- Наталія В***Отзыв от покупателя. Продавец: NexiS
Все чудово! Дитина задоволена, дякую
- Федір Г***Отзыв от покупателя. Продавец: NexiS
Очень удобный рюкзак с продуманными карманами и водоотталкивающей тканью. Вместительный и стильный, а милый брелок и значки приятно дополняют образ.
- Ганна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: NexiS
Рюкзачок чудовий. Дуже легкий і красивий. Достатньо місткий, дитина ходить із ним на спортивну секцію. Рекомендую!
- Достоинства:
- Вмісткий, легкий, зручний
- Олексій Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: NexiS
Гарний, якісний. чудова іграшка і значки. Брали сину на 5 клас, він дуже задоволений.
- Зоя К***Отзыв от покупателя. Продавец: NexiS
Рюкзак сподобався, підходить як для школи, так і прогулянок. Тканина хоч і не товста, але достатньо міцна. Розмір хороший – не великий і не маленький, вміщує все що треба у школу. Але головне, що дитина радіє. Хоча іграшку забрав молодший брат, був просто у захваті від неї)
- Достоинства:
- Стильний та сучасний
- Владимир К***Отзыв от покупателя. Продавец: NexiS
Товар хороший но чуть маловат
- Галина .***Отзыв от покупателя. Продавец: NexiS
Рюкзак дуже класний. Виглядає круто . Для різних цілей : прогулянки , для кружків . На шкільний не тягне зовсім. М'яка спинка , книжки давлять на спину .
- Достоинства:
- Гарний. Тонкий , але міцний .
- Недостатки:
- Для багатьох цілей, але не для школи .
- Олександр О***Отзыв от покупателя. Продавец: NexiS
Рюкзак класний,сину дуже сподобався , трішки був розчарований за відсутності медальки 3шт.Іграшка чудова.
- Достоинства:
- Рюкзак шкільний класс
- Недостатки:
- Не повний комплект
- Олександр Н***Отзыв от покупателя. Продавец: NexiS
Рюкзак чудовий - красивий, легкий, якісно пошитий. Ще й гарна іграшка і значки у подарунок за таку низьку ціну. Дитина просто в захваті від рюкзака, вже не може дочекатися, коли скористається ним!
- Достоинства:
- Якісний, красивий, легкий
- Недостатки:
- Не виявив ні одного.