- Александр А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
Топ пристрій
- ОлексійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
все сподобалось
- Достоинства:
- товар відповідає заявленим характеристикам
- Евгения К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
За такі гроші не рекомендую
- Достоинства:
- Дуже чисто миє. Підлога дійсно чиста. Фактично два пилососи, підсвітка - гарна ідея.
- Недостатки:
- Функція самоочищення повний брєд. Нічого вона не очищує . Частина сміття збирається між валиком (який миє підлогу) і конструкцією пилососа. Дуже погано сушить валик. Доводиться кожен раз все знімати , чистити руками і сушити окремо. Якщо так не зробити буде сморід.
- Представник бренду
Добрий день! Нам дуже прикро, що товар вам не підійшов.
Dreame H14 DUAL оснащений силою всмоктування до 18 000 Па та щіткою зі швидкістю обертання до 520 об/хв, що допомагає результативно видаляти навіть складні забруднення. Акумулятор на 4900 мАг забезпечує до 75 хвилин автономної роботи без підзарядки. Система сушіння валика при 60°C сприяє підтриманню гігієнічності та допомагає уникати появи сторонніх запахів. Компактна конструкція насадки дозволяє зручно прибирати під меблями, а технологія GlideWheel робить керування більш плавним і комфортним. LED-підсвічування покращує видимість дрібного сміття, інтелектуальний сенсор автоматично підбирає оптимальні параметри роботи залежно від рівня забруднення, а система іонізації допомагає підтримувати чисте середовище в приміщенні. Саме поєднання цих можливостей робить модель однією з найпривабливіших у своєму ціновому сегменті. Ми цінуємо ваш відгук та обов’язково врахуємо зауваження для подальшого вдосконалення продукції.
- Сергей П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
Дуже якісний пилосос ,користуємося другий місяць ,нарікань ніяких немає.
Килим якісно і потужно пилососить ,вологе прибирання теж якісно робить .
Взагалі дружина і я дуже задоволені придбанням .Також в кого є домашня тварина теж рекомендую .В нас собака ,стало набагато чистіше .- Достоинства:
- Потужність і якість вологого прибирання.
- Недостатки:
- Не моє можливості використовувати іншу хімію ,окрім фірміної .
- Роман З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
Питання до представників компанії- як позбутись запаху, після того як забув поимти бак для друдної води, замінив валик та фільтр, регулярно мию бак , але запах все одно нікуди не дівся
- Достоинства:
- Реально гарно прибирає
- Недостатки:
- Якщо забув бак з брудною водою помити, то потім від запаху не позбутись, навіть якщо філтр та валик блоку замінити
- Представник бренду
Роман, вітаємо! Дякуємо вам за звернення.
Описана ситуація може бути пов’язана з накопиченням забруднень і мікроорганізмів у внутрішніх елементах системи, що зберігають неприємний запах навіть після заміни окремих деталей. Радимо виконати глибоке очищення: промити резервуар, кришку, приділяючи увагу важкодоступним зонам. Після миття залишайте ємність відкритою до повного висихання. Регулярний догляд після кожного використання допоможе підтримувати свіжість та стабільну роботу пристрою.
- Евгения К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
Гарна річ, всім рекомендую.
- Андрій Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
Dreame H14 Dual — це сучасний і дуже функціональний пилосос, який реально спрощує прибирання. Найбільше подобається, що він замінює одразу кілька пристроїв і не потребує багато зусиль у догляді.
Підійде тим, хто:
хоче швидке щоденне прибирання без мороки
має тверді підлоги (ламінат, плитка)
цінує автоматизацію і комфорт
Менш підійде, якщо:
шукаєш легкий і дешевий варіант
потрібен пилосос тільки для килимів- Достоинства:
- 2-в-1 (сухе + вологе прибирання) Не потрібно окремо пилососити і мити підлогу — все робиться за один прохід, що економить багато часу. Автоматичне регулювання потужності Пилосос сам визначає рівень забруднення і підлаштовує силу всмоктування — зручно і ефективно. Самоочищення ролика Після прибирання просто ставиш на базу — і він сам промиває щітку. Це реально одна з найприємніших функцій. Хороша автономність Акумулятора вистачає приблизно на повне прибирання квартири (40–50 хв). Зручний дисплей і голосові підказки Є індикація стану, режимів і навіть підказки — не треба здогадуватись, що відбувається.
- Недостатки:
- Вага Пилосос не з найлегших, при тривалому використанні рука може втомлюватись. Ціна Це не бюджетний варіант, але за функціонал — виправдано. Обслуговування резервуарів Потрібно регулярно чистити бак для брудної води, інакше може з’являтись запах.
- Юлія Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
Ну, очікування були більші.
У мене собака і кіт, ключова проблема - це шерсть і очікувалось, що це буде вирішенням всіх моїх проблем. І раз миючий вал одночасно пилососить і миє, думала що буде достатньо тільки цього етапу. Ан-нє((((
Миючою насадкою можна проходитись тільки після сухого прибирання, інакше забивається шерстю і просто перестає прибирати, залишаючи за собою грудки вологої шерсті після себе.
До цього у мене був Ровента для сухого прибирання і був врази зручніший, бо:
- значно легший
- легше чистився
- значно легше збирався
- швидша зарядка
А так виходить акумулятора на всю квартиру на сухе і миття не вистачає, а зарядка тривала, поки заряджається - тварини вже насипали наново шерсті(((
По факту, при такому сценарії просто помити шваброю здається більш логічною історією, тим паче, якщо купити таку, яка віджимається без рук.
Також, пилосос для сухого прибирання ДУЖЕ важкий, рука втомлюється вже через 7-10 хвилин.
Бокс для збору пилу збирається/розбирається гєморно.
Насадка для дивану дуже коротка, а ще трохи нелогічно знімається.
Якби не шерсть - то була б думаю в захваті, але так трохи розчарована придбанням(
Сумненько, що за досвід заплатила таку солідну суму(((- Достоинства:
- Реально миє чистою водою. В миючому режимі колесики додатково крутяться, що робить процес легше, док станція для всіх компонентів
- Недостатки:
- Важка база, при наявності тварин потрібно спочатку робити сухе прибирання і тільки потім миючим проходитись....
- Представник бренду
Юлія, вітаємо! Нам дуже прикро, що товар вам не підійшов.
Dreame H14 DUAL забезпечує силу всмоктування 18 000 Па та швидкість обертання щітки до 520 об/хв, що дозволяє ефективно усувати складні забруднення. Акумулятор ємністю 4900 мАг забезпечує до 75 хвилин автономної роботи. Функцією сушіння валика при 60°C, що допомагає запобігати появі запахів і бактерій. Завдяки низькому профілю та компактній насадці легко очищає простір під меблями, а система GlideWheel гарантує плавне керування. LED-підсвічування покращує видимість пилу, інтелектуальний сенсор регулює потужність залежно від ступеня забруднення, а технологія іонізації сприяє підтриманню чистого та безпечного середовища. Зазначені характеристики роблять дану модель однією з найкращих серед подібних пристроїв у такому ціновому діапазоні.
Ми розуміємо, що у кожного користувача різні вимоги до функціоналу пристроїв та індивідуальний погляд на результат прибирання, проте обов'язково врахуємо ваші зауваження для покращення нашої продукції.
- КатеринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
Ця штука — вогень. Спаситель ви наш — оце про цей пилосос.
Шукала якийсь супер-ґаджет для щоденного прибирання, бо в хаті лабрадор, а з ним у комплекті шерсть, пісок і бруд 365 днів у році, а навесні все це в турборежимі. Запрошений клінінг навіть раз на тиждень для нас не працює, вклалися в пилосос.
Враження від 2 тижнів роботи: всьо чьотко!
Прибирати швидко і зручно, можна без світла — суха щітка має підсвітку, безжальну, як слово підлітка. Мийна щітка більш добра, але безжальна до бруду. Миє швидко та якісно, калюж не лишає, іноді може скрутити мотузочку мокрої шерсті, шо від сухого прибирання не пішла, але то треба три рази подумати, чи вам треба той лабрадор (нам да).
Мені для сухого вологого прибирання 3 кімнат, ванни та передпокою вистачає половини заряду та 20 хвилин.
Вилизується, як кіт, після кожного прибирання. Миє та сушить щітку, заряджається. За годину повністю готовий на другий раз.
Може здатися важкуватим, але його в руках не носить, а по підлозі катать. Фреді Меркьюрі міг, і ми можемо.
Важливо 1: не мерзость дістати його навіть у пʼятницю ввечері після робочого тижня, шоб легенько пройтись, а приємність процесу для мене важить.
Важливо 2: подобається дітям, бо це все ж ґаджет. Додатковий аргумент до наведення порядку у власній кімнаті, на 200% заміняє шантаж.- Достоинства:
- 1. Швидке та естетичне прибирання.
2. Добре справляється з шерстю.
3. Структурує процес прибирання — і мені не лінь щодня поратись.
4. Працює досить тихо — собака не псіхує і не осипається подвійно. - Недостатки:
- 1. Все ще потрібно прибирати , саме не робе.
2. Контейнери для брудної води та пилу й сухі щітки треба мити самостійно.
3. Треба місце для зберігання пилососу, складових та сушіння контейнерів.
- Тетяна Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
Все супер
- Володимир П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
Дуже задоволений покупкою. Пилосос потужний, добре миє підлогу і одночасно збирає пил та бруд. Зручний у використанні, легко маневрує і не залишає розводів. Батареї вистачає, щоб прибрати всю квартиру. Якість матеріалів і збірки на високому рівні. Прибирання стало значно швидшим і приємнішим.
- Достоинства:
- Потужний, добре миє підлогу, зручний у використанні, довго тримає заряд, якісна збірка.
- Недостатки:
- Поки що не виявив.
- Володимир Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
Дуже зручна штука — автоматична самоочистка і сушка щітки гарячим повітрям. Після прибирання не треба вручну нічого мити, поставив на базу — і він сам усе зробив. загалом дуже задоволений покупкою. Брав як універсальний варіант «все в одному», щоб замінити і пилосос, і швабру.
- Достоинства:
- він одночасно пилососить і миє підлогу. На кухні після готування або якщо щось пролилось — просто проходжуся один раз і все чисто. Потужності вистачає з запасом, добре тягне пил, шерсть і навіть дрібне сміття.
- ОлегОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
Дуже класна штука. З дітьми незамінний помічник. Сухим пилососом дуже класно при повній темряві прибирати, кожну пилинку видно і як він все якісно збирає.
- Достоинства:
- Це суцільна перевага
- Представник бренду
Олег, вітаємо! Дякуємо вам за вибір нашого бренду.
- Максим Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
Купував дружині на подарунок.Дружина задоволена. Спробували пилососити ковролін все супер.
- Достоинства:
- Дуже потужний, чудовий комплект.
- Недостатки:
- Поки не виявленні.
- Представник бренду
Максим, добрий день! Дякуємо вам за відгук.
- Аліна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
Дуже крутий миючий пилосос!Зараз навіть не уявляю,як я жила без нього раніше!Миє і пилососить поли дуже добре!Не залишає розводів(що дуже добре видно на плитці у ванній і в туалеті)Сам промиває і висушує валик!Так як пилосос досить важкий як на мене,то в ньому і це передбачили і при прибиранні він сам допомагає себе штовхати,що полегшує прибирання!Великий плюс,що є підсвічування,як на сухому так і миючому пилососі(видно найменшу ворсинку і пилинку).Багато зручних щіток для прибирання для різних зон!Є додаток на телефоні в якому показані стан фільтра,щітки-валика і миючого засобу,та інші корисні настройки))Для себе відмітила тільки два мінуси це те що немає українського голосового помічника і особисто для мене не зручно тримати пилосос коли використовую для сухого прибирання(бо а деяких зонах потрібно піднімати ручку пилососа вище і мені досить тяжкувато і не зручно).В іншому всьому він шикарний!Абсолютно не жалкую,що його придбали!Жалкую тільки,що не купила його раніше!)))
- Достоинства:
- Сам себе миє і сушить,допомагає себе штовхати при прибиранні,хороший додаток на телефоні,зручна підсвітка на обох пилососах,дуже гарно пилососить і миє без розводів,зручні щітки для прибирання!
- Недостатки:
- Немає голосового помічника на українській мові,не дуже зручно і важкувато тримати пилосос для сухого прибирання!
- Представник бренду
Аліна, вітаємо! Дякуємо вам за вибір нашого бренду.
- Ірина Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
Пилосос СУПЕР класний але маю питання ЧИМ ЗАМІНИТИ ОРИГІНАЛЬНЕ МИЮЧЕ ЯКОГО ДАВНО НІДЕ НЕМАЄ В НАЯВНОСТІ????
- Представник бренду
Ірина, добрий день! Дякуємо вам за відгук.
Для моделі Dreame H14 DUAL ми рекомендуємо застосовувати лише фірмовий миючий засіб, щоб уникнути складнощів у роботі.
- Ірина Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
Під час прибирання він сам рухається вперед, рух стає легким і комфортним, не потрібно докладати зусиль.
Дуже зручно, що після завершення прибирання він сам очищається і сушить ролик, тож не потрібно мати справу з
брудом.
Підсвітка — окремий плюс! Завдяки їй добре видно навіть пил біля плінтусів і в темних кутах.- Представник бренду
Ірина, вітаємо! Дякуємо вам за вибір нашого бренду.
- Юрій М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
Девайс супер, миє і пилосоить одночасно, багато режимів, налаштувань. Плюсом є автоматична мийка і осушення. Користуватись легко, відмиває бруд будь якої складності. По акумулятору все ок, вистачає 1 одне повне прибирання квартири. Мінус тільки один, немає української мови (інструкція, голосовий помічник), хоча на ринку багато товарів компанії
- Достоинства:
- Щітка, очищення, сушіння
- Недостатки:
- Відсутня українська мова
- Представник бренду
Юрій, добрий день! Дякуємо вам за відгук.
Наразі у моделі Dreame H14 DUAL голосові сповіщення українською мовою відсутні. Ми вже передали запит щодо налаштування підказок зручною для вас мовою й робимо усе можливе, щоб ці функціонали з'явилися якнайшвидше.
Приємного користування! - Юлія М***
Представнику бренда: це Dreame H12, а не H14. Навіщо вам пишуть про одну модель, а ви пишете про інше?
- Александр Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
Все дуже добре.
- Представник бренду
Олександр, вітаємо! Дякуємо вам за вибір нашого бренду.
- РусланОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
Пилосос супер і можу рекомендувати, це вже друга покупка за останній місяць, цей піде на подарунок) Добре прибирає, легкий в експлуатації, автономний.
- Достоинства:
- Добре прибирає, легкий в експлуатації, автономність
- Недостатки:
- Трохи довгий час зарядки
- Представник бренду
Руслан, добрий день! Дякуємо вам за відгук.
- ВладОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
Первое впечатление, пылесос топ за свои деньги
- Достоинства:
- Дешевле конкурентов
- Представник бренду
Вітаємо! Дякуємо вам за вибір нашого бренду.
- Ірина Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
Кльовий пилосос!!! Беріть не пошкодуєте! Мити ним одне задоволення
- Представник бренду
Ірина, добрий день! Дякуємо вам за відгук.
- ПавелОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
Отличный пылесос. Долго выбирали, многие смотрели. Остановились на этом и довольны. А самое главное, что жена довольна. Её все устраивает :)
- Достоинства:
- Счастливая жена )
- Недостатки:
- Не варит кофе
- Представник бренду
Павло, вітаємо! Дякуємо вам за вибір нашого бренду.
- Михайло М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
Пилососе та миє одночасно. Доволі легко збирається.
- Недостатки:
- Немає української мови, але це відомо було зазделегідь.
- Представник бренду
Михайло, добрий день! Дякуємо вам за відгук.
- Марина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
Купили дану модель і не пошкодували. Дуже зручний, маневрений, гарно прибирає. Після прибирання є очищення роликів, що теж дуже сподобалося. Після прибирання необхідно промивати ємність для брудної води. Покупкою наша сім'я задоволена на всі 100 %
- Достоинства:
- Зручний, маневрений, гарно прибирає, є очищення роликів
- Недостатки:
- Поки що не виявили
- Представник бренду
Марина, вітаємо! Дякуємо вам за вибір нашого бренду.
- РусланОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
Купив цього тижня і вже двічі прибирав ним. В цілому, задоволений і можу рекомендувати до покупки. Звичайно є нюанси, але переваг більше. У режимі сухе вологе прибирання на 45 кв пішло 40% заряду за 1 прибирання. Також при другому використанні перестав заряджатись на позначці 45%, вимкнення і увімкнення вирішило проблему. Важливо одразу після прибирання очищати резервуар з брудною водою, якщо забути і залишити навіть на 1 день, поганого запаху потім не позбутись.
- Достоинства:
- Добре робить сухе і вологе прибирання. Цікаві функції. Дуже легко керувати, особливо насадкою для сухого прибирання. Відносно легко чистити після прибирання. Автоматичне миття і сушіння щітки.
- Недостатки:
- Батарея не дуже довго тримає, залежить від режиму. При сухому прибиранні на 45 кв пішло 80% заряду, що не дозволяє одразу ж зробити ще й вологе прибирання. В режимі сухе вологе батареї вистачає довше.
- Представник бренду
Руслан, добрий день! Дякуємо вам за відгук.
Завдяки акумулятору 4900 мАг, тривалість роботи Dreame H14 DUAL складає до 40 хвилин на одному заряді. Зауважимо, що цей показник може бути меншим, залежно від вибраного режиму, що є природною особливістю подібних пилотягів. Ми розуміємо, що у кожного користувача різні вимоги до функціоналу пристроїв та індивідуальний погляд на час прибирання, проте обов'язково врахуємо ваші зауваження для покращення нашої продукції.
- Ірма я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
Отримала сьогодні. На вигляд красунчик. Протестувала. Враження неоднозначні. Як на мене дуже важкий. Тримати в руці навіть для сухого прибирання відчутно. Пилососить добре. Миє теж не погано. Трошки дратує що комплект для сухого прибирання треба постійно збирати. У цій моделі він основний миючий. Гарно підійде у кого мало килимів. Також хочу змінити мову і не можу. Код на самому пилососі не дійсний….Буду пробувати далі. Надіюсь що ми потоваришуємо.
- Представник бренду
Вітаємо! Дякуємо вам за вибір нашого бренду.
Для зміни мовних сповіщень у моделі Dreame H14 DUAL достатньо відкрити застосунок DreameHome, перейти в розділ «налаштування», обрати параметри пристрою, після чого зайти в пункт «голосові повідомлення та гучність» і встановити потрібну мову відповідно до власних уподобань.
- Андрій Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
Вгагалі від роботи пристрою я прям вражений але так як немає української мови то тут максимум 4…
- Достоинства:
- Штука крута
- Недостатки:
- Немає української мови!!!!
- Представник бренду
Андрій, добрий день! Дякуємо вам за відгук.
- ДенисОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
Найкращій пилосос з тих, які в мене були. Були і звичайні, і робот-пилосос, і навіть різні продукти Керхер. З цим всі вони не зрівнянні. Дружина в захваті від чистоти в квартирі. Рекомендую всім.
- Достоинства:
- Легкість в прибиранні. Самоочищення.
- Недостатки:
- На глянцевій плитці залишається трохи рідини, яка після висихання залишає розводи.
- Представник бренду
Денис, вітаємо! Дякуємо вам за вибір нашого бренду.
- Анатолій А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
Це без перебільшення, один із найсучасніших пилососів, що мені траплялися. Система самоочищення - це справжнє диво: не треба мити та сушити щітку вручну, він зробить це за вас. Потужний, маневрений і зручний у використанні, а зарядки вистачає на повноцінне прибирання усієї квартири. Має безліч насадок та справляється навіть із засохлими плямами. Однозначно раджу!
- Достоинства:
- Багатофункціональний, сам визначає потужність, щітка без бортів, корпус можна нахиляти
- Недостатки:
- Не знайшов
- Представник бренду
Анатолій, добрий день! Дякуємо вам за відгук.
- Володимир М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
Відразу після покупки спробували в ділі і цей пилосос нас приємно здивував! Потужний, але водночас досить тихий у роботі. Особливо сподобалося, як він справляється з вологим прибиранням — підлога залишається майже сухою, без розводів. Зібрані залишки та бруд він не розмазує, а справді прибирає. Зручно, що не треба окремо пилососити, а потім мити — усе в одному. Ідеальний варіант для тих, хто хоче швидко навести лад без зайвих клопотів.
- Достоинства:
- Якість прибирання на найвищому рівні
- Недостатки:
- Поки не побачив
- Представник бренду
Володимир, добрий день! Ми вдячні вам за відгук.
- Николай Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
Лучшая покупка в этом году! Невероятно крутое устройство с большим к-ством функций. По сути покупали моющий пылесос, а по факту получили 3 в 1: моющий, ручной и просто аккумуляторный пылесос для сухой уборки. после распаковки сразу видно премиальность продукта. порадовало наличие настройки уборки с фирменного приложения: там можно изменить режимы и увидеть всю необходимую информацию. в комплекте есть сменные аксы - тоже плюс, так как иногда сложно найти сменные расходники
- Достоинства:
- Премиальный пылесос продуман до мелочей
- Недостатки:
- Не нашел
- Представник бренду
Миколай, добрий день! Дякуємо вам за вибір нашого бренду.
- НаталяПродавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
Купувала не тут, але відгук залишу тут, бо є відчуття, що на офіційному сайті підчищають відгуки і залишають лише хороші.
Якщо коротко, я не задоволена вибором. У мене були сумніви і я вагалась брати 2в1 чи окремо сухий і окремо миючий. У підтримці порадили 2в1, щоб не переплачувати і це була помилка.
Я щодня проходжусь сухим, а потім вологим пилососом, оскільки вдома троє котів і малюк. Так ось, мене вже забембало складати і розкладати пилосос. Занадто багато елементів, і з першого разу ніколи не вдається попасти в пази. Складати і розкладати це найбільш бісяча робота, от чесно. Ще й порівнюю зі старим дешевим пилососом xiaomi, який дуже просто і швидко складався. У цьому пилососі треба докладати багато зусиль як для складання, так і для розкладання.
Я думала, що це сила звички і треба трохи часу. Але пройшло вже декілька тижнів, легше не стало.
Також для сухого прибирання пилосос не дуже потужний, дрібні камінчики з взуття він не втягує і це теж бісить. Якщо що, я перемикаю на найбільшу потужність і всерівно не втягує.
Миючий миє норм, поки нарікань немає. З мінусів — він важкий доволі і не під всі меблі проходить. У мене на шафі-купе є невеликий дашок, де миючий застряє. Виходить, що біля шафи я не можу помити. Уявлення не маю, як це все можна було правильно заміряти.
Також інколи вночі він вмикається, незрозуміло чому. Відключення світла точно не впливає, бо вдома ДБЖ.
Коротше, раджу брати окремо пилосос для сухого і вологого прибирання, якщо ви прибираєте часто. З цим неможливо змиритися і подружитися- Достоинства:
- Є підсвітка на сухому, з якою видно все сміття. Миючий норм миє. Вдома стало чистіше
- Недостатки:
- Немає української озвучки, важкий, складно збирається/розбирається, не дуже потужний
- Представник бренду
Вітаємо! Нам дуже шкода бачити, що ваш досвід користування пилотягом був невдалим.
Dreame H14 DUAL поєднує високу продуктивність і продуману ергономіку для комфортного щоденного прибирання. Потужність всмоктування до 18 000 Па у поєднанні зі щіткою, що обертається зі швидкістю до 520 об/хв, допомагає ефективно очищати поверхні від пилу, рідин та складних забруднень. Акумулятор ємністю 4900 мАг забезпечує до 75 хвилин автономної роботи, а система сушіння валика при 60°C сприяє підтриманню чистоти та свіжості після використання. Завдяки компактній конструкції насадки пристрій легко дістається під меблі, а технологія GlideWheel робить рух більш плавним і легким. LED-підсвічування допомагає помічати дрібне сміття навіть у затемнених місцях, інтелектуальний сенсор автоматично адаптує параметри роботи до рівня забруднення, а система іонізації підтримує комфортне середовище в приміщенні. Вага пилотяга у стандартній збірці становить 6.1 кг. Зазначені характеристики роблять дану модель однією з найкращих серед подібних пристроїв у такому ціновому діапазоні.
Ми розуміємо, що у кожного користувача різні вимоги до конструкції пристроїв, проте обов'язково врахуємо вашу думку для покращення нашої продукції.
- Кристина Г***Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
Гарний тоді т
- Представник бренду
Добрий день! Дякуємо вам за відгук.
- Максим С***Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
Слава Україні
- Достоинства:
- Тихий,компактний 9/10
- Недостатки:
- Важкий
- Тетяна К***Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный
Навіть мій чоловік, який майже не має відношення до прибирання, сказав, що дуже добра річ.
- Достоинства:
- Чисто миє, зручно, швидко
- Недостатки:
- Не помітила
- Представник бренду
Тетяна, вітаємо! Дякуємо вам за відгук.