Отзывы покупателей о Органайзер кофр сумка из 2 шт для хранения вещей одежды постельного белья подушек одеял тканевые плотные складные вместительные большие прочные практичные 49х37х31 см в шкаф стеллаж в гардероб серый + в комплекте кодовий замок 2 шт ММ1 3DTOYSLAMP

• Анна М***

Товар відповідає опису. 100 % коштує своїх грошей

• Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Анно! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей у нашому магазині!

• Римма Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE

Якість гарна! Органайзер справно ховає від пилу всі речі.

• Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Ріммо! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей у нашому магазині!

• Дарина С***

Стильно,практично,удобно. Товаром довольна!

• Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Дарино! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей у нашому магазині!

• Злата Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE

Органайзер виготовлений з якісного матеріалу, добре тримає форму та захищає речі від пилу. Зручно розміщується у шафі.

• Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Злато! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей у нашому магазині!

• Світлана К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE

Круто що матеріал міций і вміщується багато речей.

• Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Світлано! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей у нашому магазині!

• Мария С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE

Органайзери дуже класні і зручні. Замочки дуже файні

• Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Марію! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей у нашому магазині!

• Наталья Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE

Органайзер добре держить форму і місткий, зручно зберігати одяг і постільну. Пил не збирається.

• Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Наталіє! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей у нашому магазині!

• Світлана Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE

Кофри якісні, захищають речі від пилу і ще виглядають стильно!

• Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Світлано! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей у нашому магазині!

• Альбіна Б***

Крутий органайзер. Зроблено якісно. Своїх грошей коштує

• Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Альбіно! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей у нашому магазині!

• Таїсія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE

Якість гарна. Органайзери добре тримають форму, пил не пропускають. Замочок прикольний

• Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Таїсіє! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей у нашому магазині!

• Елеонора О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE

Органайзер добре справляється зі своїм завданням зберігати різні речі у шафі. Завдяки замочку речі не висипаються. Простір став більш впорядкованим. Раджу

• Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Елеоноро! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей у нашому магазині!

• Олександр Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE

Добре тримають речі, не розвалюються

• Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Олександре! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!

• Олена Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE

Місткі, жорсткі стінки, добре тримають речі в ящику. Підійде для будь-яких речей. Пошив якісний.

Достоинства:
    Місткі, якісні
    Недостатки:
    • Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Олено! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!

• Василь П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE

Зберігаю постільну білизну в цих органайзерах. Дуже зручно, органайзери достатньо місткі. Я задоволений ними!

• Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!

• Денис С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE

Комплект якісний та місткий! Ідеально для зберігання речей!

• Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Денисе! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!