Топи продажів

Отзывы покупателей о Стул стремянка трансформер складной табурет для кухни дома табуретка лестница складная на кухню стулья стремянки кухонные табуреты трансформеры Бетон

• Лідуська С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Bambizo

Враження трохи зіпсував колір в замовленні сірий а прийшов золотий

Достоинства:
    Міцний
    • Продавец  Bambizo

Щиро дякуємо вам за відгук та фото
      Перепрошуємо за помилку з кольором — нам дуже прикро, що замість сірого відтінку був відправлений золотий.

Ми вже написали вам у приватні повідомлення. Якщо вам буде зручно обміняти товар на потрібний колір — із радістю допоможемо

Дякуємо за ваше розуміння та високу оцінку товару. Для нас дуже цінно, що попри цей нюанс стільчик вам сподобався. Сподіваємося, що він буде зручним і функціональним помічником у вашому домі. Будемо раді бачити вас знову

• Ольга З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Bambizo

Дуже задоволена стільцем. Гарний на вигляд, міцний і зручний. Саме такий як я і хотіла.Як домашня драбина супер, і як стілець для кухні. Хто високий на зріст, і кому не зручні низенькі табуретки, і кому важко довго стояти на кухні, це незамінна річ. Рекомендую!

• Раїса С***

Чудово

Достоинства:
    Прийшли складені
    Недостатки:
    Скользять ніжки, але це виправно
  • Денис С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Bambizo

Стільчик дуже сподобався. Гарний, міцний, функціональний. Рекомендую.

• Марія В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Bambizo

Дуже гарний і практичний стілець-драбина, брав чоловік в кольорі Бетон
    Суперовий, все гарно і акуратно зроблено
    Виручає мене в шафі купе

Достоинства:
    Всі
    • Продавец  Bambizo

Щиро вдячні за відгук! Приємно знати, що стілець-драбина поєднав у собі і стильний вигляд, і практичність, та ще й допомагає Вам у шафі-купе. Нехай завжди виручає у потрібний момент!

• Іван
    Отзыв от покупателя. Продавец: Bambizo

Нарешті знайшов те, що шукав! Високий, стійкий, сидіти на ньому доволі зручно, а коли треба щось дістати згори перетворюється на драбину. Колір чудово підійшов. Рекомендую!

Достоинства:
    Компактний, легкий з міцною конституцією
    Недостатки:
    Не знайшов
    • Продавец  Bambizo

Щиро дякуємо за відгук!
      Нам надзвичайно приємно чути, що стілець-драбина справді виправдав ваші очікування.
      Ми раді, що він зручний, стійкий і став корисним помічником у побуті.
      Нехай служить довго та надійно!
      Дякуємо за рекомендацію!

• Сергій З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Bambizo

Стілець класний , міцніше аналогів і недорого . Доставили дуже швидко і безкоштовно . Як для квартири то ідеально , стремянка не потрібна . Рекомендую .

Достоинства:
    Ціна Якість Міцність

Добрий вечір!
      Супер! Дякуємо за відгук!
      Нехай гарно слугує довгі роки, користуйтесь із задоволенням!