Отзывы покупателей о Вертикальный вместительный кошелек из кожи женский ST Leather 19307 Бордовый

Оценка пользователей 4.7/5
  • Катерина О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Sumkarium. Цвет: Розовый
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Гаманець хороший! Достатньо відділень як для карток так і для купюр і монет. Приємний рожевий колір.Дякую магазину і своєму сину за такий подарунок!)

Достоинства:
    М'яка шкіра,колір
    Недостатки:
    Не знайшла
    • Соответствие указанным размерам

• Наталя І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Красный

Гаманець виглядає ніжно та красиво.

Достоинства:
    На вигляд гарний, якісно зроблений. Яскравого кольору. Зручного розміру. З м'якої шкіри.
    Недостатки:
    Недовговічна блискавка. Після одного року користування блискавка почала розходитися, на жаль.

Наталія, доброго дня. Дякуємо, що Ви знайшли час залишити відгук. Бажаємо приємного користування.

• Оксана М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Portwallet. Цвет: Черный

Купляла на подарунок, якість сподобалась, шкіра м’яка, присутній невеликий запах радше клею. Якість хороша замочки справні. Подарунок дуже сподобався

• Ольга Г***

Практичный скромный кошелек.

Ольга, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Сергій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

2 рази надсилали з діркою у відділенні для карток

Достоинства:
    Багато відділень
    Недостатки:
    Дирявий
    • Соответствие указанным размерам

Соответствует

Доброго дня, Сергій. Приносимо свої вибачення за заподіяні незручності. Дякуємо за надану інформацію. Ми неодмінно приймемо заходи для поліпшення якості контролю нашої продукції і недопущення подібних ситуацій у майбутньому.
      Нагадуємо, що Ви можете оглянути товар при отриманні і тільки після цього оплатити.

• Анжела Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Отличный кошелек, мягкий и удобный.

• Світлана Г***

Дуже гарний

Світлана, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Христина Д***

Розходиться замок, не рекомендую

• Женя Б***

пробували повернути?

Доброго дня, Христина. Приносимо свої вибачення за заподіяні незручності. Дякуємо за надану інформацію. Ми неодмінно приймемо заходи для поліпшення якості контролю нашої продукції і недопущення подібних ситуацій у майбутньому.

• Денис
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Дуже хороша якість, місткий, покупкою дуже задоволена, всім раджу

Достоинства:
    Якість і ціна
    Недостатки:
    Не знайшла

Денис, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Ирина Л***

Классный кошелёк!!! Мягкий яркий ! Денег много поместится главное их найти

Достоинства:
    Все
    Недостатки:
    Сам деньги не зарабатывает подожду может научится со временем

Ірина, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Валентина С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

Гарний гаманець,відповідає опису.

Соответствует

Валентина, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Татьяна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

хороший качественный и вместительный кошелек, помещается даже телефон, несколько дополнительных отделов для карточек

Достоинства:
    мягкая кожа, много места, хорошая фунитура
    Недостатки:
    не выялено
    • Соответствие указанным размерам

Соответствует

Тетяна, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Сергій С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Красный
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Гарний гаманець, зручний, багато місця, все продумано, красивий, яскравий колір. Дружині на подарунок дуже сподобалось

Достоинства:
    Красивий, зручний гаманець, дружині сподобався
  • Дмитро

• Наталія С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый

Досить якісний гаманець. Вмісткий, є багато відділень на картки, а також два відділення на готівку, гривні влазять без проблем. Гарний колір, дорого виглядає. 100% шкіра

• Наталія С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый

• Екатерина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Красный
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Классный кошелек, вместительный и хорошего качества. Без повреждений. Насыщенный цвет и удачный дизайн. Товар соответствует описанию на сайте

Не соответствует

• Костюк Ю***

Очень лёгкий. Вместительный.

• Костюк Ю***

Хорошего качества

• Наталя К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Красный

Гаманець дуже класний, красивий і вмісткий. Хороша якість, приємний на дотик і багато відділень. Розетка ви як завжди на висоті, швидка доставка, постійні акції і знижки, я завжди задоволена!

• Елена И***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Красный
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Гаманець дуже сподобався) багато відділень, якісний матеріал, приємний на дотик.

Достоинства:
    Багато відділень, якісний матеріал, приємний на дотик.
    • Соответствие указанным размерам

• Наталия П***

Очень довольна покупкой!

Достоинства:
    Кожаный, много отделений, удобный, отлично выглядит
  • Свястина Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Кошелек полностью соответствует описанию и даже превзошел все ожидания! Очень вместительный, качественно прошит, молнии двигаются легко. Порадовало большое количество ячеек для всякого рода карт, поместилось все, что люблю носить с собой) Давно искала именно такой и очень довольна покупкой)
    Пришел в оригинальной упаковке без повреждений и дефектов. Кожа хорошего качества, приятная на ощупь.
    #МойЛук

Достоинства:
    Качественный вместительный кошелек
    Недостатки:
    Не обнаружила
    • Соответствие указанным размерам

• Иван Г***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Синий

Выглядит на 9/10 ну вроде нормальный

Достоинства:
    Дорого выглядит, красивый
    Недостатки:
    Нету
  • Алина Л***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Красный

Гарний гаманець, якість просто неперевершена. Виготовлений з якісної шкіри. Рекомендую!

Доброго вечора! Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.