С***Отзыв от покупателя. Продавец: Take a step. Цвет: Бежевый. Размер: 37.5
Нові- гарні на зовнішній вигляд та зручні.
Але взула два рази - зморщилася підошва. Такої якості взуття взагалі не має продаватись, тим більше, за такі гроші. Розчарована та засмучена- Достоинства:
- Гарний колір
- Недостатки:
- Зморщилась підошва
- Продавец Take a step
Дякуємо за відгук! Нам щиро шкода, що ви залишились незадоволені покупкою
- Лариса Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Take a step. Цвет: Бежевый. Размер: 37.5
Дуже сподобалися!
- Достоинства:
- Легенькі,підійшли на середньо широку ніжку
- Алла Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Размер: 41
Дуже подобаються.Супер!
- Достоинства:
- Легкі та комфортні.Самі улюблені.
- Галина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый. Размер: 38
Цвет не серый, а где-то молочной зелени. Самое главное, что на сайте на моем ноуте кроссовки смотрятся серыми, а на компьютере в пункте выдачи зеленоватыми, как на самом деле. Непонятно...
- Недостатки:
- Несоответствие цвета.
- Оксана К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Размер: 38
Мої улюблені кросівки!!! Величезний плюс, що можна прати в пральній машинці! На них так і вказано виробником. Першу свою пару я купила в Італії в 2022 році і носила ось до останніх днів. Прала регулярно, бо вони ж білі і швидко брудняться. І тільки зараз з'явилась невеличка розклейка по шву. Але ж я їх виносила три сезони. Вони були і є моїми улюбленими! Дуже зручні!!!! В мене є проблема, що великий палець впирається в стіночку взуття. З цими кросівками такої проблеми немає. Залишаю собі старі для подорожей, а нові, що прийшли мені минулого тижня, для прогулянок )) Кросівки, що придбала на Розетці, і кросівки, що я придбала в Італії ідентичні. Навіть коробка ))
- Достоинства:
- Дуже, дуже зручні. Можна прати в пралці.
- Недостатки:
- Пил забивається у згин і погано відперається.
- Оксана Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Размер: 38
Ідуть на 39 розмір, уважно зрівнюйте розмірну сітку.
- Достоинства:
- Легкі, зручні
- Тетяна Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Размер: 38.5
Кросовки пречудові,супер зручні, кайфую))) Дякую розетці за швидку доставку)
- Достоинства:
- Легкі
- Недостатки:
- Жодного
- Вікторія Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Размер: 38
Супер!
- Олена Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бежевый. Размер: 39
Все добре
- Роман З***Отзыв от покупателя. Продавец: Take a step. Цвет: Розовый. Размер: 39
Легкі, зручні, подобалися
Средняя
- Ольга Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Take a step. Цвет: Бежевый. Размер: 37
Кросівки Sketchers як завжди чудові!
- Достоинства:
- Зручні, гарні
- Людмила П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Размер: 40
Дякую все добре!
- Достоинства:
- легкі, м'які
- Галина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 39
Купувала собі на 40розмір, але носить син. Тільки нещодавно змінив на зимове взуття.
Кросівки зручні, акуратні, комфортні.
Люблю скетчерси- Достоинства:
- Легкі, якісні, зручні, акуратні
- Недостатки:
- Шнурки)) Люблю липучки
- Олена Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 38
Дуже зручні і гарні кросівки. На не дуже широку ногу. На довжину стопи 25 см підійшов розмір 38.
Пружна підошва і устілка меморі. Виглядають як на фото.- Достоинства:
- Пружна підошва, акуратно виглядають на нозі.
- Недостатки:
- На момент купівлі не має.
- Олена Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 38
В принципі виглядають дуже охайно, мінімалістично і стримано. Донька підліток зацінила. Подивимось як будуть носитися
- Достоинства:
- Охайні, зручні
- Недостатки:
- Поки що не виявили
- Марианна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 38
Супер якість. Дуже зручні
- Достоинства:
- Все