- ЮліяОтзыв от покупателя. Продавец: СontrolproTV
Хто сплатить поштові витрати при поверненні?
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не працює
- Продавец СontrolproTV
За наш рахунок.
- ЮліяОтзыв от покупателя. Продавец: СontrolproTV
Навіть з новими батарейками не працює!!!
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не працює
- Продавец СontrolproTV
Відправляйте назад, повернемо кошти!
- ЮліяОтзыв от покупателя. Продавец: СontrolproTV
Ваше хамство вже набридло! Який інший акаунт? Я з цього замовляла, просто на ім'я чоловіка, але електронка та сама! Ви в розділі Питання (тут на Розетці) відповіли мені, що цей пульт підходить до мого телевізора Blaupunkt 32WB265? Що значить "модель підібрали вірно"?
Батарейки в іншому пульті працюють, у вашому ні!!!
Вперше на Розетці стикаюся з таким продавцем! Найдешевша покупка, яку я тут здійснила, а мозку виїли вже по-дурному! Думаю ціна товару не повинна впливати на якість сервісу...чи не так?!- Продавец СontrolproTV
Ааа
- ЮліяОтзыв от покупателя. Продавец: СontrolproTV
Доповнення до попереднього відгуку... У мене немає вашої відповіді за 26.08 ні на ел. пошті , ні на сторінці Розетка... Менше з тим... якщо по суті ... ТО ЯК НАЛАШТУВАТИ ПУЛЬТ? Бо він непрацює!!!
- Продавец СontrolproTV
Якщо робите замовлення з іншого акаунта, то і відповіді приходять на нього!!! Якщо по суті, пульт повна копія оригіналу, налаштовувати не потрібно! Батарейки ставили нові чи старі? Модель підібрали вірно? Можна фото старого пульта?
- ЮліяОтзыв от покупателя. Продавец: СontrolproTV
Зовсім не реагує. Як налаштувати не знаємо. Продавець на запитання відповідати не поспішає.
- Достоинства:
- Не змогли з'ясувати
- Недостатки:
- Не працює
- Продавец СontrolproTV
Доброго дня. Вам написали ще 26.08 відповіді так і не отримали. І ми не поспішаємо? О_о
- Юлія
Мабуть відповідь треба давати там, де Вас запитують. Подивіться на моє запитання на сторінці Розетка...де там відповідь???