Отзывы покупателей о Пульт для телевизора Blaupunkt 32WB865T

Отзыв от покупателя. Продавец: СontrolproTV

Хто сплатить поштові витрати при поверненні?

Достоинства:
    Недостатки:
    Не працює
    • Продавец  СontrolproTV

За наш рахунок.

Отзыв от покупателя. Продавец: СontrolproTV

Навіть з новими батарейками не працює!!!

Достоинства:
    Недостатки:
    Не працює
    • Продавец  СontrolproTV

Відправляйте назад, повернемо кошти!

• Юлія
    Отзыв от покупателя. Продавец: СontrolproTV

Ваше хамство вже набридло! Який інший акаунт? Я з цього замовляла, просто на ім'я чоловіка, але електронка та сама! Ви в розділі Питання (тут на Розетці) відповіли мені, що цей пульт підходить до мого телевізора Blaupunkt 32WB265? Що значить "модель підібрали вірно"?
    Батарейки в іншому пульті працюють, у вашому ні!!!
    Вперше на Розетці стикаюся з таким продавцем! Найдешевша покупка, яку я тут здійснила, а мозку виїли вже по-дурному! Думаю ціна товару не повинна впливати на якість сервісу...чи не так?!

Ааа

Отзыв от покупателя. Продавец: СontrolproTV

Доповнення до попереднього відгуку... У мене немає вашої відповіді за 26.08 ні на ел. пошті , ні на сторінці Розетка... Менше з тим... якщо по суті ... ТО ЯК НАЛАШТУВАТИ ПУЛЬТ? Бо він непрацює!!!

• Продавец  СontrolproTV

Якщо робите замовлення з іншого акаунта, то і відповіді приходять на нього!!! Якщо по суті, пульт повна копія оригіналу, налаштовувати не потрібно! Батарейки ставили нові чи старі? Модель підібрали вірно? Можна фото старого пульта?

Отзыв от покупателя. Продавец: СontrolproTV

Зовсім не реагує. Як налаштувати не знаємо. Продавець на запитання відповідати не поспішає.

Достоинства:
    Не змогли з'ясувати
    Недостатки:
    Не працює
    • Продавец  СontrolproTV

Доброго дня. Вам написали ще 26.08 відповіді так і не отримали. І ми не поспішаємо? О_о

• Юлія

Мабуть відповідь треба давати там, де Вас запитують. Подивіться на моє запитання на сторінці Розетка...де там відповідь???