Отзывы покупателей о Повербанк для ноутбука 100000 mAh 65W PD Hoco быстрая зарядка 6 USB 2 Type-C с LED-фонарём Черный

Оценка пользователей 4.58/5
  • Владислав К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GadgetTendsUA

Гарний апарат за свої кошти

Дуже дякуємо за відгук

банка незламностi

Пане Ігор, команда GadgetTendsUA дякує Вам за Ваш відгук

• Ярослав О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GadgetTendsUA

Приехало вовремя, целостность в норме. Пока всё устраивает, на стадии калибровки, если появятся нюансы - дополню

• Продавец  GadgetTendsUA

Дякуємо за відгук, для нас це важливо

• Микита
    Отзыв от покупателя. Продавец: GadgetTendsUA

Нажаль мені цей павербанк не підійшов під зарядку ноутбука, але ставлю 5 за обслуговування. Зв'язався з продавцем, домовились про обмін на інший павербанк. Все прийшло швидко.

Достоинства:
    Хороше обслуговування
  • Димитрий С***

Дякую! Все працює!

• Ірина Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GadgetTendsUA

Це любов! Коли 5 діб підряд не було електроенергії, екофло здох за добу, а цим чудом всією сім’єю заряджали телефони і планшети.
    З аксесуарів до нього йде хороший шнур, то ж важливо добре підібрати сам блочок зарядки, бо звичайним можна заряджати і 12 годин.
    Для швидкої зарядки підключала до екофло і зрештою купила блочок 65w, тепер швидко заряджається і від мережі.

Достоинства:
    Довго тримає заряд, стійкий і стильний.
  • Павло Б***

Отличный Павер

Достоинства:
    100к mah
    Недостатки:
    Нету
  • Руслан С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GadgetTendsUA

Прийшла розряджений . Після зарядки до 100% при розряді дойшовши до 40 % вимкнувся . Не знаю нормально це чи ні ? Повертати або ще поспостерігати ?

Достоинства:
    Велика ємність
    Недостатки:
    При розряді падає в 0% при 40 %
    • Продавец  GadgetTendsUA

Вітаю, зробіть 2-3 цикли , якщо проблема не зникне, зробимо обмін на новий

• Юлія С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GadgetTendsUA

Якісний павербанк, надовго вистачає. При теперішніх умовах дуже рятує.

• Єгор Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GadgetTendsUA

Переше враження - не подобається. Розряджається до 45%, а потім прказує одразу 0%. Перший раз подумав що лічільник не відкаліброван. Другий раз така саме історія.
    Ще поміряю скільки він бере і віддає. Якщо результати вимірів не будуть відповідати заявленим виробником, буду сдавати.

Достоинства:
    Поки що не спостерігаю
    Недостатки:
    Технічні параметри не відповідають заявленим.
    • Єгор Ч***

Постачальник швидко відреагував на скаргу і зробив заміну. Дякую. Зараз тестую.

• Олександра Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GadgetTendsUA

Швидко надіслали товар. Павербанк працює. Можна підключити декілька пристроїв одночасно.
    Дякую адміністратору магазину за допомогу у підборі перехідника від цього павербанка до ноутбука!

Достоинства:
    Тримає заряд. Можна заряджати кілька пристроїв одночасно. Хороший павербанк.
    Недостатки:
    Ще не знайшла.
    • Олександр Ш***

А який саме перехідник треба?

• Леся Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GadgetTendsUA

Купила другий такий, покупкою задоволена. Виручає коли немає довго світла а працювати потрібно.

• Валентин С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GadgetTendsUA

Все працює нарікань не має.

• Олексій Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GadgetTendsUA

Нет блока для зарядки ! Дополнительный блок зарядки стоит денег!

Недостатки:
    Блок для зарядки устройства отсутствует!
  • Тетяна Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GadgetTendsUA

Душе класний пристрій, все ок.

• Валерий П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GadgetTendsUA

Зарядив ноутбук до повного - витратив 3% заряду. Чудова штука для підтримки орг техніки.

Достоинства:
    Дуже велика ємність, заряджає IPad і ноутбук без проблем, автоматичне регулювання напруги, в залежності від споживання техніки (до прикладу, ноутбук на зарядці тягне 20 вольт). Інтуїтивне і інформатив
    Недостатки:
    Дуже довго заряджається сам, хоча швидкість зарядки дуже залежить від блоку живлення.
  • Ілля А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GadgetTendsUA

Сподівався в один тайпсі втикнути зарядку, а в інший - девайс. Ну, він так не вміє - в нього не тільки нема passthrough, він ще й не віддає енергію через тайпсі коли заряджається (напевне це захист такий, розумію). Але бачили очі що купували.
    Комічно великий павербанк щоб не паритись взагалі. Мій ноут від нього можна зарядити з 10% до 100% шість раз.

Достоинства:
    Великий
    Недостатки:
    Не вміє одночасно заряджатись і віддавати енергію
  • Юлия П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GadgetTendsUA

Павер супер , держит очень долго, успела купить по скидке

Достоинства:
    Все суперр
    Недостатки:
    Нету
  • Сергій Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GadgetTendsUA

Хороший павербанк. Заряджає навіть макбук. Єдиний мінус довго заряджається сам.

• Продавец  GadgetTendsUA

Вітаю , дякую за відгук , якщо будете використовувати зарядний пристрій 65w, то заряджатись буде 6-8 годин

• Катерина М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GadgetTendsUA

Супер, все працює. Хлопці з магазину допомогли розібратися, вони завжди на зв'язку. Дякую. Рекомендую

Недостатки:
    Поки не виявлено
  • Катерина М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GadgetTendsUA

Все супер , спочатку виникли питання, бо я далека від всіх цих технологічних процесів, хочу сказати ДЯКУЮ хлопцям, моментально передзвонили, все розжували-пояснили. Тепер у мене, СУПЕР-ПуПеР повербанк.
    Рекомендую

• Валерий Л***

Достойный

• Микола П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GadgetTendsUA

Хороший павербанк. Приїхав якісно запакований, гарно працює!!!