- ЄвгеніяОтзыв от покупателя. Продавец: Shop_Wooden_Beds_and_Tables. Цвет: Белый. Размер спального места: 160 x 200
Швидко відправили, висока якість, всі деталі в наявності, гарне міцне ліжко, дякую
- ВіталійОтзыв от покупателя. Продавец: Shop_Wooden_Beds_and_Tables. Цвет: Лак. Размер спального места: 180 x 190
Чудове ліжко. Швидко доставили. Професійна консультація.
- Достоинства:
- Матеріал
- Недостатки:
- Анна Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Shop_Wooden_Beds_and_Tables. Цвет: Лак. Размер спального места: 160 x 200
Ліжко зручне, дуже гарне та виглядає дорого.
Замовлення було прийнято швидко і попри проблеми зі світлом доставили досить швидко. Однак при збірці були проблеми зі встановленням ламелей, вони не гнуться як у відео-інструкції. Також була не дуже приємна ситуація з кур'єром, він запросив додаткову плату за доставку до дверей, хоча коли ми замовляли, то про це не було мови.- Достоинства:
- Вартість, зовнішній вигляд, комфорт
- Недостатки:
- Ламелі дуже важко встановлювати
- Тетяна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Shop_Wooden_Beds_and_Tables. Цвет: Белый. Размер спального места: 160 x 190
Замовляла це ліжко, якість гарна швидка доставка, завжди на контакті відповідає на всі питання. Можу радити продавця з власного досвіду. Все чітко зрозуміло швидко.