- Виктор С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 400 г
8 років не могли вивести британцю струвіти, цим кормом вивели!
- Достоинства:
- Справжнє лікування
- Людмила
Скажіть, будь ласка, скільки місяців Ви годували котика цим кормом? Дякую.
- Яна Я***Отзыв от покупателя. Продавец: ТрендЗоо. Вес 1 шт: 2 кг
Корм котику зайшов, але ні з першого дня. Змішувала зі старим кормом 5 днів потім перевела на лікувальний. Котик їсть, але без апетиту. Мабуть щось йому не подобається в нової їжі. Але ж лікар призначив від місяця до трьох. Тому будемо по трохи звикати
- Яна Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 400 г
Корм зайшов котику не одразу, але десь на шостий день почав їсти, я думаю, що він не сильно смачний, але ж це в лікувальних цілях, тому треба потерпіти. Буду замовляти ще, нажаль курс лікування до двох місяців
- Ольга К***Отзыв от покупателя. Продавец: ЕКСПЕРТПЕТ. Вес 1 шт: 2 кг
Купую за рекомендацію лікаря, здається дійсно допомагає.
- ольга К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 2 кг
Лікувальний корм, кіт перебірливий, але даний корм оцінив. Допомагає підтримувати дієту при сечокамʼяній хворобі, їсть кіт 4 пачку, симптоми пропали.
- Віктор К***Отзыв от покупателя. Продавец: BZR-ZOO. Вес 1 шт: 400 г
Хлопці їдять с задоволенням
- Светлана К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 2 кг
Товаром и качеством продукции довольна!
- Достоинства:
- Когда покупаешь по скидке!
- Резуник А***Отзыв от покупателя. Продавец: Just4pets. Вес 1 шт: 2 кг
Спасибо большое за быструю доставку. Всё пришло целым без повреждений. Корм хороший, коту помогает, песок растворяется.
- Достоинства:
- Большую пачку брать выгоднее. Обслуживание хорошее.
- Недостатки:
- Корм не дешёвый, как и все лечебные.
- Продавец Just4pets
Дякуємо за відгук! Нехай ваш улюбленець одужує!
- Резуник А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 400 г
Дякую за швидку доставку. Корм підійшов, після аналізу піску не було. Їсти кіт не дуже хотів, але прийшлося.
- Достоинства:
- Підійшов краще, ніж інший з такої категорії.
- Недостатки:
- Не дешевий.
- Татьяна Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Just4pets. Вес 1 шт: 2 кг
Даний корм коту даємо разом з таблетками які прописав нам ветеринарний лікар (період спостереження 2 місяці). Маємо гарний результат по зниженню струвітів в сечі. Упаковки на кота вагою 4 кг вистачає на місяць. Кіт їсть залюбки, та корм має гарний запах.
- Достоинства:
- Є результат відповідно до аналізів.
- Недостатки:
- У різних партіях виявляється не дуже гарна зіп застібка, тому треба уважно закривати корм.
- ЕгорОтзыв от покупателя. Продавец: Just4pets. Вес 1 шт: 2 кг
Отличный лечебный корм, кот на протяжении 5 месяцев его ест, все еще не надоел) продавец отправляет заказ в день оплаты, все супер)
- Достоинства:
- Качество
- Оля Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 400 г
Купувала вперше для дорослого кастрованого домашнього котика, так як почались проблеми з сечостатевою системою. Котик дуже вибагливий в їжі, їсть тільки декілька видів кормів, але на моє здивування цей зразу почав їсти.
- Достоинства:
- Купувала по акції, тому ціна хороша.
Невеликі і не надто тверді кусочки (для лінивих котиків, які не люблять жувати). - Недостатки:
- Поки що не побачила.
- МаріяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 400 г
Корм якісний та відповідає вимогам до харчування для котів з такими хворобами. Лояльна ціна у порівнянні з дорогими аналогами, проте не гірший.
- Достоинства:
- Вартість, якість, смак
- Стеценко С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 2 кг
У моєї кішечки декілька місяців назад почались проблеми зі здоров"ям, зробили УЗД, знайшли камінець у сечовому міхурі. Так як в мене двоє котів, то треба було підібрати корм, який буде підходити і кішці й буде профілактичним для кота. Ветеринар порекомендував цей корм. Обидва коти їдять з задоволенням, проблем при сечовипусканні за 2 місяці не помітила.
- Достоинства:
- Якість, ціна, подобається котикам
- Недостатки:
- Не виявила
- Шванский С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 2 кг
Раньше пользовались кормом других фирм .Нашему коту они надоели наверное, стал плохо есть. Почитала отзывы в интернете и решили сменить корм, попробовали этот. Сначала купили маленькую упаковку. Кот ест с удовольствием, очень ему нравится. Уже купили 2 упаковки по 2 кг. Очень довольны этим кормом!!!! Рекомендую!!!
- Достоинства:
- Отличный корм!!!
- Богдан Б***Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 400 г
Я не маю слів для опису. Очевидно, все вже сказано за мене. Мені залишається тільки подякувати компанії за відмінну якість корму. Корм реально підійшов для котика. Дякую.
- Достоинства:
- Підійшов для котика.
- Недостатки:
- Я не зауважив.