- Наталия В***Отзыв от покупателя. Продавец: DNK. Диагональ экрана: 32". Цвет рамки: Черный
Якість зображення та звуку , достатньо гучний, але без кпіплення на стіну.Рекомендую
- Недостатки:
- Не знайшли
- Юрій О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 32". Цвет рамки: Черный
Телевізор супер
- Недостатки:
Представник брендуДобрий день, Юрій!
З повагою - компанія KIVI.
- Євген К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 32". Цвет рамки: Черный
Дякую за гарний телевізор.
- Достоинства:
- Мені сподобався!
- Недостатки:
- Поки не виявив.
Представник брендуДобрий день, Євген!
З повагою - компанія KIVI.
- Сергей У***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 24". Цвет рамки: Черный
За эту цену класс!
З повагою - компанія KIVI.
- Інна С***Отзыв от покупателя. Продавец: thm. Диагональ экрана: 24". Цвет рамки: Черный
Рекомендую всім. Телевізор ідеальний для кухні
- Сергій Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 32". Цвет рамки: Черный
Працює чітко, не "лагає", картинка чітка, кольори нормальні, нормально конектиться з роутером, блютуз колонкою. "Рідний" звук теж хороший.
- Достоинства:
- Топ за свої гроші
- Недостатки:
- За 2 місяці не виявлено
З повагою - компанія KIVI.
- Віталій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 24". Цвет рамки: Черный
Все добре, гарний телевізор
- Достоинства:
- Телевізор, Гугл тв, пульт блютуз
- Недостатки:
Представник брендуДобрий день, Віталій!
З повагою - компанія KIVI.
- Дмитро Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 32". Цвет рамки: Черный
Раджу. ТВ гарний. Гугл тв налаштовується легко. Якість звуку та екрану гарна. Яскравий та насичений екран. Багато роз'ємів. Дуже легкий, важить майже нічого
- Недостатки:
- Неммє
Представник брендуДобрий день, Дмитро!
З повагою - компанія KIVI.
- Александр П***Отзыв от покупателя. Продавец: thm. Диагональ экрана: 24". Цвет рамки: Черный
Усе чудово, відмінне обслуговування та якість
- Ірина Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 32". Цвет рамки: Черный
Хороший телевізор за хорошою ціною ,користуємося вже 6 міс. Дуже задоволені
Представник брендуДобрий день, Ірина!
З повагою - компанія KIVI.
- Анна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 32". Цвет рамки: Черный
Телевізор хороший на свої кошти
- Достоинства:
- Чітка картинка, звук, легкість налаштування
- Недостатки:
Представник брендуДобрий день, Анно!
З повагою - компанія KIVI.- Виктор
Скажіть будь ласка,а в цьому тв Мегого встановлено чи ні???
Представник брендуДобрий день, Віктор!
Після початкового налаштування системи Ви встановлюєте додаток і користуєтеся.
З повагою - компанія KIVI.
- Олена Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 32". Цвет рамки: Черный
Телевізором задоволені, від Wi-Fi працює без нарікань, від кімнатної антени теж гарно працює. Зображення і звук чудові
- Достоинства:
- Ціна/якість
- Недостатки:
- не виявили
Представник брендуДобрий день, Олена!
З повагою - компанія KIVI.
- ДмитроОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 32". Цвет рамки: Черный
Купили телевізор для бабусі, загалом задоволені.
За таку ціну картинка просто космос, легкий в налаштуванні, пульт також доволі зручний та зрозумілий.
По звуку загалом за таку ціну також питань немає.
Серед мінусів – лише ІЧ пульт, який ненароком можна перекривати рукою, але до цього звикаєш.- Достоинства:
- Ціна/Якість
- Недостатки:
- Пульт ІЧ
Представник брендуДобрий день, Дмитро!
З повагою - компанія KIVI.
- ТетянаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 24". Цвет рамки: Черный
Дуже посередній телевізор. Раніше був аналогічний маленький цієї ж торгової марки, все було супер, протримався 5 років щоденної постійної роботи, почав темнішати (як сказали, полетіла підсвітка, і це норм при такій інтенсивності перегляду). Вирішили купити цієї ж марки. І цей новий виявився на порядок гірший за попередній. Неприродні кольори, як ти не крути налаштування, і звук як в старому поламаному радіо. Ніякого задоволення від перегляду (
Якщо можна було б, повернула б (14 днів ще не сплинули), але захисні плівки познімали, тому не приймуть назад.
Дуже не раджу цю модель.- Достоинства:
- Компактний, зрозуміле керування
- Недостатки:
- Погана якість зображення та звуку
Представник брендуДобрий день, Тетяна!
Нам шкода, що у Вас виникли складнощі під час експлуатації телевізора.
Завдяки гнучким параметрам налаштування зображення та звуку, ви можете налаштувати їх відповідно до своїх індивідуальних уподобань. Просимо перевірити якість відтворюваного контенту. У випадку, якщо проблема зберігається, будь ласка, скористайтеся каналами для зв'язку зі службою підтримки.
У разі звернення вкажіть модель телевізора, серійний номер, версію ПЗ та опишіть ситуацію. Фахівці дадуть відповіді на запитання та допоможуть налаштувати ТВ.З повагою - компанія KIVI.
- Вадим Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 24". Цвет рамки: Черный
Телевізор за свої гроші може бути лише для перегляду ТВ далі все, глячить, грузить, вай-фай взагалі це ужас, мегого глючить… купувати лише для перегляду ТВ, якщо потрібно більше функцій краще доплатити та взяти більш провірені бренди
Представник брендуДобрий день, Вадим!
Нам шкода, що у Вас виникли складнощі під час експлуатації телевізора. Для того щоб ми могли допомогти у вирішенні питання, будь ласка, скористайтеся каналами для зв’язку зі службою підтримки.
З повагою - компанія KIVI.
- Ірина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 32". Цвет рамки: Черный
Бюджетний варіант. Вже вдруге купую цю модель (для батьків). Все працює як від вай фай, так і без нього. Картинка не настільки чітка як в LG але для людей у віці то ця модель просто фантастика.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не виявили
Представник брендуДобрий день, Ірина!
З повагою - компанія KIVI.
- Евгений С***Отзыв от покупателя. Продавец: zakupu. Диагональ экрана: 24". Цвет рамки: Черный
Класс
- Дар'я Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 32". Цвет рамки: Черный
Довольна. Быстро подключается к каналам и wi-fi
Представник брендуДобрий день, Дар'я!
З повагою - компанія KIVI.
- Евгений К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 24". Цвет рамки: Черный
Представник брендуДобрий день, Євгеній!
З повагою - компанія KIVI.
- Валентина Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 32". Цвет рамки: Черный
Купила в червні в жовтні вже поламався хоч і є гарантія ,але в сервісних центрах які вказані в гарантійному талоні кажуть,що ці телевізори вони не ремонтують
- Недостатки:
- Зламався через 4 місяці
Представник брендуДобрий день, Валентина!
Нам шкода, що у Вас виникли складнощі під час експлуатації телевізора. Для того щоб ми могли допомогти у вирішенні питання, будь ласка, заповніть заявку на сервісне обслуговування на офіційному сайті.
З повагою - компанія KIVI.
Неможливо налаштувати канали. Випробував всі можливості з меню телевізора.
Представник брендуДобрий день, Сергій!
У разі звернення вкажіть модель телевізора, серійний номер та опишіть ситуацію. Фахівці дадуть відповіді на запитання та допоможуть налаштувати ТВ.
З повагою - компанія KIVI.
- Юлія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 32". Цвет рамки: Черный
Дякую за швидкість!За такі кошти тел. супер!Все працює,легке налаштування
Представник брендуДобрий день, Юлія!
З повагою - компанія KIVI.
- Олена К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 32". Цвет рамки: Черный
Все понравилось!Быстрая доставка!
Представник брендуДобрий день, Олена!
З повагою - компанія KIVI.
- Ян Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 32". Цвет рамки: Черный
Подключил полет пока нормальный доволен
- Недостатки:
- Не понимаю какой в нем браузер
Представник брендуДобрий день, Ян!
З повагою - компанія KIVI.
- РусланОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 32". Цвет рамки: Черный
Дуже задоволений покупкою. Якість зображення і звуку ну ДУЖЕ приємно здивувала! Очікував гіршого, отримав несподівано просто топовий варіант за свої гроші. Будемо використовувати на кухні, побачимо скільки прослужить. Легко налаштувався, зручний пульт, на сьогодні можу рекомендувати до покупки.
- Достоинства:
- Якість зображення, звук, ціна
- Недостатки:
Представник брендуДобрий день, Руслане!
З повагою - компанія KIVI.- Артем С***
Доброго дня, підскажіть у вас є на чорному фоні плями білі по бокам екрану?
Представник брендуДобрий день, Артем! Нам шкода, що у Вас виникли складнощі під час експлуатації телевізору. Для того щоб ми могли допомогти у вирішенні питання, будь ласка, скористайтеся наступними каналами для зв’язку зі службою підтримки
- Кот Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 32". Цвет рамки: Черный
Пробував всі варіанти, не знаходить жодного каналу. Може хтось підскаже? На старому все працювало.
- Достоинства:
- Дешевий
- Недостатки:
- Не можу налаштувати т2
Представник брендуДобрий день, Юрію!
Якщо у Вас виникають складнощі під час налаштування або експлуатації телевізора, будь ласка, скористайтеся такими каналами для зв'язку зі службою підтримки:
E-mail: [email protected]
У разі звернення вкажіть, будь ласка, модель телевізора, серійний номер і детально опишіть ситуацію. Фахівці дадуть відповіді на запитання та допоможуть налаштувати ТВ.
З повагою - компанія KIVI.
- Сергей У***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 32". Цвет рамки: Черный
Норм телек для кухни, на приставку не пойдет
- Достоинства:
- Кто знает
- Недостатки:
- Пока нет
Представник брендуДобрий день, Сергію!
Вдячні Вам за відгук. Сподіваємося, Ви отримаєте багато приємних емоцій від телевізора.
Якщо у Вас виникають складнощі під час підключення приставки, будь ласка, скористайтеся такими каналами для зв'язку зі службою підтримки:
З повагою - компанія KIVI.
- Зоц Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 32". Цвет рамки: Черный
Отличный телевизор,быстро настроили,изображение и звук великолепны,не зависает.Удобный пульт,мало кнопок,ничего лишнего,удобно
- Достоинства:
- Звук,изображение,удобный пульт
- Недостатки:
- Не выявлено
Представник брендуДобрий день, Олено!
З повагою - компанія KIVI.
- Юлія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 24". Цвет рамки: Черный
Купила цей телевізор. Сподобалась ціна. Тим більше, є вже досвід користування цією маркою. При першому же включенні з'явилася проблема його увімкнення пультом. За інструкцією пульт з телевізором "спарили". Але, при подальшому використанні, він включається з 10 спроби при "танцях" навколо телевізора.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Увімкнення за допомогою пульта.
Представник брендуДобрий день, Юліє!
Нам шкода, що у Вас виникли складнощі під час експлуатації телевізора.
Рекомендуємо спробувати замінити батарейки в пульті. Якщо проблема зберігатиметься, будь ласка, скористайтеся такими каналами для зв’язку зі службою технічної підтримки:
З повагою - компанія KIVI.
- ДмитрийОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 32". Цвет рамки: Черный
Четенький, на одной ноге, много где можно поставить, система не тупит, дома есть ксиоми телек, глаз иногда дергается от него, тут редко редко что-то тормознет, приятная картинка, жаль не фулл Нд, звук четенький, конечно у каждого свое мнение, но нам нравится бренд киви пульт удобный
- Достоинства:
- Картинка, звук, система
- Недостатки:
- Не обнаружил
Представник брендуДобрий день, Дмитре!
З повагою - компанія KIVI.- Олена З***
Скажіть, будь ласка, чи є таймер включення?
Представник брендуДобрий день, Олено!
Так, у телевізорі передбачена функція таймера ввімкнення. Звертаємо увагу, що таймер спрацьовує у випадку, коли телевізор перебуває в режимі сну.
Налаштування таймера знаходяться в меню: Усі налаштування Система Живлення й енергія Час.
Якщо у Вас залишилися питання про наш продукт, будь ласка, скористайтеся наступними каналами для зв'язку зі службою підтримки:
З повагою - компанія KIVI.
- олег т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 32". Цвет рамки: Черный
Пульт глюче, телефон непіднлючаеться.
- Достоинства:
- Звук якісне зображення.
Представник брендуДобрий день, Олеже!
Нам шкода, що у Вас виникли складнощі під час експлуатації телевізора.
Для того, щоб ми могли розібратися в питанні і допомогти у його вирішенні, будь ласка, скористайтеся наступними каналами для зв'язку зі службою підтримки:
З повагою - компанія KIVI.
- Вита Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 32". Цвет рамки: Черный
Телевізор дуже класний, звук і зображення супер. Для кухні те що треба.
- Достоинства:
- Ціна, зображення, звук
- Недостатки:
Представник брендуДобрий день, Віто!
З повагою - компанія KIVI.
- Павел Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 32". Цвет рамки: Черный
Бомба
Представник брендуДобрий день, Павле!
З повагою - компанія KIVI.
- Володимир Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 32". Цвет рамки: Черный
Чудовий телевізор за відносно невеликі кошти
- Достоинства:
- Звук,чіткі кольори,простий у користуванні,невелика вага
Представник брендуДобрий день, Володимире!
З повагою - компанія KIVI.
- Наталія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 32". Цвет рамки: Черный
Вцілому за такі гроші непогано. Яскраво, гучно, чітко. Схожий на великий планшет. Але попвся з непрацюючим гніздом для навушників, колонок. Хотіла підключити колонки, щоб додати звуку об'єму, а штекер в гнізді не тримається.
Представник брендуДобрий день, Наталіє!
Нам шкода, що склалася така ситуація.
Для вирішення питання, будь ласка, скористайтеся наступними каналами для зв’язку зі службою технічної підтримки:
E-mail: [email protected]
При зверненні вкажіть, будь ласка, модель телевізора, серійний номер і детально опишіть ситуацію.
З повагою - компанія KIVI.
- Таїсія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 32". Цвет рамки: Черный
Отримала швидко, налаштування прості,якісне зображення та чіткий звук
Представник брендуШановна Таїсія!
Дякуємо за відгук. Раді знати про ваш позитивний досвід покупки та користування ТВ.