Отзывы покупателей о Мессенджер мужской кожаный 20347 Vintage Черный

• чернобель а***

Якість погана

• Максим В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

В принципе нормальная сумка, хожу с ней пол года нигде не облазит, швы все целые, единственное что сразу нужно прошить место крепления ремня потому что шов там тонкий и долго не выдержит.

Достоинства:
    Кожа, много места для вещей
    Недостатки:
    Место крепления ремня нужно сразу прошить, здесь китайцы схалтурили.
  • Светлана П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Полтора месяца в носке ,и уже в одном отделении стала отрываться подкладка.

• Наталія В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Сумка покупалась на подарок, еще не носили. На вид очень симпатичная.

Наталія, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Екатерина К***

Купила на подарунок.
    Якістю дуже задоволена.
    Шкіра, без неприємного запаху. Безліч кишеней. Дуже зручна.
    Швидка доставка.
    Дякую!

Достоинства:
    Якісна, зручна
    Недостатки:

Катерина, добрий день. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви поставили нам оцінку 5. Завжди раді бачити Вас серед наших покупців та відповісти на всі запитання. Приємних та вдалих Вам покупок!

Хочемо відзначити, що ми цінуємо кожного нашого клієнта і намагаємося максимально швидко вирішити всі питання, що виникли нашим клієнтським відділом. Дякуємо за довіру!

• Гонец В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Сумка на перший погляд хороша, але порвалась через 25 днів.

Недостатки:
    Порвалась через 25 днів.
    • Соответствие указанным размерам

Соответствует

Доброго дня, Вікторія. Приносимо свої вибачення за заподіяні незручності. Дякуємо за надану інформацію.

• Мурашко С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Зручна, багато відділень, вмістка. По акційній ціні більш ніж задоволений.

Достоинства:
    Зручна, багато відділень, вмістка
    Недостатки:
    спочатку висмикувались нитки, обпалив запальничкою і все норм.
    • Соответствие указанным размерам

Соответствует

Сергій, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити відгук. Бажаємо приємного користування.

• Лариса К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Вітаю. Сумку придбала по акційній ціні для чоловіка. Візуально невелика, але дуже містка, багато кишень, відділень - дуже зручна. Чоловік в захваті від неї. Сумка перевершила всі мої очікування. СУПЕР!!!

Достоинства:
    багато кишень, якісна шкіра, візуально невелика.
    Недостатки:
    нема
    • Соответствие указанным размерам

Соответствует

Лариса, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Єлизавета Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Прийшло у чудовому стані, якісно зроблено

Достоинства:
    Багато додаткових кишень, якість

Єлизавета, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Олег Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

На сумці з переду в 2 місцях видно подертості, чи її вже носили чи десь подерли не знаю, але ж видно було яка вона перед відправкою...

Доброго дня, Олег. Приносимо свої вибачення за заподіяні незручності. Дякуємо за надану інформацію. Ми неодмінно приймемо заходи для поліпшення якості контролю нашої продукції і недопущення подібних ситуацій у майбутньому.
      Нагадуємо, що Ви можете оглянути товар при отриманні і тільки після цього оплатити.

• Олег М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

Люблю много карманов, а их хватает. Оправдала ожидания

Достоинства:
    Кожа, дизайн
    Недостатки:
    Пока нет
    • Соответствие указанным размерам

Соответствует

Олег, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Валерия Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Покупала на подарок мужу,он в восторге)

Достоинства:
    Кожа,размеры
    Недостатки:

Валерія, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Оксана
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Большая, Много карманов, спокойно помещаются документы, телефоны, кошелек и ещё что-то поместится

Достоинства:
    Вместительная
    • Соответствие указанным размерам

Соответствует

Оксана, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Ірина П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Брали сумку на подарунок, всім задоволені і обслуговуванням і якістю товару

• Соответствие указанным размерам

Соответствует

Ірина, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Мартинюк М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Зручна

Достоинства:
    ціна. якість

Соответствует

Мар'ян, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Віктор Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

перевагою є шкіра як матеріал, досить проста непогана сумка

Достоинства:
    хороша ціна, виглядає досить непогано
    Недостатки:
    не виявив
    • Соответствие указанным размерам

Соответствует

Віктор, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Владимир К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Качество сумки не соответствует цене по которой я её покупал. Внутренняя ткань порвалась через неделю.

• Лилия М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Отримала заказ як на фото а в реалі іще лутше

Достоинства:
    Замочки рабочі
    Недостатки:
  • Сергей
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

купил примерно месяц назад, оплата частями, при осмотре насторожили нитки, которые были везде по карманам и отделам, примерно через неделю начал замечать что шов на лицевой стороне, маленький карман (крепление молнии с кожей), начал расходится, затем швы начали расходится на местах крепления ремня к сумке, а сегодня обратил внимание что подкладка внутри в большом кармане порвалась по шву (подкладка к коже), постоянно какие то нитки попадают в молнии, пошито внутри безобразно, очень расстроен, денег своих не стоит

Достоинства:
    кожа
    Недостатки:
    плохой пошив, подкладка тонкая, не качественноя ткань на молнии, нитки везде
    • Соответствие указанным размерам

Соответствует

Доброго дня. Приносимо свої вибачення за заподіяні незручності. Дякуємо за надану інформацію. Ми неодмінно приймемо заходи для поліпшення якості контролю нашої продукції і недопущення подібних ситуацій у майбутньому.

• Микита В***

Загалом задоволений купівлею.
    Доволі якісно, доставили швидко.
    Це вже друга сумка цього бренду яку купую. (Першою користуюсь вже третій рік, нарікань нема)

Достоинства:
    Ціна, місткість і кількість відділеннь, солідний вигляд.
    Недостатки:
    На другий день трошки полізли нитки в 1 місці. Обпалив їх запальничкою і все добре.
    Також ремінець якийсь... ніякий. Хотілось би жорсткіший.

Але ці мінуси для мене невілювались ціною

Микита, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити відгук. Бажаємо приємного користування.

• Олександр
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Носится до сих пор отлично.

Достоинства:
    Кожа
    Недостатки:

Олександр, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Олена Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Чоловіку сумка сподобалась.Дуже надіюсь що буде гарно носитись.

Достоинства:
    Пошито добре. Шкіра та форнітура якісна.
    Недостатки:
    Шкіра тонка як для сумки.
    • Соответствие указанным размерам

• Сергей Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Пользуюсь не долго (месяц). За это время сумка показала себя с хорошей стороны. Качественная плотная кожа. Молнии все работают четко, без клина. Вместительная.

Достоинства:
    Качественная кожа, вместительная
    Недостатки:
    Пока не заметил
    • Соответствие указанным размерам

• Тата Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Купила на подарунок. Вигляд такий, як на фото. Форму тримає відмінно, дуже багато відділень, міцна фурнітура. Містка.

Достоинства:
    Шкіра, без сторонніх запахів. Добре прошита, якісна підкладка. Ремінець можна регулювати.
    Недостатки:
    Не виявили

Доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Довгопол К***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Доброго дня. Замовила в кредит . Чому ще досі ніхто не телефонував . І на коли чекати чи то не чекати